gero sekmadienio visoms
labas mergikes
jau 18 - a
visai nebetoli kai jauturesim ta aparaciuka
stai rasau ir pridejau sypseneliu, bet istikruju apturejau bjauru rytmeti - ir vis del tu koju./ isverciau visa spinta, vos neapsizliumbiau kol suradau 'varianta' vilketi gimtadienyje... tikrai graudu, - na bet nebeilgai. dabar jau zinom jog tai tikrai istaisysim 
gero sekmadienio visoms
gero sekmadienio visoms
lanabas visoms
as irgi vakar buvau drauges gimtadienyje..blogas uoras, tad nurare,kad bus ne saslyku balius, o kambaryje uzstale..na ir nervinaus kuom rengtis..baiges viskas dzinsais ir bliuskute...vat taip...aisku draugas nervojos, ko taip ilgai neissikuitu, o as nerandu tinkamu rubu...dar susipyniau kasytres..sake graziai atrodziau...
bet esme tame, kad kol issikuiciau puse nervu suedziau..aisku didziule nesamone tai...o ir vaziuot istampytais nervais buvo ne taip malonu...
siandien vyksiu i miska skinti zibuokliu....nuotaika liuks...ir geriu kas dien litra greuifruktu sulciu, tai ne dieta . bet valo , ta prasme naikina riebaliukus..... o ,kad skrandzio negrauztu skiedziu su vandeniu ant puses
dar valgant ananasus kartu sako liuks padeda..ikiukas..laukiu tu aparateliu be galo..
aš ir jau mamą įkalbinau, kad taupytų pinigus mano operacijai - sutiko, nebesipriešino, matyt jau prarado viltį mane atkalbėt
sėkmės Anil, tirpdant riebaliukus
sėkmės Anil, tirpdant riebaliukus
...neiskenciau iki pirmadienio, paskambinau Gamedai. Pasigirdo toks triuksmas, pasirodo kaip tik parodos ikarstis
zodziu nieko naujo nesuzinojau, tik pasitvirtino, kad Gydytojas ir aparaciuku tiekejas jau ir vel kalbasi ir yra kartu toj pacioj vietoj. Tiekejas paminejo, kad gydytojas ziurineja ir kitus katalogus ir ''ciupineja'' aparaciuku pavyzdzius
Ka gi, to mums ir reikia, zinojimo, kad pirmadieni jau bus po parodos
Skambinsim ir vel
o cia pas mus visai nieko diena, net nelyja, kas labai keista
gero jums savaitgalio
gero jums savaitgalio
Šaunuolė Niniuks, kad paskambinai...na tikėkimės gydytojas mums išrinks tikrai patį geriausią variantą už priimtiną kainą
labuks..kalbejau su gydytoju...na ir nieko super gero...jis sako gameda parode visokiu zaisliuku, bet ne visai ismano ko reikia tai operacijai. siandien vel gydytojas kalbes su romu, bei vel parodys ko reikia tiksliai..gydytojas sako gameda viska kataloguose turi, bet dauguma detaliu tik kataloguose...tad reiks palaukt kol viska jie tarp saves susiderins, sukontaktuos...truputi kantrybes, man irgi liudna, bet tenka palaukti..manes daktariukas dar paklause, lyg lauke patvirtinimo, ar mes tikrai esam apsisprendusios visos..sakau tvirtai nusprendusios tiesint...jis nori,kad butu 100procentu gerai ir reikia tokiu priemoniu kokios jam tinka.tad laukinm kada vel jie pasikalbes...minejai niniuk, kadsamkambinai ir gyd buvo salia bei ciupinejo tuos visus aparatelius, bet kodel jie nesusitare.....hmmm.na tikimes greut susitars...mes nezinom tu niuansu,o gydytojas zino kas geriausia. ir jis dar su kazkuom kalbejo ir domejosi del to tiesinimo.. musu ortopedas domis yra siuo klausimu jau galutinai pasikaustes
upo turi operuoti
viskas keites..pats gydytojas skambino man i paprasta ir sake, kad su gameda, tai yra romu viska is naujo suderino..dabar tik reikia visu aparatu liu..cia jau gamedos kompetencija...viens kita jie suprato...antra val. skambinsiu romui, nes dabar susirinkimas
iki..viena as monologa rasau
nu tai šaunu, kad juda reikaliukai pirmyn
laukiam tolesnių naujienų
ketvirtadieni bus apskaiciave tikslia kaina ir romas is gamedos jau siandien uzsake ko truksta..viskas gerai, sake kaina bus panasiai tokia kaip taremes...tik ketvirtadieni pasakys tiksliai kada ateis siunta trukstamu daliu ir tikslia kainyte pasakys...ir viskas.finisas,tik operuotis reiks...
Ačiū Anil už išgautą informaciją
nekantriai lauksim savaitės pabaigos, laikom kumščius kad kainos nepadidėtų labai