vau koks grazuolis
Sakykit merginos, o kokia savikaina gaunasi šimtalapio? Noriu pabandyt, bet bijau, kad tik produktus sugadinsiu Kiek produktai maždaug kainuoja viskam, be elektros energijos ir darbo
Sveikutės,
Atrodo, kad šiek tiek sausokas ... Bet svarbiausia - skanus .
Pirmas blynas ir turi būt šiek tiek prisvilęs . Ar patiko?
Aš irgi šiandien vėl kepiau šį skanėstą, nes mb svaigsta nuo jo .
Bet kas galėtų man paaiškint, kodėl vyniojant į žiedą - suplyšo . Jau kelintas kartas. Taip viskas puikiai ėjosi ... Ir stalą tepiau aliejumi, ir patalpa šilta ... Niekaip negaliu perkąsti, kame čia reikalas . Kažkada sumąsčiau, kad ant pirmojo sluoksnio reiktų šiek tiek mažiau sviesto ir cukraus pilt, ir kai porą kartų neplyšo, galvojau, kad čia - esmė. Bet, geičiausiai ne tai . Ar kas patartų, nes taip norisi idealaus ...
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 30, 11:08)
Atrodo, kad šiek tiek sausokas ... Bet svarbiausia - skanus .
QUOTE(svajone* @ 2011 03 31, 17:23)
Pirmas blynas ir turi būt šiek tiek prisvilęs . Ar patiko?
Aš irgi šiandien vėl kepiau šį skanėstą, nes mb svaigsta nuo jo .
Bet kas galėtų man paaiškint, kodėl vyniojant į žiedą - suplyšo . Jau kelintas kartas. Taip viskas puikiai ėjosi ... Ir stalą tepiau aliejumi, ir patalpa šilta ... Niekaip negaliu perkąsti, kame čia reikalas . Kažkada sumąsčiau, kad ant pirmojo sluoksnio reiktų šiek tiek mažiau sviesto ir cukraus pilt, ir kai porą kartų neplyšo, galvojau, kad čia - esmė. Bet, geičiausiai ne tai . Ar kas patartų, nes taip norisi idealaus ...
QUOTE(NerLin @ 2011 03 31, 22:37)
Sveikutės,
Pirmas blynas ir turi būt šiek tiek prisvilęs . Ar patiko?
Aš irgi šiandien vėl kepiau šį skanėstą, nes mb svaigsta nuo jo .
Bet kas galėtų man paaiškint, kodėl vyniojant į žiedą - suplyšo . Jau kelintas kartas. Taip viskas puikiai ėjosi ... Ir stalą tepiau aliejumi, ir patalpa šilta ... Niekaip negaliu perkąsti, kame čia reikalas . Kažkada sumąsčiau, kad ant pirmojo sluoksnio reiktų šiek tiek mažiau sviesto ir cukraus pilt, ir kai porą kartų neplyšo, galvojau, kad čia - esmė. Bet, geičiausiai ne tai . Ar kas patartų, nes taip norisi idealaus ...
Pirmas blynas ir turi būt šiek tiek prisvilęs . Ar patiko?
Aš irgi šiandien vėl kepiau šį skanėstą, nes mb svaigsta nuo jo .
Bet kas galėtų man paaiškint, kodėl vyniojant į žiedą - suplyšo . Jau kelintas kartas. Taip viskas puikiai ėjosi ... Ir stalą tepiau aliejumi, ir patalpa šilta ... Niekaip negaliu perkąsti, kame čia reikalas . Kažkada sumąsčiau, kad ant pirmojo sluoksnio reiktų šiek tiek mažiau sviesto ir cukraus pilt, ir kai porą kartų neplyšo, galvojau, kad čia - esmė. Bet, geičiausiai ne tai . Ar kas patartų, nes taip norisi idealaus ...
Ech,kad su tokia orkaite ir dvidesimt penktas gali but prisviles Kuciukus kai kepu,tai vartyt tenka,kad apacia neapdegtu
Man tesla labai paklusni ir elastinga buvo,tiesa sakant,galvojau ,kad prakaituosiu,kol istampysiu,bet visai ne,labai tvarkingai viskas ir ramiai.Tik blynu pasidariau ne 5,o 6,kazkaip praziurejau recepte Gali plyst,jei tesla kietesne,nors siaip uztepi ta sviesta ir nuo jo elastingumas dideja.Keistai.Gal svelniau,is leto lenkt
AS kepsiu dar daug daug kartu,nugi laiminga,kad taip skanu ir SAVO darytas
Aciu Cipciukui uz recepta
QUOTE(NerLin @ 2011 03 31, 21:37)
Sveikutės,
Tai kad visai nebuvo sausas Gal tik nuotraukoj taip atrodo
QUOTE(Basa_miske @ 2011 03 31, 20:26)
Sakykit merginos, o kokia savikaina gaunasi šimtalapio? Noriu pabandyt, bet bijau, kad tik produktus sugadinsiu Kiek produktai maždaug kainuoja viskam, be elektros energijos ir darbo
Pasimi receptą ir skaičiuoji, kas kiek kainuoja. Kiekvienai savikaina vis kitokia gali būti, nelygu ką ir už kiek pirksi. O jei turi savo naminių kiaušinių ar sviesto, tai savikaina vėl kitokia
QUOTE(svajone* @ 2011 03 31, 22:42)
Tame ir esmė, kad tampant tešla buvo elastinga. Porą skylių per savo žioplumą padariau, su nagu , o daugiau ėjosi kaip sviestu patepta . Na, bet gavosi kaip gavosi.
Gal dar kas kokių minčių turit dėl plyšimo vyniojant?
QUOTE(NerLin @ 2011 04 01, 16:49)
QUOTE(svajone* @ 2011 03 31, 22:42)
Tame ir esmė, kad tampant tešla buvo elastinga. Porą skylių per savo žioplumą padariau, su nagu , o daugiau ėjosi kaip sviestu patepta . Na, bet gavosi kaip gavosi.
Gal dar kas kokių minčių turit dėl plyšimo vyniojant?
man irgi problema su tuo plysimu, taipat negaliu atsekti kodel taip
labai mėgstu šitą kalorijų bombą vakar vėl kepiau, tai pirmą kartą tampėsi taip gerai, ir susukt ėjo, visada būdavo toks, kad net sukt neidavo, skystas.. šį kartą sekėsi puikiai, tai su tooookiu džaugsmu aš į jį žiūrėjau ir toooks laimingas mergaitis buvau
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 03, 12:46)
labai mėgstu šitą kalorijų bombą vakar vėl kepiau, tai pirmą kartą tampėsi taip gerai, ir susukt ėjo, visada būdavo toks, kad net sukt neidavo, skystas.. šį kartą sekėsi puikiai, tai su tooookiu džaugsmu aš į jį žiūrėjau ir toooks laimingas mergaitis buvau
Slapias sluoksniuotas niam , super
As aguonas dedu- tai toki voleli padarau, kad man pjuvyje rutuliukas gautusi O jus turbut paskleidziat labiau?