QUOTE(dalionska @ 2010 01 21, 17:42)
Bet užtat po visų patarimų nusipirkau salyklo ir raugo iš delonos ir iškepiau tikrą
juodą ir
skanią duoną!
Šįkart niekas nesukrito ir iškepė puikiai
Smaguma
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 21, 20:50)
che....vakar uzsimaisiau raugo,bet sian supratau kad namie pas mus jam per salta.Neturiu anei vienos maziausios vieteles siltos.
O prie radiatoriaus?
QUOTE(Laimuske @ 2010 01 22, 08:58)
Noriu patarimo.
Pas mane receptų knygelėje visi receptai nurodyti su mielėmis, o galima su kepimo milteliais gaminti? Kažkur skaičiau, kad nerekomenduojama, neva tai ar per daug ar per mažai kyla...
Gal kas esat bandę???
O gal čia tik su mano duonkepe negalima.............. Pas mane Bomann.
Su kepimo milteliais kepame keksus ir panašius gaminius.
Dar, jei neklystu, Fedes kepa bemieles duoneles. Jos tikrai kyla mažiau.
Man rodos, dauguma duonkepių turi keksų programą, ji ir yra skirta kepiniams su kepimo milteliais. Galima atsirinkti pagal laiką - trukmė 1,5-2 val.