Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas 7

diwol, puikūs megztiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 01 29, 16:20)
siandien gavau siuntinuka,esu be galo patenkinta 4u.gif kaip nulieta man ax.gif labai gaila,kad nutruko tolesnis musu bendravimas.linkiu nenusimint.turit auksines rankas smile.gif

Ačiu 4u.gif

QUOTE(Priscila @ 2010 01 29, 22:22)
Visų darbai nuostabūs, ypač "apsnigtas" megztukas, taip nauja ir nematyta bei efektinga  wub.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Kokiu grozybiu pridejot bigsmile.gif thumbup.gif ,labai fainas ciuce wub.gif ir lelytes ir mergytes kostiumai labai grazu manau mergyte liko labai patenkinta 4u.gif .
Atsakyti
sveikutes mezgejeles,labai grazi diwol melyna tunika.nelabai man sekasi megzti,bet si ta nunarpliojau bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Ausruze,2010 01 30, 15:59]
sveikutes mezgejeles,labai grazi diwol melyna tunika.nelabai man sekasi megzti,bet si ta nunarpliojau bigsmile.gif

Na nieko sau nelabai, labai puikus darbelis, ir apacia labai idomiai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausruze @ 2010 01 30, 15:59)
sveikutes mezgejeles,labai grazi diwol melyna tunika.nelabai man sekasi megzti,bet si ta nunarpliojau  bigsmile.gif

Labai puikus megztinis ir įtariu šiltas.
Atsakyti
Visų gražūs darbeliai, šaunuolės.

parodau ir aš savo darbą, megztukas sūnui

user posted image
Atsakyti
user posted image

dukrai

Atsakyti
Kokie gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
mano naujas nedidelis darbelis - riesines ax.gif labai jau smagu jas megzti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Amade kokios žavios riešinės wub.gif , labai graži apdaila wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Na nieko sau nelabai, labai puikus darbelis, ir apacia labai idomiai padaryta thumbup.gif
[/quote]
Aciu uz pagyras ax.gif ,siaip rankoves nelabai sekasi ismegzti,dar statytas dariau,tai biski per placiai virsus gavosi,tik nuotraukoj nesimato.O apacia su sakute neriau.
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 01 30, 17:17)
Labai puikus megztinis ir įtariu šiltas.

dar nespejau panesioti,bet tikrai ne saltas su vilna yra siulai ir siek tiek grauzia verysad.gif
Atsakyti