Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

sveikutes mirksiukas.gif , keletas nuotraukyciu, kazkokia tema apmirusi g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar klausimelis butu toks, jei noriu siuti vaiko kambariui tokio principo uzuolaida, tai cia paprasto karnizo reikia, ir kiek turi nuo palanges i sonus uzeiti, kad graziai atrodytu g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 05 kovo 2010 - 19:27
QUOTE(kadabra @ 2010 03 05, 12:21)
... arba dramblio kaulo spalvos uzuolaidos paristos sone roziniais kutais  wub.gif

As irgi manau, kad reikia roziniu detaliu.
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2010 03 06, 00:21)
As irgi manau, kad reikia roziniu detaliu.

Kaip jūs manot, ar praktiška romanetes siūt iš lino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 03 07, 13:02)

jau kazkada diskutavome sia tema, linas per laika patysta, pareteja pats audinys, ypatingai jeigu sauletas kambarys. Kazkada man siuveja sake, kad pas ja kliente visam namui siuvosi romanetes ir uzuolaidas vien is lino, po metu sako toks jausmas kad skudurai kabetu ant langu g.gif
As sakau ka girdejau, gal as klystu, gal kas dar turi ka pridurti...
Jei nori lino, geriau rinkis, kad sudetyje audinio butu ne 100 proc. linas bet ir polisterio.
Atsakyti
sveikos,

ką manote jei ant lango dedami roletai, o kadangi man nepatinka plikos langų nišos, tai jas u-dengti romanetėmis? (jei aš teisingai vadinu blush2.gif ) tarkim dieną būtų permatomos romanetės, o nakčiai nuleidžiami roletai??? 4u.gif

ir gal kas esat užmatę Kaune nebrangiai gaminamų roletų ir romanečių? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elifė: 07 kovo 2010 - 18:46
QUOTE(elifė @ 2010 03 07, 18:45)
ką manote jei ant lango dedami roletai, o kadangi man nepatinka plikos langų nišos, tai jas u-dengti romanetėmis? (jei aš teisingai vadinu blush2.gif ) tarkim dieną būtų permatomos romanetės, o nakčiai nuleidžiami roletai??? 4u.gif

pati taip galvoju daryti, nes pas mane labai saule sviecia, o nenoriu storu romaneciu, be to, per persvieciamas romanetes nematys kaimynai diena musu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2010 03 07, 14:02)

linas labai grazu, taciau jis turi savybe trauktis.
esu siuvus aplikuotas romanetes voniai is grubaus lino, gal ryt ikelsiu nuotrauka g.gif .
as asmeniskai mieliau rinkciausi lino imitacijos audini (del devejimosi savybiu).

p.s.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 07 kovo 2010 - 19:44
QUOTE(Gija* @ 2010 03 07, 20:24)
pati taip galvoju daryti, nes pas mane labai saule sviecia, o nenoriu storu romaneciu, be to, per persvieciamas romanetes nematys kaimynai diena musu  g.gif

o jūs gal ir siuvat? blush2.gif kitiems turiu minty ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2010 03 07, 19:43)
o jūs gal ir siuvat? blush2.gif kitiems turiu minty ax.gif

ne ne, tik aktualu man, kol dar nera visi namo langai 'aprengti', labai daug perskaiciau ir domejausi, todel patarineju blush2.gif
bet sitoje temoje lankosi ir tikros siuvejos, kuriu patarimai man labai svarbus, tik vis reciau uzklysta jau cia verysad.gif

kadabra, laaabai grazu wub.gif wub.gif
bet as irgi rinkciausi linui artima audini 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 07 kovo 2010 - 19:50
QUOTE(Gija* @ 2010 03 05, 20:13)
ir dar klausimelis butu toks, jei noriu siuti vaiko kambariui tokio principo uzuolaida, tai cia paprasto karnizo reikia, ir kiek turi nuo palanges i sonus uzeiti, kad graziai atrodytu  g.gif

tai priklauso nuo to koki "efekta" nori isgauti: jei langas siauras - gali uzleisti daugiau ant sienos - taip ji "praplatinsi", jei langas pakankamai platus- ji dar praplatinti nera reikalo manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 03 08, 09:51)
tai priklauso nuo to koki "efekta" nori isgauti: jei langas siauras - gali uzleisti daugiau ant sienos - taip ji "praplatinsi", jei langas pakankamai platus- ji dar praplatinti nera reikalo manau  4u.gif

aciu..pas mane langai kambaryje yra 2 tokie, tai sugalvojau kad ant vieno lango bus romanete, o ant kito- karnizas su tokiom uzuolaidelem, tai turbut labai ir neplatinsiu langu..o karniza rinktis tokio plocio, koks bus ir mechanimas romanetes g.gif , nors vieno lango plotis-1.60 cm, o kito- 1.52 cm. Kaip manote?
Atsakyti
Gija, o ant tos pacios sienos pas tave langai? jei taip tai kazin kaip ziuresis ant vieno romanete ant kitos uzuolaida g.gif
Jei ant skirtingus sienu - tai paderinus apstatyma kambario galima grazu varianta isgauti 4u.gif
Atsakyti