Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Frezija13 @ 2010 08 21, 10:25)
Tikrai labai  opi tema  g.gif  geras stomotologas Šeškinės poliklinikoje.

Be  teigiamai forume paminėtų Stelionienės, Kozlovos , gal dar galite kas nors parekomenduoti šaunų stomotologą  (  geram santykiui su vaiku, nes vaikas prieš daug metų išgyvenęs nemalonių dalykų susijusių su dantukų taisymu, todėl stomotologas tai nesukalbama tema) .

Kiek mačiau- tai Stelionienė puikiai su vaikais sutaria, dar jos kolegė Marozova mačiau gerai bendrauja su vaikais. Tik nežinau ar ji dar dirba poliklinikoj.
Atsakyti
Jei kam teks eiti traukti danti, tai pasidalinsiu. Buvau pas gyd vardu Aidas Baskys. Toks jaunas, apie 25 - 28 metai. Tai nespejau atsisest, kazka pakrapste man, ir jau sako galit eit thumbup.gif Traukimas uztruko 5 min smile.gif

Pries pora metu per nestuma buvau apziurai pas tokia jaunute tamsiaplauke, gaila, neatsimenu pavardes. Rado skyle ir uzplombavo. Po kiek laiko buvau nuejus pas savo gyd privaciai, dariausi nuotrauka, ir ta danti irgi nufotkino, tai sake super kruopsciai ir gerai padaryta, net nusistebejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute2: 25 rugpjūčio 2010 - 19:05
Sveikos,

Rytoj eisiu medžioti talonėlį pas odontologę. Šiaip visad einu pas Ulickienę (prieš tai lankiausi pas Kunigėlienę, tai net diagnozės normaliai nenustatė schmoll.gif ) , bet gal dar yra malonių gydytojų, jei netyčia reikėtų pas Ulickienę ilgai laukti (tikiuosi, ji vis dar dirba) ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Neišdegė. blush2.gif Grafikai dar nesudaryti, tai registruos nuo rugsėjo 10. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2010 07 14, 21:11)

Gal kazkas ejote pas ginekologe Giedre Jurenaite? Ar patiko, ar ilgai atejus reik prie kabineto laukt?

Tai pati geriausia ginekologe, labai maloni, ir gerai atlieka savo darba. Pirma nestuma lankiausi pas ja, likau labai patenkinta thumbup.gif
Dabar kiek zinau ji serga, norejau pas ja uzsirasyti, neaisku kada ji gris, tai pasimetus, nes neisivaizduoju pas kokia gine registruotis?
Gal kas galit rekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2010 08 31, 10:47)
Tai pati geriausia ginekologe, labai maloni, ir gerai atlieka savo darba. Pirma nestuma lankiausi pas ja, likau labai patenkinta thumbup.gif
Dabar kiek zinau ji serga, norejau pas ja uzsirasyti, neaisku kada ji gris, tai pasimetus, nes neisivaizduoju pas kokia gine registruotis?
Gal kas galit rekomenduoti? ax.gif

Tikrai, gal kas gali parekomenduoti gera ginekologe? Nes siandien suzinojau, kad G. Jurenaite sesines polikl. nebedirbs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2010 09 03, 09:38)
Tikrai, gal kas gali parekomenduoti gera ginekologe? Nes siandien suzinojau, kad G. Jurenaite sesines polikl. nebedirbs  verysad.gif

Kaip gaila verysad.gif
Tai gal ji privaciai dirbs?
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2010 09 03, 09:38)
Tikrai, gal kas gali parekomenduoti gera ginekologe? Nes siandien suzinojau, kad G. Jurenaite sesines polikl. nebedirbs  verysad.gif

Net nežinau, ką ir patarti, aš tai pas tą vyruką vaikštau.
Atsakyti
Gal zinot kas sedi kartu kabinete kartu su ginekologu - slaugytoja, akusere?
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 09 03, 17:14)
Gal zinot kas sedi kartu kabinete kartu su ginekologu - slaugytoja, akusere?

Sesuo sako, kad akušerė. O man tai tas pats.
Atsakyti
Gal kas lankosi Šeškinės poliklinikoje pas šeimos gydytoją Masiliūną? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 08 18, 14:17)
Labukas mirksiukas.gif
Esu nusiminusi,mano Danielius Genys nuo rugsėjo nebedirb Šeškinėje unsure.gif Norėjau užrašytis o man pasakė kad nuo rugsėjo atsisveikins su Genių doh.gif
Dabar vėl retorinis klaisimas- PAS KĄ EITI DANTUKUS TVARKYTI?????????? g.gif

Labas vakaras,

aš gal šiek tiek per vėlai atsakau, bet Danielius Genys dar tikrai dirba poliklinikoj, buvom pas jį 09 03 d. ir užklausiau ar neketina niekur išeiti, atsakė, kad dar kol kas dirbs Šeškinėj. Tai va 4u.gif
Atsakyti