Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

Sveikos
svarsčiau svarsčiau ir vis tiek nieko nenusprendžiau...
ateinu su savo svetainės langu pas jus ax.gif

Pirmas aukštas, reik kažkaip prisidengti, kad praeivių negazdinčiau ax.gif
Sienos - šviesios balintos kavos spalvos, grindys šviesios, gelsvos, baldai - tamsiai rudi (pridedu pavyzdėlius). Langas rytų pusėje, ryte būna labai saulėta, bet paskui visą dieną nėra labai šviesu, nes pirmas aukštas ir dar balkonas (prašom nekreipti dėmesio į tas balkono "dekoracijas" tongue.gif )

Klasikinių užuolaidų nelabai noriu, o ir nelabai turbūt pavyktų jas normaliai užkabinti, dėl GKP konstrukcijos
Širmos (dieninės ir roletas nakčiai) - man labai gražu (aišku labiau tinka vitrininiam langui...), bet, kadangi prie lango sienos ir sienos iš dešinės stovės kampas, pasislėps jų grožis, o ir baldus reiktų atstumti, palikti vietos širmoms važinėtis.

Lieka romanetės. Labiau linkstu prie naktinės + kažkas lengvo dienai (mačiau tiesiai ant lango klijuojamas užuolaidėles). Neapsisprendžiu, šviesios ar tamsios jos turėtų būti... kambarys apie 18 kv m, nedidelis, gal tamsios dar labiau mažins erdvę?
Dėl dieninės romanetės abejoju, nes visai šviesi, perregima ir be detalių nesižiūrės, o kitu atveju gal įleis per mažai šviesos?
Norėtųsi įvesti dar kažkokią ryškesnę spalvą šalia balintos kavos ir šokolado....
Bijau apsikrauti detalėmis ir spalvomis, per daug prisimarginti, bet dabar jau matau, kad iš tos mano baimės kambaryje išvis jokių detalių nebus ir jokių spalvų verysad.gif

Būčiau dėkinga už Jūsų nuomones 4u.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Būtų super, jeigu galėtumėte parašyti (čia ar i az), kokiose ribose dabar yra langų rūbelių gamybos kaina (Lango išmatavimai: balkono durys - 80x250, langas - 140x180)
- Romanetės mechanizmas
- Pasiuvimas
- Pakabinimas
Audinio net neklausiu, nes čia išvis ribų nėra smile.gif dėl pasiuvimo irgi suprantu, kad priklauso nuo sudėtingumo, na, bet preliminariai, kad nusiteikčiau 4u.gif
Atsakyti
mano paskaiciavimais, be audinio max. 500lt. siuvima ir mech. paskaiciavau auksciausia kaina. jei pigesnis mech. ir paprastesnis modelis, butu pigiau kazkur 100lt.
Atsakyti
Mes neperseniausiai gavome savo užsakytas romanetes. Suradome per SM puikią dizainerę-siuvėją Ingą, kuri labai nebrangiai ir super greitai (per 5 dienas) pasiuvo ir atvežė jas su visais mechanizmais (mums tik pasikabinti reikėjo ir džiaugtis pirkiniu).
Langų vaizdas pas mus panašuss kaip pas Sausainiuką. 3m turėjome užuolaidas, tai labai mums jos atsibodo ir mažino kambarį, dabar visai kitas vaizdas.
Kainavo mums viskas (ir mechanizmai, ir pasiuvimas, ir medžiaga), tik 540lt. Bandėme eiti ir per parduotuves, kurios tuo užsiima (pagal mūsų skaičiavimus, būtų mums gavęsi apie 800 - 1000lt g.gif ). Inga patarė nedėti kažko labai ryškaus ant lango, radome neblogą variantą - medžiaga iš savęs su raštu prie grindų suderėjo puikiai. Vienu žodžiu esame labai patenkinti.
Jeigu kas norės, galėsiu duoti kontaktus. Ateityje dar viename kambaryje planuojame dėti romanetes, būtinai vėl krepsimės pas Ingą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 17 gegužės 2010 - 10:27
Sveikos, merginos mirksiukas.gif As kaip ir zadejau- pasirodysiu pasipuosusi langus mirksiukas.gif
I did it - PAGALIAU smile.gif ir kaip zadejau, ikeliu nuotraukas smile.gif
Tiesa,namuose roletai buvo tik ka sudeti, tai dar viskas aplinkui nesutvarkyta, taip pat fotoaparatas prie ismetimo ribos, tai kokybe ne kokia , bet bendras vaizdas matosi smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Labai dziaugiuosi- galiu rami sau vaikstineti po namus, megautis saulute- sviesa ir jausti, kad manes niekas nemato.. nes anksciau noredami ileisti sviesos turedavom pakelti roleta nuo apacios ir tada jau viskas kaip ant delno (2 ausktas), o dabar viskas uzdengta. Super thumbup.gif

