QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 13, 11:46)
Manau, per naktį bet kurio aliejaus naudingų medžiagų plaukas spėja pasisavinti daugiau. Bet jei nėra laiko/galimybių, tai kelias valandas palaikyti irgi gerai.
As vis per savo megima pasiknaisioti giliau

, atrodo akivaizdu, bet "o gal"

Taip pat manau is tikruju, bet vis delto norejau ir parasyti cia.
Kadangi plaunu galva kas ryta, tik grizusi vakarop namo pasitepu galus gausiau, o prie skanu ir per ilgi siaip svelniai perbraukiu, nes saknys riebokos ir taip. Isguliu per nakti ir laiminga, siaip manau atsigavo plaukai kazkiek, dabar gailiuosi kad nepasidariau bent vienos foto "pries" ir "po". Bet situacija jau buvo prastoka, o intensyviai patepliodama skirtingais aliejais, manau pataisiau padeti, tikrai salyginai neblogai atrodo plaukuciai
Dabar dar pradejau galvoti apie kazkoki nenuskalaujama purskaliuka/balzama ar kazka panasaus plaukams, turiu silko, silikonu, noretusi panaudoti kazkaip tikslingiau
Ne toje temoje klausiu, bet kadangi susitinkam ir nat.kosm.gam. temutej, gal brukstelsi, jei turi minciu kokiu
QUOTE(wilike @ 2010 04 13, 13:00)
Na aš visada laikau kokį pora valandų. Nepatinka man naktiniai pasigulinėjimai su riebalina galva
Mane irgi jau pradejo erzinti, atrodo istisai riebaluota galva bunu

Namie tik aisku

bet kad norisi intensyviau palepinti plaukus, siaubingai skilineja galiukai, pilna baltu tasku

Gal ne tas priemones naudoju, bet paprasciausiai. Blogiau nebus vistiek manau, uztat kankinuosi
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2010 04 13, 13:16)
man tokie "pasigulėjimai" sukėlė plaukų slinkimą

Dabar bandymų būdu atradau, kad jei tepu ir šaknis, tai laikyt 1-2 val (nors ir tai labai daug iškrenta poto, tai dabar darau pertrauką nuo šaknų tepimo), o jei šaknų netepu, tai ir per naktį gulėt gerai
Na kas liecia plauku saknis, gali buti, kad kazkiek ir "pridusinai" jas, jei intensyviai tepdavai aliejais. As saknis kokosu al. patepu karta per sav. ar 10d. mazdaug, o siaip viska tepu link galu, visam ilgiui tekliuna riebaliukas, likes ant ranku, o saknims dar maziau-neitrinu, tik pavirsutiniskai vos perbraukiu, kad gautu vis sio to vertingo, nes riebaluojasi greit, tai netampau liuto uz usu