Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

Buvau si savaitgali Ermitaze -kaip tik ant nuolaidos netiketai uztaikiau 40% - tai dienini audinuka priciupau i vaiko kambari, o va tokiu dryzuotu ner. Yra dryzuotu visokiu primakaluotu, bet va tokiom lygiom vienodom juostom pakaitom einanciom nerandu. schmoll.gif

Nu, "imsiu" Gariunus geritu metu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 11:04)
tai cia stabdziukas. jei ant kiekvienos virvutes apacioje toki uzdetum, galetum rankiniu budu bangas kelti (bet tada virvutes likutis apacioje romanetes kabotu), bet kai nori pakelti visa romanete vienu metu, tai as isivaizduoju, kad kazkaip ta patraukta virvute tam tikrose padetyse uztvirtinti reikia, tai tam reikalui ir siuliau ale vinuka.

Man regis, kad tikrai reikalingas ar vinukas ar koks kitas laikiklis virvelei fiksuoti. As sename bute buvau pasisiuvusi romanetes ir pasidarius ta savadarbi mechanizma, tai buvau panaudojus du tokius suspaustus plastikiniuos ratukus, kurie naudojami ploksteliniu zaliuziu virvutei fikuoti (pirkau Ardenoj). O del tokio kabinimo ant karnyzo as ir pati buvau sumascius, kad taip butu galima, tik manau, kad jei uzuolaida didele ir sunkaus audinio, reiketu karnizo laikikliu gal daugiau ideti ir daryti juos kiek imanoma arciau sienos, kad keliant romane, kuo mazesne jega lauztu karniza is sienos. Na, ir dar, norint isplauti ja ko gero tektu visa karniza nuimti. smile.gif
Atsakyti
Gal profesionalės pasufleruos, kur galima įsigyti romanetės mechanizmą su metaline grandinėle?
Atsakyti
Gal turit kokiu minciu i virtuve noriu ramaneciu ka nors su pilka arba sokoladine
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2010 04 27, 15:17)
Man regis, kad tikrai reikalingas ar vinukas ar koks kitas laikiklis virvelei fiksuoti. As sename bute buvau pasisiuvusi romanetes ir pasidarius ta savadarbi mechanizma, tai buvau panaudojus du tokius suspaustus plastikiniuos ratukus, kurie naudojami ploksteliniu zaliuziu virvutei fikuoti (pirkau Ardenoj). O del tokio kabinimo ant karnyzo as ir pati buvau sumascius, kad taip butu galima, tik manau, kad jei uzuolaida didele ir sunkaus audinio, reiketu karnizo laikikliu gal daugiau ideti ir daryti juos kiek imanoma arciau sienos, kad keliant romane, kuo mazesne jega lauztu karniza is sienos. Na, ir dar, norint isplauti ja ko gero tektu visa karniza nuimti.  smile.gif

pilnai pritariu drinks_cheers.gif
plaunant reiketu atlaisvinti tik ta vamzdeli ant kurio romanetes audinys suvertas kilpomis arba kaip nors kitaip pritvirtintas. tai tikrai nera sunku, tereikia atsuktuvu siek tiek atsukti kelis varztelius.
o tvirtinimas kuo arciau sienos reikalingas ir dar del to, kad pats audinys eitu kuo arciau sienos, nes jis dazniausiai dengia anga + kokie 10-20cm uz angos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 27 balandžio 2010 - 17:48
o kaip jums tokie rubeliai:
http://www.fajetonas.lt/8.htm
man visai grazu, tik idomu kiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 27, 20:29)

biuriniai ,ofisiniai rubeliai unsure.gif net uz dyka gavus i namus tokiu nedeciau schmoll.gif
taigi ismatuok langa ir nusiusk paklausima kiek kainuoja ...