Tiesa, Jusu nuomones paklausiu dar. Pradejau galvoti, kad gal kokia lengva uzuolaidele dienine reikia pasikabinti dar ant nisos pacios. paristi sone ar kazka... ji tik dekoracijos funkcija atliktu..siaip esu labai minimaliste ir nepatinka apkrauti langai, ar visokios uzuolaidos su detalem ar kazka. paprasta permatoma kokia uzuolaidele.. bet dar abejoju.. gal nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 12:03)
Pradejau galvoti, kad gal kokia lengva uzuolaidele dienine reikia pasikabinti dar ant nisos pacios. paristi sone ar kazka... ji tik dekoracijos funkcija atliktu..

tik neisizeiskit ---man visai negrazu blink.gif man tai lyg ofisas, privatus kabinetas ar kas nors panasiai ....namai be uzuolaidinio audinio schmoll.gif ne mano skonio ...suprantu kad niekas nemato ....
uzdejus del dekoracijos kazka lengvo , pagyvins ir jaukiau atrodys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 05 22, 16:40)
tik neisizeiskit ---man visai negrazu  blink.gif man tai lyg ofisas, privatus kabinetas ar kas nors panasiai  ....namai be uzuolaidinio audinio  schmoll.gif ne mano skonio ...suprantu kad niekas nemato ....
uzdejus del dekoracijos kazka lengvo , pagyvins ir jaukiau atrodys  wub.gif

Skonio reikalas , zinoma smile.gif
As turbut ant langu is viso nieko nedeciau, jei aplinkui nebutu stebinciu akyciu smile.gif
Na su draugu dbr diskutuojam ka daryti smile.gif jis pries bet kokias uzuolaideles ir dekoracijas smile.gif
Cia gal tik foto taip atrodo, bet siaip namie tikrai jauku smile.gif Plius mazas butukas, bijau, kad uzuolaidos dar labiau pamazintu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 13:03)
Lauksim atsiliepimu po metu Kai reiks keisti audini.Dienine uzuolaidele nepamaisytu
Atsakyti
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 11:03)

Pirmiausia tai džiauguos už jus, jaučiu kad smagu turėt langus uždengtus mirksiukas.gif
Man tai taip pat nelabai, bet čia tik dėl to, kad aš apskritai tik už užuolaidas. Todėl man irgi toj nišoj noris kažko g.gif Aš tai dėčiau kažką lb lengvos medžiagos ir kažką kaip dekoracija daugiau. Būna visko gražiai prigalvota. Tik ar ten netrukdys darinėtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 05 22, 23:24)

Kad pas mane prancuziskas balkonelis - nelabai mes ji ir darinejam smile.gif bet siaip tai su roletais, nors mechanizmas ir didelis- pakankamai daug atsidaro smile.gif na.. dar pagyvensim taip, gal labiau paaugsim ir tada ir uzuolaidu uzsimanysim bigsmile.gif

Meistreli, o kam reikes audini keisti ? Jis tikrai kokybiskas atrodo.. nei vaiku, nei gyvunu namie nera, taip kad niekas jo nesuzalos lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 05 22, 15:40)
tik neisizeiskit ---man visai negrazu  blink.gif man tai lyg ofisas, privatus kabinetas ar kas nors panasiai  ....namai be uzuolaidinio audinio  schmoll.gif ne mano skonio ...suprantu kad niekas nemato ....
uzdejus del dekoracijos kazka lengvo , pagyvins ir jaukiau atrodys  wub.gif

visiskai sutinku siek tiek man irgi per liudna,be tvisi mes esame skirtingi ir darome tai kas patinka patiems ir visiskai nekreipkite i kitu nuviliancius komentarus,svarbu jums tai labai patinka sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 14:46)
Skonio reikalas , zinoma smile.gif
As turbut ant langu is viso nieko nedeciau, jei aplinkui nebutu stebinciu akyciu smile.gif
Na su draugu dbr diskutuojam ka daryti smile.gif jis pries bet kokias uzuolaideles ir dekoracijas smile.gif
Cia gal tik foto taip atrodo, bet siaip namie tikrai jauku smile.gif Plius mazas butukas, bijau, kad uzuolaidos dar labiau pamazintu sad.gif

truputi jaukumo suteikti tikrai butu ne pro sali, gal kazkas tokio (vietoje roletu cia yra naktine romanete):

user posted image

lengva dienine, gal net visai skaidri, uzuolaida tikrai langus padarytu jaukesniais.. 4u.gif
Atsakyti
Savaitgali uzdengiau miegamojo langus. Du metukus gyvenom kaip ekhibicionistai biggrin.gif

Medziaga 100proc. linas. Siuvausi pati. Islaidos - 86lt

user posted image

user posted image

user posted image

Nakciai isleidziam bantukus ir langai uzsidengia pilnai.
Atsakyti