Retriveriams pavadėlis- tikras deficitas , nors kainuoja parastai tik apie 10lt. Parduotuvėse tikrai niekur nėra, pirkti būna kartais parodose. Taigi, lieka viltis, kad galės nusipirkti ten. Kita išeitis- pasiskolinti. Pirmiausia siūlau kreiptis į savo šunsveisėją- jie is tiek suinteresuoti asvo išveistų šuniukų pasirodymu (turiu galvoj moraline prasme), tad paprastai sutinka paskolinti tam pasirodymui.
Na jei jau visai nerasit- rašykit man žinutę, paskolinsiu savo
Na jei jau visai nerasit- rašykit man žinutę, paskolinsiu savo
QUOTE(*VICI* @ 2006 07 20, 23:53)
tokia tema jau yra nereikėjo tik tingėti ir pasiieškoti
Nieko blogo, turbut, jei ir dar viena bus
Arba galima bandyti darytis pačiai, ypač jei šuo ne juodas ar baltas ir sunkiau pavaduką prie kailio spalvos pritaikyti...
QUOTE(žostautė @ 2006 07 21, 12:30)
Arba galima bandyti darytis pačiai, ypač jei šuo ne juodas ar baltas ir sunkiau pavaduką prie kailio spalvos pritaikyti...
irgi variantas, tik reik sugebeti
Galima rasti pirkti kokią panašios spalvos virvutę, juk parodai nereikia baisiai tvirtos. Tada jau daryti kilputę rankai ir kilputę kaklui. Arba paprasčiausiai nusipinti iš tvirtų tinkančių siūlų, bile nesipūkuotų.
Reikėtų gal "Rankdarbiuose" temą užvest
Reikėtų gal "Rankdarbiuose" temą užvest
QUOTE(zaniatja @ 2006 07 21, 14:27)
irgi variantas, tik reik sugebeti
Baikit, ka ten reikia sugebet...Senukuose sodo skyriuj yra visokiausiu kaproniniu virveliu, tai galit ir spalva pasiderint ir uz kelis litus sukurpsit pavadeli Matuojamos kainuoja 0.5-1lt uz metra.
Auksiukams kilpos rankai gal nereikia... Kažkada ir aš tokią mintį audžiau- pasigamint pačiai, bet problema, tikslaiu deficitas buvo ne virvutė, o metalinis žiedelis kilpai apie kaklą - juk auksiukams pavadys turi būti kaip smaugiantis pavadys- bėgant šiek tiek užsiveršti, o statant- laisvai kaboti ant krūtinės, todėl būtinas idealiai lygus (kad neužsikabintų nelaiku) metalinis žiedelis. Be to rankiniu būdu labai sudėtinga gražiai galus virvutės sutvarkyt...
Gal tiktų naudoti žiedelį raktams?
QUOTE(zaniatja @ 2006 07 20, 23:44)
Sveiki
Rupinuosi savo krikstadukra , t.y. mano seses auksaspalve retrivere Sera. Uz poros savaiciu pana pirma karta dalyvaus parodoj. Reikia parodinio pavadelio. Sesuo sake, kad visas Kikas apvaziavo ir niekur negavo. Kazkas minejo, kad parodoj "turetu buti pirkt". Bet nesinori laukti tos paskutines dienos. Gal zinot kas nors kur gauti, ar turit parduoti? Butu gerai Vilniuj, arba Kaune.
Rupinuosi savo krikstadukra , t.y. mano seses auksaspalve retrivere Sera. Uz poros savaiciu pana pirma karta dalyvaus parodoj. Reikia parodinio pavadelio. Sesuo sake, kad visas Kikas apvaziavo ir niekur negavo. Kazkas minejo, kad parodoj "turetu buti pirkt". Bet nesinori laukti tos paskutines dienos. Gal zinot kas nors kur gauti, ar turit parduoti? Butu gerai Vilniuj, arba Kaune.
Apsilankyk Kikoje kuri randasi Lazdynuose Erfurto 19,Rimi parduotuve,ju tenais yra,ir siuo metu jiems 50% nuolaida.
Ieškojau baltam šuniui parodinio, tai Rygoj radau tinkamo storumo ir formos, bet .... gelsvą
Bet tiek to - svarbu, kad smagus rankose laikyti ir šuniui patinka
Taip ir rodau baltą šunį su gelsvu pavadėliu.
Bet tiek to - svarbu, kad smagus rankose laikyti ir šuniui patinka
Taip ir rodau baltą šunį su gelsvu pavadėliu.