QUOTE(elitarai @ 2010 01 25, 19:02)
o ar nesunku plauti romanetes

,na man tik viena kliutis ir trukdo jas detis,uzuolaidas praskalavai ir kvit,o romanetes?
manau, kad viska isverti ir nukabinti net ir tu rasytu 30min. neuztruksit.
QUOTE(zydroji @ 2010 01 26, 15:24)
Sutinku su mamytėm. Mano situacija kiek kitokia: gyvenome kitame bute, ten buvau nusipirkusi tokias tankesnes oranžines su linu užuolaidas (beje, irgi iš Gariūnų -

). Dabar persikraustėm ir riektų čia romanečių (nes kambariukas mažutis, palangė plati....) tai pagalvojau, gal iš tos pačios medžiagytės galima jas pasiūti - kaip manot? Tik ieškau dabar siūvėjos, kuri apsiimtų...
Gal vakare galėsiu įdėti medžiagytę ir nuotrauką kambariuko - gal kokių kitų minčių kils... Labai jau tikiuosi iš jūsų visų pagalbos - nes tokių grožybių čia prirodot

o aš pasimetusi visai... o ir anyta skersuoja,kad be užuolaidų būnam
jeigu turit nenaudojamas uzuolaidas, tai tikrai gera mintis is ju persisiuti, romanetems daug audinio nereikia, svarbu plotis lango su uzlaidom iseitu, o jau aukstis is ilgu uzuolaidu tikriausiai gausis (cia jau reikia pasiskaiciuoti).
p.s. turint mazus vaikus ir gyvunus namie tai kabint romanetes tikrai gera iseitis. as pati labai megstu uzuolaidas, bet kol vaikai eina ir su rankytem viska liesti megsta, pasisiuvau romanetes ir laikau jas siek tiek pakeltas, kad nepasiektu.
o tokiom ant grindu gulincioms uzuolaidoms tai, mano manymu, sterilios aplinkos reikia, nors jos labai grazu