Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

Laba, mergaitės bigsmile.gif

Gal galite parekomenduoti, kas Vilniuje galėtų pasiųti romanetes už "nesikandžiojančią" kainą?

Ačiū visoms iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydroji @ 2010 01 26, 11:57)
Laba, mergaitės  bigsmile.gif

Gal galite parekomenduoti, kas Vilniuje galėtų pasiųti romanetes už "nesikandžiojančią" kainą?

Ačiū visoms iš anksto  4u.gif

nu gal dabar as juokingai atrodysiu, bet as apsitariau del uzuolaidu siuvimo su zmonemis, kurie prekiauja uzuolaidu audiniais Gariunuose ir uzsiima siuvimu uzuolaidu. siuna net ir austrijietes(ne kiekvienas salonas tai sugeba) ir audiniu kainos geros(55 lt. brangiausia medziaga naktine). as siusiu klasikinio stiliaus uzuolaidas. ir karnizus ten pirkau...o medziagos ten tikrai grazios. medziagu ivairove didele, tokiu tik geram salone yra, jokiuose senukuose ar ermitazuose nerasi. o salonuose siutis as neturiu pinigu blush2.gif ai dar kalbejau su viena salono vadove,tai issiaiskinau,kad ir ji is Gariunu medziagas perka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(el_teide @ 2010 01 26, 14:47)
nu gal dabar as juokingai atrodysiu, bet as apsitariau del uzuolaidu siuvimo su zmonemis, kurie prekiauja uzuolaidu audiniais Gariunuose ir uzsiima siuvimu uzuolaidu. siuna net ir austrijietes(ne kiekvienas salonas tai sugeba) ir audiniu kainos geros(55 lt. brangiausia medziaga naktine).  as siusiu klasikinio stiliaus uzuolaidas. ir karnizus ten pirkau...o medziagos ten tikrai grazios. medziagu ivairove didele, tokiu tik geram salone yra, jokiuose senukuose ar ermitazuose nerasi. o salonuose siutis as neturiu pinigu  blush2.gif  ai dar kalbejau su viena salono vadove,tai issiaiskinau,kad ir ji is Gariunu medziagas perka  ax.gif

Teisybę rašote drinks_cheers.gif Aš taip pirkau salone matytą medžiagą Gariūnuose kone perpus pigiau. Kalba, kad nemažai salonų ima iš Gariūnų arba iš tų pačių tiekėjų kaip ir Garūnuose prekiaujantys pardavėjai biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku su mamytėm. Mano situacija kiek kitokia: gyvenome kitame bute, ten buvau nusipirkusi tokias tankesnes oranžines su linu užuolaidas (beje, irgi iš Gariūnų - thumbup.gif ). Dabar persikraustėm ir riektų čia romanečių (nes kambariukas mažutis, palangė plati....) tai pagalvojau, gal iš tos pačios medžiagytės galima jas pasiūti - kaip manot? Tik ieškau dabar siūvėjos, kuri apsiimtų...

Gal vakare galėsiu įdėti medžiagytę ir nuotrauką kambariuko - gal kokių kitų minčių kils... Labai jau tikiuosi iš jūsų visų pagalbos - nes tokių grožybių čia prirodot wub.gif o aš pasimetusi visai... o ir anyta skersuoja,kad be užuolaidų būnam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 25, 23:46)
kiek uzmaciau, tai "tafta" graziai gulasi ant zemes g.gif

Dėkoju, taip ilgai svarsčiau ko ieškot,dabar žinosiu,taftos nes labai jau man gražiai gula toj nuotraukoj. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiBiRu: 26 sausio 2010 - 15:18
QUOTE(sania @ 2010 01 26, 00:46)
kiek uzmaciau, tai "tafta" graziai gulasi ant zemes g.gif

bet tafta baisingai glamzos sad.gif man jos grazu, bettikriausiai lygint ir lygint,kad vaizda turetu. ir labai teplios yra.

gal darkart galit primint kas modeliuoja ir siuva Vilniuj? jau pribrendom... sienos su spalvom yra tai galim uzsidengt biggrin.gif idejos jau yra, bet gal pasikeis pasnekejus su profesionalu ax.gif kiek esu siuvus siuvaus salone, tai idomu kaip vyksta darbas su nepriklausomais nuo salonu zmonem?!-parinks bet kuriam ar vistiek turi savo megstamiausias audiniu pirkimo vietas?!
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2010 01 26, 18:26)
bet tafta baisingai glamzos sad.gif man jos grazu, bettikriausiai lygint ir lygint,kad vaizda turetu. ir labai teplios yra.

gal darkart galit primint kas modeliuoja ir siuva Vilniuj? jau pribrendom... sienos su spalvom yra tai galim uzsidengt biggrin.gif idejos jau yra, bet gal pasikeis pasnekejus su profesionalu  ax.gif  kiek esu siuvus siuvaus salone, tai idomu kaip vyksta darbas su nepriklausomais nuo salonu zmonem?!-parinks bet kuriam ar vistiek turi savo megstamiausias audiniu pirkimo vietas?!

na del glamzymosi, tai kad man jos ir taip jau tokios paglamzytos. O del tepliojimosi, tai teisybe, jei tik koks lasas uztiks ir viskas palieka, matosi, vienintele iseitis plauti. As visada norejau "taftos", bet kai suzinojau ju savybes tepliojimosi, tai atsisakiau, nes pas mane vaikai ir plius suo, kuris kisa visur savo slapia nosyte doh.gif (nespeju langu nutepliotu valyt) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 01 25, 19:02)
o ar nesunku plauti romanetes ax.gif ,na man tik viena kliutis ir trukdo jas detis,uzuolaidas praskalavai ir kvit,o romanetes? g.gif

manau, kad viska isverti ir nukabinti net ir tu rasytu 30min. neuztruksit.

