Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie seimos gydytoja O. Bertel?
Planuoju persirasyt ax.gif
Atsakyti
padekit, reikia atsiliepimu apie gyd Tatjana Pečiuro.....labai jau i tartina diagnoze nustate.......
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 22, 11:23)
Planuoju persirasyt  ax.gif

Po 2 metų persirašiau pas kitą šeimos gydytoją. Norėjosi, kad gydytojas nustatinėtų diagnozes ir siūlytų tyrimus, o ne pati sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 08 03, 09:52)
Po 2 metų persirašiau pas kitą šeimos gydytoją. Norėjosi, kad gydytojas nustatinėtų diagnozes ir siūlytų tyrimus, o ne pati sau  biggrin.gif

pas kokia gydytoja esat dabar?
Atsakyti
Mane ginekologas dar prieš tris mėnesius pasiuntė pas šeimos gydytoją dėl padidėjusio cholesterolio kiekio, bet aš pas tą arogantišką tujintoją nenoriu eiti. Pas ją maža apylinkė, todėl iš jos sunku išeiti, o bendravimo kultūros stoka, nėra priežastis keisti gydytojai. Tai dabar sėdžiu ir laukiu kol ji išeis į pensiją, nes kiek žinau ją laiko tol, kol atsiras jai pamaina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 08 03, 11:52)
Mane ginekologas dar prieš tris mėnesius pasiuntė pas šeimos gydytoją dėl padidėjusio cholesterolio kiekio, bet aš pas tą arogantišką tujintoją nenoriu eiti. Pas ją maža apylinkė, todėl iš jos sunku išeiti, o bendravimo kultūros stoka, nėra priežastis keisti gydytojai. Tai dabar sėdžiu ir laukiu kol ji išeis į pensiją, nes kiek žinau ją laiko tol, kol atsiras jai pamaina. g.gif

Nepaminejot kas per gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2011 06 16, 12:04)
Ar verta dėmesio odontologė Dulkaitė? Jau senokai pas odontologus buvau, tiek ten naujų pavardžių. smile.gif

Kaip tik buvau pas ja profilaktiskai, man patiko, jaunute, demesinga ir kruopsti pasirode, daug komentuojanti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 03, 10:55)
Nepaminejot kas per gydytoja  ax.gif

Jau ankščiau rašiau E. Grigonienė. Jau pirmą kartą, kai pas ją nuėjau, ji mane apstaugė, išvadino perekšle. Man reikėjo tik pažymos į mokyklą dėl fizinio lavinimo pamokų, man nuo vaikystės buvo apribojimai dėl fizinio krūvio ribojimo. Tada buvau jauna šešiolikinė panelė. Pažymos man nedavė, ačiū klasės auklėtojai, ji tada viską sutvrkė, kad atsirastų įrašas klasės žurnale dėl fizinio krūvio. Pagal tada galiojusią tvarką, nieko negalėjau pakeisti. Ji mūsų apylinkės terapeutė dar nuo sovietmečio. Tada iš viso negalėjai rinktis gydytojo, pas ką davė taloną, pas tą eini. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 03 rugpjūčio 2011 - 19:18
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 22, 11:23)
Planuoju persirasyt  ax.gif

BUvau pas ją užsukusi biuletenio uždaryti. Reikėjo pažodžiui traukti, kad paaiškintų, dėl ko susirgau. Kaip terminatorius kažkoks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 03, 11:38)
pas kokia gydytoja esat dabar?

Perėjau pas šeimos gydytoja N. Urbonienę.

Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 08 05, 17:10)
Perėjau pas šeimos gydytoja N. Urbonienę.

As kaip tik atsisakiau jos smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie gydytoja Maksimaviciene? Gal kam teko susidurti? ax.gif
Atsakyti