[quote=Nirida,2010 01 26, 15:47]
[quote=Nidulia,2010 01 25, 16:13]
Mergaites, radau ta internet. saita, is kurio i worda atsikopinau Harvio ir Merilinos Dajamondų knygą "Sveikata visam gyvenimui".Persikopinkite, nes buna, kad ka nors keicia, ir isima buvusius straipsnius. Perskaicius puslapi, apacioje desineje spauskite sekancia antraste , taip ir perskaitysite visa knyga.
Nidulia,, sudomino ikelta tavo knygute, skaitau norejau paklausti, ar tu vadovaujiesi sia knyga, na maisto derinimas suprantama , o pusryciam tik vaisiai, o kaip tavo misinukas is grudu?
Aciu uz receptuka, as tavo misinuka naudoju jau antra savaite, akivaizdaus valymo kaip pasakojai nesijaucia man, bet man jis visai patinka.
Labai jau ten keista man mintis pasirode, kad ryte nevalgyti sunkaus maisto, visur kaip tik traktuojama, kad pusryciai sotus turi butu 
[/quote]
as sia knyga perskaiciau jau pries koki 10 metu. o vaisiai is ryto man priimtina, nes nesu megeja pusryciauti, tai as tik vaisius arba ta savo misinuka valgau:)o del nuomoniu nesutapimo, pusryciauti sociai ar tik vaisius, tai cia niekada nebus vieningos nuomones:) Sioje knygeleje juk matei kaip pagal valandas isskirstyta organizmo veikla-kada ilsisi, kada valosi, kada priima maista........... asmeniskai as nezinau kur teisybe:) as tiesiog pati jauciu, noriu pusryciu (tai buna retai) ar noriu tik arbatos o veliau obuoliu.
o, kad nejauti akivaizdaus misinuko poveikio, tai viskas gerai, ne visiems juk taip paciai jauciasi, vistiek jis sluoja nuo zarnu viska lauk:)
apskritai, nemanau, kad reikia viska identiskai pagal knyga daryti, paklausyk savo organizmo

jei duociau tau Polio Brego knyga "sveikai gyventi", tai perskaiciusi visai pasimestum
Jau minejau, kad numeciau svorio tiek kiek norejau, o mama numete 22 kg, kurie neataugo. As kazkiek priaugau, kai pradejau "fuflialinti" ir vakarais neislysdavau is saldytuvo, kaip uzkereta norejau majonezo, saldumynu ir t.t., bet susigriebiau ir viskas susitvarke. Kai pripranti taip derinti, tai tampa normalaus gyvenimo dalimi