Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

QUOTE(Gija* @ 2010 05 26, 08:15)
sirmyte maza is dieninio audinuko ir romanete ant virsaus...idesiu foto kai jau bus rezultatas, pas mane zinoma nemazas virtuves langas

Labai lauksiu nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
merginos profes ir ne profes, patarkit ka deti ant langu i vaiku kambari, rytine puse, tai jei sauletas rytas, tai is proto galima issikraustyti kaip plieskia ir kaip karsta - nezinau ka rinktis - romanete, romanete ir uzuolaideles, tik uzuolaideles doh.gif :
user posted image

ir i virtuve:
user posted image

gaila, neturiu pilno lango vaizdo dabar, bet langas didelis, aukscio kaip ir vaiku kambaryje. Cia greiciausiai romanete tiktu labiausiai? g.gif langas vakarinis, tai popiet jau kaitina kaip turi but.

Beje, i visus kambarius norejom rinktis medines zaliuzes, man jos labai grazu, geros, kokybiskos, placios. Bet dabar jau lyg ir atsisakiau tos minties, nes atejo mintis, kad jos man tamsins kambarius automatiskai, nes vistiek jau toks gaminys ant lango sulaiko dali sviesos net ir atsukus lenteles reikiamu kampu g.gif ar as cia nusisneku?
kai daug erdves, tai gal nesijaucia, o cia butas visgi g.gif
Atsakyti
Bufeto vedeja, mums labai pasitisino ramanetes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 30 gegužės 2010 - 18:35
Pas mane nepersvieciamos saules, kitaip sakant panasiai kaip blekautas uzuolaidos - nerealu, ypac kaip atsisuka po pietu saule, tai jos nepraleidzia sviesos ir neprisildo kambario:) Man labai patinka jos, jau treti metai jas turiu, nei spalva nenubluko;) nerealus daiktas, zymiai graziau atrodo nei kokios romanetes;) Sulyciau renkantis uzuolaidas apie tai pagalvoti;)
Atsakyti
sveikos, supermamytes !

labai prasau pagalbos. vaiko kambary langa dengia romanete. bet ji persvieciama. o langas i rytu puse. tai ryto saule trukdo miegoti. ir vakare sunku uzmigti, kai sviesu. ka galetumet pasiulyt? turiu minciu :
1. pakeisti romanetes audini i tanku ir tamsesni.
2. ant lango remu deti roletus.
ka patartumet?

user posted image
Atsakyti
[quote=flysky,2010 05 31, 10:28]
sveikos, supermamytes !

labai prasau pagalbos. vaiko kambary langa dengia romanete. bet ji persvieciama. o langas i rytu puse. tai ryto saule trukdo miegoti. ir vakare sunku uzmigti, kai sviesu. ka galetumet pasiulyt? turiu minciu :
1. pakeisti romanetes audini i tanku ir tamsesni.
2. ant lango remu deti roletus.
ka patartumet?

Tinkami abu variantai. thumbup.gif
Jei suradote tinkama naktini audini, pasisiukit pakaitines naktines romanetes. O jei nieko tinkamesnio neuzmatot dekit roletus.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 18:03)
merginos profes ir ne profes, patarkit ka deti ant langu i vaiku kambari, rytine puse, tai jei sauletas rytas, tai is proto galima issikraustyti kaip plieskia ir kaip karsta - nezinau ka rinktis - romanete, romanete ir uzuolaideles, tik uzuolaideles  doh.gif :

ir i virtuve:

gaila, neturiu pilno lango vaizdo dabar, bet langas didelis, aukscio kaip ir vaiku kambaryje. Cia greiciausiai romanete tiktu labiausiai?  g.gif  langas vakarinis, tai popiet jau kaitina kaip turi but.

