Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas 7

Ir mes pasigirsim blush2.gif biggrin.gif
Brolis

user posted image

Sesė

user posted image

bigsmile.gif
Atsakyti
mime, Aistee:), valentinuke, Capricorn, ačiu 4u.gif

QUOTE(bildukas @ 2010 02 08, 16:54)
Rodausi ir čia su savo suknyte  4u.gif

Nuostabi wub.gif

Pagaliau ir savo vaiką aprengiau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 08 vasario 2010 - 19:16
Kokie grožiai. Šaunuolės. wub.gif

Rytoj ir aš pasirodysiu su savo mezginiu.
Atsakyti
megztukas labai dailus ,sis rastas man laai patinka ,bet man neiseina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RITELĖ @ 2010 02 08, 22:11)
megztukas labai dailus ,sis rastas man labai patinka ,bet man neiseina  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(RITELĖ @ 2010 02 08, 21:12)
megztukas labai dailus ,sis rastas man laai patinka ,bet man neiseina  smile.gif

O kas neišeina? Aš prieš pora savaičių buvau įkėlus liemenę tokiu raštu, tai moterys įdėjo keletą nuorodų, kur yra aprašymai su nuotraukom. Jis tikrai nėra sudėtingas, kai perkandi sistemą. Galiu pakonsultuot, kas neišeina, tik tiek, kad iš manęs prasta aiškintoja. Aš geriau gyvai parodyčiau:)
Atsakyti
na reiks dar pabandyti gal pasiseks jei ne tada prasysiu pagalbos ,tik dabar reik pabaikti suknele ,jau buciau pabaigus tik viena rankove blogai nuneriau tai reiks isardyti ir isnaujo nerti doh.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjos, norėčiau ir aš pasigirti bet nežinau kaip nuotraukas įkelti
Atsakyti
Salis ir kepure smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 08 vasario 2010 - 21:37
[quote=Heart,2010 02 08, 01:20]
Giriuosi blush2.gif

Aplikacija iš arčiau

Mmmmmmmmmmmm, koks mielas smile.gif
Atsakyti
Kiek tik cia uzsuku, tiek akys apraibsta nuo groziu !!! bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif blink.gif ...........user posted image
Atsakyti
Na ir liemenė antram vaikinukui ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 02 08, 20:31)
O kas neišeina? Aš prieš pora savaičių buvau įkėlus liemenę tokiu raštu, tai moterys įdėjo keletą nuorodų, kur yra aprašymai su nuotraukom. Jis tikrai nėra sudėtingas, kai perkandi sistemą. Galiu pakonsultuot, kas neišeina, tik tiek, kad iš manęs prasta aiškintoja. Aš geriau gyvai parodyčiau:)

o man labai patinka tas raštelis, pabandžiau jau ir puikiai gaunasi thumbup.gif labai net smagiai mezgasi ir kaip gražu wub.gif ir fantazijai nėra ribų tokiam...ir spalvom ir kvadratelių dydžiu.... labai ačiū už patarimus ir pagalbą... 4u.gif kai užbaigsiu - pasiordysiu mirksiukas.gif
Atsakyti