QUOTE(zydroji @ 2010 01 26, 15:24)
Sutinku su mamytėm. Mano situacija kiek kitokia: gyvenome kitame bute, ten buvau nusipirkusi tokias tankesnes oranžines su linu užuolaidas (beje, irgi iš Gariūnų -  thumbup.gif  ). Dabar persikraustėm ir riektų čia romanečių (nes kambariukas mažutis, palangė plati....) tai pagalvojau, gal iš tos pačios medžiagytės galima jas pasiūti - kaip manot? Tik ieškau dabar siūvėjos, kuri apsiimtų...

Gal vakare galėsiu įdėti medžiagytę ir nuotrauką kambariuko - gal kokių kitų minčių kils... Labai jau tikiuosi iš jūsų visų pagalbos - nes tokių grožybių čia prirodot  wub.gif o aš pasimetusi visai... o ir anyta skersuoja,kad be užuolaidų būnam  doh.gif

jeigu turit nenaudojamas uzuolaidas, tai tikrai gera mintis is ju persisiuti, romanetems daug audinio nereikia, svarbu plotis lango su uzlaidom iseitu, o jau aukstis is ilgu uzuolaidu tikriausiai gausis (cia jau reikia pasiskaiciuoti).

p.s. turint mazus vaikus ir gyvunus namie tai kabint romanetes tikrai gera iseitis. as pati labai megstu uzuolaidas, bet kol vaikai eina ir su rankytem viska liesti megsta, pasisiuvau romanetes ir laikau jas siek tiek pakeltas, kad nepasiektu.
o tokiom ant grindu gulincioms uzuolaidoms tai, mano manymu, sterilios aplinkos reikia, nors jos labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 26 sausio 2010 - 17:29
QUOTE(el_teide @ 2010 01 26, 13:47)
nu gal dabar as juokingai atrodysiu, bet as apsitariau del uzuolaidu siuvimo su zmonemis, kurie prekiauja uzuolaidu audiniais Gariunuose ir uzsiima siuvimu uzuolaidu. siuna net ir austrijietes(ne kiekvienas salonas tai sugeba) ir audiniu kainos geros(55 lt. brangiausia medziaga naktine).  as siusiu klasikinio stiliaus uzuolaidas. ir karnizus ten pirkau...o medziagos ten tikrai grazios. medziagu ivairove didele, tokiu tik geram salone yra, jokiuose senukuose ar ermitazuose nerasi. o salonuose siutis as neturiu pinigu  blush2.gif  ai dar kalbejau su viena salono vadove,tai issiaiskinau,kad ir ji is Gariunu medziagas perka  ax.gif

Gal galetumet tiksliau pasakyti vieta,kur pirkot medziagyte?
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2010 01 21, 17:21)
user posted image

Noreciau pasidaryti tokias uzuolaidas svetaineje.Cia kaip supratau dienines ir naktines yra pakabintos ant vieno karnizo.Gal galetumet pasakyti kiek reiketu medziagos dieninei ir kiek naktinems uzuolaidoms?(karnyzo ilgis 3,15m)
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 26, 19:04)
Noreciau pasidaryti tokias uzuolaidas svetaineje.Cia kaip supratau dienines ir naktines yra pakabintos ant vieno karnizo.Gal galetumet pasakyti kiek reiketu medziagos dieninei ir kiek naktinems uzuolaidoms?(karnyzo ilgis 3,15m)

Siuo atveju dienines ir naktines uzuolaidos buvo kabinamos ant vieno metalinio karnizo. Nakties metu dienines tiesiog sustumiamos i viduri. Dienines uzuolaidos pilnai pakanka, naktines taip pat, nors pastarosios gali buti ir daugiau, cia tiesiog buvo risamasi prie gobeleno plocio, kuris buvo tik 1.50m.

langas - 2.10m
dienine - 3.60m
naktines - 2x1.50m

p.s. dienines uzuolaidoms su ziedais patarciau pirkti tik puikiai krentati nesipucianti audini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 06 gegužės 2010 - 22:26
QUOTE(kadabra @ 2010 01 26, 20:59)

Tai medziagos reikia imti dvigubai uzdengiamam plotui ar daugiau?Naktinems planuoju imti irgi 2X1,50m,tai kiek tada dienines reikia? 6m g.gif
Atsakyti
QUOTE(NiBiRu @ 2010 01 25, 19:04)
Pasaka, gal kas nutuokia kokios medžiagos reikia tokiom užulaidom,kad ant grindų sugultų šitaip?

Manyciau, kad toje nuotraukoje medvilninis ar pusiau medvilninis audinys, tik jo paimta daug, tame visas grozis.
Kiekvienas audinys vis kitaip krenta. Kietesniu audiniu kritimas labiau lauzytas, grubesnis, netvarkingas (storesnes taftos taip krenta). Minkstu kaip tik atvirksciai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 06 gegužės 2010 - 22:26