Papildyta:
QUOTE(daivulle @ 2010 04 27, 18:04)
Gal turit kokiu minciu i virtuve noriu ramaneciu ka nors su pilka arba sokoladine

nu daug variantu galima prigalvot : dienine ar naktine ,pilka ar sokoladine ,ar abi kartu ir dar koks atspalvis ,ar dar kaip ...
Papildyta:
QUOTE(Namų Fėja @ 2010 04 27, 16:50)
Gal profesionalės pasufleruos, kur galima įsigyti romanetės mechanizmą su metaline grandinėle?

jei firmos kurios gamina mechanizma neturi ,tai pakeisti paprasciausiai paciai i ta metaline grandinele ,kuriu yra senukuose matuojamu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 27 balandžio 2010 - 19:43
QUOTE(maidala @ 2010 04 27, 19:29)

kodel gi ne? ypac isivaizduoju tokius vaiku kambariui, kai langas iki pat grindu? beje buvo viena idejusi, man tai patiko, irgi atrodo vaiku kambariui jei neklystu g.gif siaip idomu butu pamatyti realu vaizda, nes kazkodel atrodo kad realiai daug graziau atrodo nei nuotraukoje ax.gif

cia jos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. pasizvalgykite gal kam prireiks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 27 balandžio 2010 - 20:30
o man tokei langu rubeliai tai paaugliams atrodo skirti - tokie tipo modernas, na stiliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 27, 11:04)
tai cia stabdziukas. jei ant kiekvienos virvutes apacioje toki uzdetum, galetum rankiniu budu bangas kelti (bet tada virvutes likutis apacioje romanetes kabotu), bet kai nori pakelti visa romanete vienu metu, tai as isivaizduoju, kad kazkaip ta patraukta virvute tam tikrose padetyse uztvirtinti reikia, tai tam reikalui ir siuliau ale vinuka.

Va dabar kaip paskaičiau tai prisiminiau ,kad pa smano mamą taip pakabinta doh.gif Ir ten romanetė skaitos gi. Ikejoj pirkta. Ot pamiršau visai. Toks kabliukas pritvirtintas prie palangės kraštelio, jo net nesimato, virvutė apsivynioja. Jei nepamiršiu,pafotografuosiu 4u.gif

QUOTE(maidala @ 2010 04 27, 19:29)

QUOTE(Gija* @ 2010 04 27, 20:14)
kodel gi ne?
cia jos:

Aš iškart atsiprašau,kad negaliu susilaikyt....bet man tai baisu ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 27 balandžio 2010 - 22:45
QUOTE(Braita @ 2010 04 27, 21:46)
o man tokei langu rubeliai tai paaugliams atrodo skirti - tokie tipo modernas, na stiliukas  biggrin.gif

nu gal ir taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(plato @ 2010 04 27, 22:42)
Aš iškart atsiprašau,kad negaliu susilaikyt....bet man tai baisu ph34r.gif

Tu neatsiprasynek, juk kiekvienas turi savo nuomone. O tas nuotraukas vakar idejau, is neturejimo ka veikti, laukiau MB velai gryztancio is darbo , tikrai neatstovauju jokiai firmai mirksiukas.gif
As asmeniskai pas save namie netureciau kur tu zaliuziu pritaikyti, bet nesakau kad baisu, galiausiai realiai nesu maciusi, nes nuotraukos tikrai siek tiek iskreipia vaizda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 28 balandžio 2010 - 07:45
QUOTE(Buriuke @ 2010 04 15, 12:34)

ir vis tik turiu klausyma.
begelis pritvirtintas lango nisoje? jei taip, tai ar jis netrugdo langui visiskai atsidaryti?
ar begelis pritvirtintas virs lango???? g.gif

QUOTE(aistukas @ 2010 04 27, 15:01)
Nu, "imsiu" Gariunus geritu metu.  smile.gif

mes jau nusiaubem gariunus doh.gif visai svetainei ir virtuvei, tai turiu klausimu siuvejelem ax.gif
ar yra kur nors pasiziureti tiksliau kaip siuvamos uzuolaidos ant ziedu ir dienines ant juostos? kaip issimatuoti ir "neprasauti" su ilgiu unsure.gif
na ziedams kiek radau, tai pirmiau ant blogosios puses priklijuojamas flizelinas, tada du kartus atlenkiama ir prisiuvama, tada ziedu montavimas. Ar teisingai?
Atsakyti