Beje, i visus kambarius norejom rinktis medines zaliuzes, man jos labai grazu, geros, kokybiskos, placios. Bet dabar jau lyg ir atsisakiau tos minties, nes atejo mintis, kad jos man tamsins kambarius automatiskai, nes vistiek jau toks gaminys ant lango sulaiko dali sviesos net ir atsukus lenteles reikiamu kampu  g.gif  ar as cia nusisneku?
kai daug erdves, tai gal nesijaucia, o cia butas visgi  g.gif

nerealus namai wub.gif
spalvu mazai, grazu, akcentu bent jau virtuveje galetu buti ir parisama sone vintazinio geleto sviesaus audinio uzuolaida wub.gif .
as labiau linkusi prie uzuolaidu, tad ir vaiku kambarys (mano akimi ziurint) tiesiog prasosi dienines gerai krentancios baltos organzos/tiulio uzuolaidos+jeigu eitu gauti tapetu rasto/spalvu naktines sone risamos/ar segamos magnetais uzuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 25, 15:17)
Panos, kas turite vonias su langais, kuo juos dengiate? Visur jau susikabinau užuolaidas ir romanetes, o va vonia - didžiausia mįslė doh.gif

pakolkas tik roletais
QUOTE(kadabra @ 2010 05 25, 15:21)
Nors tai buvo laikinas variantas, bet panasu, kad kas laikina - tampa pastovu (sau siuvu paskutineje vietoje  cool.gif )...

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 05 31, 12:24)
nerealus namai  wub.gif
spalvu mazai, grazu, akcentu bent jau virtuveje galetu buti ir parisama sone vintazinio geleto sviesaus audinio uzuolaida  wub.gif .
as labiau linkusi prie uzuolaidu, tad ir vaiku kambarys (mano akimi ziurint) tiesiog prasosi dienines gerai krentancios baltos organzos/tiulio uzuolaidos+jeigu eitu gauti tapetu rasto/spalvu naktines sone risamos/ar segamos magnetais uzuolaidos.

aciu, tik va tie langai man kelia daug galvos skausmo doh.gif blogiausia, kad pati nezinau ko noriu..virtuvej lyg ir buvau nusprendusi romanete deti, bet esu maciusi ir nerealiu uzuolaidu, tai dabar jau gal ir uzuolaideles norisi doh.gif bet ten toks biski modernus stilius vyrauja, tai nezinau kaip cia su tom uzuolaidom, nesipjaus stiliai?

o del vaiku kambario tai as irgi labai noreciau audinuko kaip tapetu, bandysiu ieskoti dar ten kur tapetus pirkom, gal tures ka pasiulyti. Aciu uz mintis.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 31, 14:04)
aciu, tik va tie langai man kelia daug galvos skausmo  doh.gif blogiausia, kad pati nezinau ko noriu..virtuvej lyg ir buvau nusprendusi romanete deti, bet esu maciusi ir nerealiu uzuolaidu, tai dabar jau gal ir uzuolaideles norisi  doh.gif  bet ten toks biski modernus stilius vyrauja, tai nezinau kaip cia su tom uzuolaidom, nesipjaus stiliai?

o del vaiku kambario tai as irgi labai noreciau audinuko kaip tapetu, bandysiu ieskoti dar ten kur tapetus pirkom, gal tures ka pasiulyti. Aciu uz mintis.

vien jau tie lubinai ant stalo ipareigoja tave siltesniam, ne vien asketiskam stiliukui biggrin.gif (zinau, zinau, kad geles vysta tongue.gif ).
pasidairyk siek tiek po provanso stiliaus audinukus. nereikia labai giliai, tik siek tiek... tikrai butu grazu.
p.s. na, o jei nuspresi, kad visgi romanete - tai su balta tikrai neprasausi.
Atsakyti
Sveikos, labai ieskau kas galetu pakonsultuoti, patarti ir pasiuti sirmas arba romanetes, norim kad butu jauku ir nuo saules spinduliu saugotu 4u.gif
Mes Vilniuje, butu trys langai iki zemes bei vienas virtuvinis.
Labai lauksiu i az
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 25, 15:17)
Panos, kas turite vonias su langais, kuo juos dengiate? Visur jau susikabinau užuolaidas ir romanetes, o va vonia - didžiausia mįslė doh.gif

Mes klijavome plevele, dabar yra graziu pleveliu heliopoli 1kv/m kaina nuo 40lt
Atsakyti