Gimdziau vgn pries kelias sav. Kadangi tariausi su gydytoja, nebuvo jokiu nesklandumu, viskuo buvo pasirupinta ir viskas buvo super.
Gimdykla atremontuota su tualetu, dusu, monet reprodukcijom ant sienu (

), zodziu jauki ir patogi. Epiduras buvo pasiulytas ir vos tik uzsinorejus atejo anesteziologe labai maloni moteris, aiskino viska ka daro, ramino ir tt. Epiduras atliktas be priekaistu ir jokiu liekamuju reiskiniu.
Niekas neprase nieko atpirkti. I gimdykla reguliariai ateidavo gydytoja ir akusere paziuret kaip jauciuosi, visada paklausdavo ar viskas gerai, atnese kamuoli paspyruokliuot.
Po gimdymo vaikiukas pora valandu gulejo man ant krutines kol tvarke. Veliau nuveze i mokama palata, su lova vyrui. Palata irgi suremontuota, su saldytuvu, virduliu, mikrobange, tualetu, dusu. Dziaugiuosi kad vyras buvo visas tris dienas, nes jauciausi silpna po gimdymo, pati nelabai buciau sugebejus pasirupinti ne tik kad vaiku, bet ir savimi.
Nakti po gimdymo niekas neuzejo pasiteiraut kaip jauciuos, vyras ejo ieskoti sesutes, kad duotu man ko nors nuo skausmo. Atejusi pasake kad gali duoti nebent paracetamolio.
Zodziu ryte paprasiau mamos atvezti diclofenac zvakuciu, kas smarkiai pagerino reikalus. Rekomenduoju tureti is anksto.
Del vaiko prieziuros niekas nieko savanoriskai nepasakojo, bet paklausus atsakydavo. Tiesa vaiku gydytoja gan nemaloni, viena sesele taip pat buvo pobjaure, bande pastugauti del poros dalyku kuriu mes tiesiog nezinojom, bet vyras grieztai pasake 'jei kas nors butu pasakes kad reikia taip o ne kitaip, butinai butume taip ir dare'. nutilo.
Pasikeitus pobjaures pamainai vaikucio ateidavo paziuret, isvalyt bamba jauna mergina, parode ir kaip kruti paduoti ir kaip laikyti prausiant ir tt.
Siaip esu patenkinta nepaisant smulkmenu.
Beje maistas visai valgomas

Buvo ir plovas ir varskes apkepas ir koses- nebjauru.
Papildyta:
QUOTE(Acne @ 2010 02 14, 19:34)
...manau, kad butu malonu, kad paskui save nereiktu paciai susirietusiai valyti kraujo klanu...
...kad nereiktu nejaukiai jaustis, jei patalai liko kruvini, nes esi po placentos operacjos...
...butu smagu, kad netaupytu elektros iki tiek, kad paliktu saremius kesti tamsoje...
...butu labai gera, jei per gimdyma visas replikas pasilaikytu sau ir per apziura, kuomet vyras isprasomas uz duru, nelaidytu kandziu repliku...
...tai cia is mano patirties...
nieko panasaus nepatyriau