Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Ačiū, Im -bear, jei ką , tai pasinaudosiu tavo pasiūlymu smile.gif
Dabar spoksau į savo meškių su "rankom ne vietoj" biggrin.gif , pradedu priprasti ir atrodo, kad jau beveik pripratau prie vazdelio lotuliukas.gif
Bėda ta , kad nesu įsitikinusi, kad įdėjus žemiau, bus geresnis rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2010 02 12, 15:19)
Neatkeliaus siuntinukas dar, probear siandien parase kad atsiprasome turime labai daug uzsakymu, tai issiusime kai tik galesime  bash.gif  bash.gif  bash.gif
Oi pikta dabar esu...

Ne tu viena verysad.gif Visas viltis dėjau į šį užsakymą verysad.gif
bash.gif bash.gif
Atsakyti
Pedingtonai-aš vieną kartą perdėjau abi rankas, atlanksčiau susuktus geležiukus, ištraukiau, su replytėm ištiesinau, suglaudžiau ir vėl įkišau į kitas skylutes, ir vėl užsukau-niekas nesulūžo. Ir dabar va savo avytei blogai galvą pritvirtinau, kažkur aukštyn žiūri, o norėjau, kad žemyn žiūrėtų, reikia galvos vietą keisti, bandysiu atlankstyt, nes irgi kitų metaliukų neturiu, vis laukiau to paties užsakymo doh.gif O kad jis vėluoja, bandysiu atsargiai atsukti. Na, o jei nepavyks- doh.gif tai ta avis dar pora savaičių bus neužbaigta...
Atsakyti
Išduok paslaptį, kaip tiek laiko iškęsti gali nebaigus savo žvėries? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau pripratau su "rankom ne vietoj" biggrin.gif Tad liks taip, kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 11, 14:45)
Tai sakau, kad gal padarom šį trečiadienį frivolite,  jeigu Auksarankė nieko prieš  mirksiukas.gif

As tai nieko pries, tik jeigu butu kur, nes pas mane nebus vietos tiek daug norinciu priimti mirksiukas.gif Nebent labai pasispausti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2010 02 12, 18:35)
As tai nieko pries, tik jeigu butu kur, nes pas mane nebus vietos tiek daug norinciu priimti mirksiukas.gif Nebent labai pasispausti lotuliukas.gif

Čia tada aš įsiterpsiu smile.gif Galit pas mane, tilptų visos norinčios ir dar daugiau, bet aš turiu žinoti, kad rezervuočiau vietą ir laiką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 02 12, 19:48)
Čia tada aš įsiterpsiu  smile.gif   Galit pas mane, tilptų visos norinčios ir dar daugiau, bet aš turiu žinoti, kad rezervuočiau vietą ir laiką tongue.gif

As tikrai busiu, man rezervuokit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 12 vasario 2010 - 18:50
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 02 12, 18:48)
Čia tada aš įsiterpsiu  smile.gif  Galit pas mane, tilptų visos norinčios ir dar daugiau, bet aš turiu žinoti, kad rezervuočiau vietą ir laiką tongue.gif

Čia ten, kur toli toli ar ten, kur centre centre? smile.gif

Atsiklausiau MB - galim ir pas mus, jei dar visoms neatsibodo mūsų namučiai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 12, 18:54)

Galima ir ten, ir ten. Ploto visur pilna biggrin.gif Jums rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 12, 19:54)

Atsiklausiau MB - galim ir pas mus, jei dar visoms neatsibodo mūsų namučiai smile.gif .

Aš tai nieko prieš Pudros namučius neturiu, aišku, bet labai smalsu pas Pedingtoną pasidairyti (jeigu po žaidimų parduotuvę, jeigu teisingai supratau). O pudrai dar spėsim atsibosti ir per fotografavimus-pardavimus ir dar gal kada. Kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 12 vasario 2010 - 19:15
aš nedalyvausiu.
Atsakyti
Štai mano naujasis meškius Fredis (čia tas , kur "rankos ne vietoje") smile.gif

Fredis
Fredis2
Fredis3
Naujas blynas... blush2.gif
Atsakyti