QUOTE(sarafea @ 2010 07 19, 00:34)
reikes ir man pamegint primygtinai pradet i vaikio lovyte kelt miegojimui.Nes nelabai myli jis miegoti vienas

atrodo ant ranku uzmiega ir amno lovoj uzmiega,o kai tik i vaikelio lova paguldau akys satcios

siaubas baubas ta lova.
Kai pradejau pratinti prie lovytes, leidau mazylei dienomis ten paguleti, pakabinau zaisliuku virs lovytes. Tai jinai dienom iprato ten uzmigti besnekedama

Tai automatiskai ir vakarais as ten ja guldydavau. Budavo, kad snekasi, buna nerami.. jei pradeda siek tiek verkti, prieidavau, pasnekindavau ir vel nueidavau, kai apsiramina. O jei ant ranku pradeda migti, tai dar neuzmigus ikeldavau i lovyte, apklostydavau, tyliai pasnekindavau, kad laikas miegucio ir jinai uzsnusdavo
Kai su MB pradejom svarstyti apie migdyma lovyteje, jis man pasake, kad tai bus mano vargas, nes as pati maitinu. Jei netingesiu atsikelti nakti, eiti prie lovytes, issikelti ir pamaitinti, tai kodel ne

Vargau, bet.. rezultatais laaaabai patenkitna
Tik vienas minusiukas.. kadangi mazyle iprato, kad as ja guldau i lovyte miegui, tai MB nebesugeba jos uzmigdyti

Dabar pereinam prie kitos taktikos ir as jam leidziu ja migdyti, bunu kitam kambari ir stebiu situacija. Jei ji pradeda verkti, prieinu, pasirodau, kad mama yra ir vel nueinu, palikusi juos du sneketis. Ziuresim, kaip seksis