Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Kirisama @ 2012 03 07, 14:40)
Vieninteliai du daktarai, su kuriais dar buvo įmanoma susišnekėti - tai tas garsusis vyriškis Hamodec, ar kaip ta jo pavardė, o kita Ramanauskienė, deja, ji jau nuo pernai poliklinikoje nebedirba.

Skaitau šią temą, nes pačiai yra aktualu pasikeisti gydymo įstaigą. kadaise gydžiausi čia, tad vėl noriu grįžti.
Skaitant keista buvo, kad niekas nemini gyd. Ramanauskienės, lankiau pas ją gana ilgai ir man ji labai patiko, tai pasirodo jos pavardės nėra, nes ji nebedirba...o gaila ...

QUOTE(Only1 @ 2012 03 07, 22:00)
Jei neklystu, Meškienė darbuojasi su Taikos gatvės gyventojais. Bet aš gyvenu kitoj gatvėj, tai kaip ir dauguma gydytojų ji pasakė, kad jei nekviesiu į namus, ji mane apsiims gydyti  smile.gif

Tai šeimos gydytoja? Ar daug žmonių pas ją būna?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 03 07, 23:00)
Jei neklystu, Meškienė darbuojasi su Taikos gatvės gyventojais. Bet aš gyvenu kitoj gatvėj, tai kaip ir dauguma gydytojų ji pasakė, kad jei nekviesiu į namus, ji mane apsiims gydyti  smile.gif

Aciukas aciuks.gif Man atrodo, kad dabar ir pas vaikus nelabai namo ateina doh.gif ka jau sakyti apie suaugusius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 03 08, 08:14)
Tai šeimos gydytoja? Ar daug žmonių pas ją būna?

Taip, tai šeimos gydytoja. Jei gerai pamenu, kai pas ją rašiausi, Meškienė sakė, kad pas ja žmonių yra daugiau nei kad turi būti, bet ką galiu pastebėti, kad ji tikrai greitai dirba. smile.gif Kažkaip sugeba ir apžiūrėti ir popierius užpildyti. O arčiau sesučių yra keli kabinetai kur kiek mačiau eilės nuolat didžiulės... tai net nežinau ar ten tokie pacientai renkasi ar gydytojos lėtai dirba doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu pakeisti ginekologę, tai tiesiog kitą kart užsirašyti pas naują? g.gif
Beje, dar norėjau paklausti ar nešat vokelius ginekologėm? Aš lankiausi apie 6 kartus bet nė karto nenešiau pinigų. Man tai atrodo keista... g.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 03 20, 15:45)
Sveiki. Noriu pakeisti ginekologę, tai tiesiog kitą kart užsirašyti pas naują?  g.gif
Beje, dar norėjau paklausti ar nešat vokelius ginekologėm? Aš lankiausi apie 6 kartus bet nė karto nenešiau pinigų. Man tai atrodo keista...  g.gif

Tiesiuog užsirašyk pas kitą norimą. Niekada nieko nedaviau. Ir nieko keisto tame nėra, aš pinigus ne iš balos semiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 kovo 2012 - 15:50
QUOTE(Only1 @ 2012 03 08, 16:31)
Taip, tai šeimos gydytoja. Jei gerai pamenu, kai pas ją rašiausi, Meškienė sakė, kad pas ja žmonių yra daugiau nei kad turi būti, bet ką galiu pastebėti, kad ji tikrai greitai dirba.  smile.gif  Kažkaip  sugeba ir apžiūrėti ir popierius užpildyti. O arčiau sesučių yra keli kabinetai kur kiek mačiau eilės nuolat didžiulės... tai net nežinau ar ten tokie pacientai renkasi ar gydytojos lėtai dirba  doh.gif

pas Povilniunaite, kai ejau.. tai prasededavau valanda prie duru, kol priimdavo tongue.gif bet siaip patiko mergina man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2012 03 20, 15:45)
Sveiki. Noriu pakeisti ginekologę, tai tiesiog kitą kart užsirašyti pas naują?  g.gif
Beje, dar norėjau paklausti ar nešat vokelius ginekologėm? Aš lankiausi apie 6 kartus bet nė karto nenešiau pinigų. Man tai atrodo keista...  g.gif

rasykis tiesiog pas kita norima daktare ir viskas smile.gif as niekada jokiu vokeliu ginei nedaviau o ir be ju puikiai nestuma man priziurejo buvo ypac demesinga priziurint nestuke thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mano mama dabar gyvena seskinej, ukmerges g. sakykit koki gydytoja jai asirinkt, seimos? kad butu rupestinga pensinikams, abudu su tevu lygoti jie, ir cukrini diabeta turi ir t.t., bet nera is tu bobuliu kurios praleidzia dienas ir naktys ten, jie veiklus pensininkai ... Ka patartumet?
Atsakyti
Sveikos.

Norėčiau pasiteirauti jei pati esu užsiregistravusi kitoje poliklinikoje ar galiu gimusį kūdikį užregistruoti Šeškinės vaikų poliklinikoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 04 16, 11:41)
Sveikos.

Norėčiau pasiteirauti jei pati esu užsiregistravusi kitoje poliklinikoje ar galiu gimusį kūdikį užregistruoti Šeškinės vaikų poliklinikoje? 4u.gif

tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2011 09 15, 13:47)
o kokie būtų atsiliepimai apie gyd. J. Šturo, neradau nieko apie jį...   g.gif

man nepatiko, dirba atmestinai, mane nescia paskutini menesi net neisklause, kai atejau be talonelio su sinusitu, net neparase siuntimo pas LOR nors prasiau. schmoll.gif
daugiau pas ji neisiu, tik vis neprisiruosiu pas kita seimos gydytoja persirasyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute2: 22 balandžio 2012 - 12:17
QUOTE(musik @ 2012 04 20, 20:27)
tikrai taip  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti