Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

Turim du vaikus, ir nė vienas nemiegojo mūsų lovoje..
Ir aš maitinau krūtimi tik atsigulusi. Ir kiekvieną kartą keldavausi paimti jį iš lovytės, o paskui nepatingėdavau įkelti jo atgal.. Tas labai vargino ir buvo sunku, tačiau toks elgesys davė rezultatų: nė vieno vaiko nuo pusmečio nebereikdavo supti ir migdyti: įkeliam į lovą, ir vaikas žino, kad reikia miegoti...
Vyresnėlis mūsų kambaryje miegojo iki 9 mėnesių, antroji atžalėlė- iki pusantrų metų... Tad iki tokio amžiaus nereikėjo pergyventi, kad pabudę jie ką nors nemoralaus išvys blush2.gif
Atsakyti
mano mergaite miega kartu su mumis. kai tik paguldau i lovyte ji iskart prabunda ir issibudina... vyrui anksti keltis i darba, tai jis pats praso pasiimti vaika, kad tik ji ramiai miegotu.. siaip vakarais stengiuosi uzmigdyti loveleje, tik minusas tas kad ji keliasi tada anksciau ir dazniau nei miegodama su mumis.. kai miega kartu keliasi tik 1 karta ir keliasi velai ryte, tad ir pati galiu issimiegoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(l'aubes @ 2010 07 12, 16:07)
Turim du vaikus, ir nė vienas nemiegojo mūsų lovoje..
Ir aš maitinau krūtimi tik atsigulusi. Ir kiekvieną kartą keldavausi paimti jį iš lovytės, o paskui nepatingėdavau įkelti jo atgal.. Tas labai vargino ir buvo sunku, tačiau toks elgesys davė rezultatų: nė vieno vaiko nuo pusmečio nebereikdavo supti ir migdyti: įkeliam į lovą, ir vaikas žino, kad reikia miegoti...
Vyresnėlis mūsų kambaryje miegojo iki 9 mėnesių, antroji atžalėlė- iki pusantrų metų... Tad iki tokio amžiaus nereikėjo pergyventi, kad pabudę jie ką nors nemoralaus išvys  blush2.gif

thumbup.gif As darau ta pati, tik tiek kad maitinu atsisedusi. Iskeliu is lovytes, pavalgydinu ir vel paguldau. Vargino tik pirma menesi. Veliau pradejo miegojimo laikas nakti ilgeti. O siandien jau ismiegojo visa nakti thumbup.gif Dabar mazaja ir teuzmigdom lovyteje, kitur nelabai ir miega, net ant ranku neuzmiega, pradeda muistytis biggrin.gif Tikiuosi, taip bus ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kreveciuke @ 2010 07 13, 17:20)
thumbup.gif  As darau ta pati, tik tiek kad maitinu atsisedusi. Iskeliu is lovytes, pavalgydinu ir vel paguldau. Vargino tik pirma menesi. Veliau pradejo miegojimo laikas nakti ilgeti. O siandien jau ismiegojo visa nakti  thumbup.gif  Dabar mazaja ir teuzmigdom lovyteje, kitur nelabai ir miega, net ant ranku neuzmiega, pradeda muistytis  biggrin.gif Tikiuosi, taip bus ir toliau  thumbup.gif

Pavydziu tau kreveciuke smile.gif tikiuosi kad kada ir musiske taip miegos smile.gif
Atsakyti
reikes ir man pamegint primygtinai pradet i vaikio lovyte kelt miegojimui.Nes nelabai myli jis miegoti vienas doh.gif atrodo ant ranku uzmiega ir amno lovoj uzmiega,o kai tik i vaikelio lova paguldau akys satcios doh.gif siaubas baubas ta lova.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 07 19, 00:34)
reikes ir man pamegint primygtinai pradet i vaikio lovyte kelt miegojimui.Nes nelabai myli jis miegoti vienas doh.gif atrodo ant ranku uzmiega ir amno lovoj uzmiega,o kai tik i vaikelio lova paguldau akys satcios  doh.gif siaubas baubas ta lova.

Kai pradejau pratinti prie lovytes, leidau mazylei dienomis ten paguleti, pakabinau zaisliuku virs lovytes. Tai jinai dienom iprato ten uzmigti besnekedama biggrin.gif Tai automatiskai ir vakarais as ten ja guldydavau. Budavo, kad snekasi, buna nerami.. jei pradeda siek tiek verkti, prieidavau, pasnekindavau ir vel nueidavau, kai apsiramina. O jei ant ranku pradeda migti, tai dar neuzmigus ikeldavau i lovyte, apklostydavau, tyliai pasnekindavau, kad laikas miegucio ir jinai uzsnusdavo thumbup.gif
Kai su MB pradejom svarstyti apie migdyma lovyteje, jis man pasake, kad tai bus mano vargas, nes as pati maitinu. Jei netingesiu atsikelti nakti, eiti prie lovytes, issikelti ir pamaitinti, tai kodel ne mirksiukas.gif Vargau, bet.. rezultatais laaaabai patenkitna thumbup.gif
Tik vienas minusiukas.. kadangi mazyle iprato, kad as ja guldau i lovyte miegui, tai MB nebesugeba jos uzmigdyti g.gif Dabar pereinam prie kitos taktikos ir as jam leidziu ja migdyti, bunu kitam kambari ir stebiu situacija. Jei ji pradeda verkti, prieinu, pasirodau, kad mama yra ir vel nueinu, palikusi juos du sneketis. Ziuresim, kaip seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kreveciuke @ 2010 07 19, 13:33)
Kai pradejau pratinti prie lovytes, leidau mazylei dienomis ten paguleti, pakabinau zaisliuku virs lovytes. Tai jinai dienom iprato ten uzmigti besnekedama  biggrin.gif Tai automatiskai ir vakarais as ten ja guldydavau. Budavo, kad snekasi, buna nerami.. jei pradeda siek tiek verkti, prieidavau, pasnekindavau ir vel nueidavau, kai apsiramina. O jei ant ranku pradeda migti, tai dar neuzmigus ikeldavau i lovyte, apklostydavau, tyliai pasnekindavau, kad laikas miegucio ir jinai uzsnusdavo  thumbup.gif
Kai su MB pradejom svarstyti apie migdyma lovyteje, jis man pasake, kad tai bus mano vargas, nes as pati maitinu. Jei netingesiu atsikelti nakti, eiti prie lovytes, issikelti ir pamaitinti, tai kodel ne  mirksiukas.gif  Vargau, bet.. rezultatais laaaabai patenkitna  thumbup.gif
Tik vienas minusiukas.. kadangi mazyle iprato, kad as ja guldau i lovyte miegui, tai MB nebesugeba jos uzmigdyti  g.gif  Dabar pereinam prie kitos taktikos ir as jam leidziu ja migdyti, bunu kitam kambari ir stebiu situacija. Jei ji pradeda verkti, prieinu, pasirodau, kad mama yra ir vel nueinu, palikusi juos du sneketis. Ziuresim, kaip seksis  rolleyes.gif

ziuriu tavo mergyte trim dienom jaunesne uz mano vaiki.Labai idomu kaip man pavyks pripratint prie jo lovytes,nes buna dienomis miega vezime pakeliui kur nors.Arba uzmiega kedutej zaisdamas.PAskui bijau krapstyt is kedutes,kad nepabustu,tai dienom beveik nemiega savo lovytej,o nakti kai ateina miegas visiems tai isirangom visi i lova it silkes skardinej lotuliukas.gif ne ne ne,reikes imtis priemoniu ner cia ko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 07 19, 21:24)
ziuriu tavo mergyte trim dienom jaunesne uz mano vaiki.Labai idomu kaip man pavyks pripratint prie jo lovytes,nes buna dienomis miega vezime pakeliui kur nors.Arba uzmiega kedutej zaisdamas.PAskui bijau krapstyt is kedutes,kad nepabustu,tai dienom beveik nemiega savo lovytej,o nakti kai ateina miegas visiems tai isirangom visi i lova it silkes skardinej  lotuliukas.gif ne ne ne,reikes imtis priemoniu ner cia ko. biggrin.gif

As neleidziu uzmigti vezimuke ar kedutej jei esam namie ax.gif tik pamatau, kad jau minga, is karto i lovyte. Aisku, jei vaziuojam kur tai ir miega arba masininej kedutej arba vezimuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kreveciuke @ 2010 07 19, 21:43)
As neleidziu uzmigti vezimuke ar kedutej jei esam namie  ax.gif  tik pamatau, kad jau minga, is karto i lovyte. Aisku, jei vaziuojam kur tai ir miega arba masininej kedutej arba vezimuke  biggrin.gif

va turbut tame ir yra kabliukas,kad neleidi biggrin.gif reik ir man nepatinget,biski pakovot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 07 18, 22:34)
reikes ir man pamegint primygtinai pradet i vaikio lovyte kelt miegojimui.Nes nelabai myli jis miegoti vienas doh.gif atrodo ant ranku uzmiega ir amno lovoj uzmiega,o kai tik i vaikelio lova paguldau akys satcios  doh.gif siaubas baubas ta lova.

turiu ta pati problema
Atsakyti
as su mazyle kartu vienoje lovoje miegojau menesi laiko, bet po menesio jau nusprendziau, kad vaikeliui pats laikas miegoti savo loveleje...ir puikiai viskas, nebuvo jokiu problemu, iki siol miega savo loveleje ir yra patenkinta:)))as manau, kad kol vaikelis mazas, nieko blogo, kad miega kartu su mamyte, nes jam reikia mamytes silumos, o ir paciai mamytei yra daug lengviau naktimis, kada mama pati atkunta, nebebijo, tada ir laikas kelti mazyli i savo lova..
as mazyles lova prisitaukiu salia savosios, kad nakti galeciau istiesus ranka paduoti soskute ir viskas, jokiu sunkumu:)))
mamytes, kai pratinate vaikeli miegoti savo loveleje, paguldziusios ji pabukite salia, paglostinekite, pasikalbekite su vaikeliu, jis jausis saugesnis ir greitai pripras wub.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
Aš savo dičkiui turėjau ir lovelę, paskui kitą, bet kadangi buvo ligų maišelis, o aš pati neturėjau galimybės jo paaugint (it kokia stachanovietė išlėkiau į darbą beveik po gimdymo), tai kažkaip natūraliai jis įsitaisė pas mus lovoje. Tėtuko mandagiai paprašėme išsikraustyti į kitą kambarį - net patogią lovą jam nupirkome. Ji vėliai guldavo, anksti keldavo, o naktį knarkdavo. Vaikeliui nieko, bet man poilsio jokio. Visus smagius intymius dalykėlius susiorganizuodavome kitoje lovoje arba ne lovoje apskritai - kažkaip dėl to jokios traumos nepatyrėme. Juolab, kad abu esam tokie darboholikai, ir to sekso kasdien niekada nereikėdavo. Tiesa - jau 10 metų vaikščiojam už rankų susikibę. Tai kitoks intymumas:) Bet ne prastesnis:)
Tai va - o mažylis mano lovoje priprato prie manęs, aš prie jo - va taip jau penkeri metai. Vakarojame lovoje visi trys, žinoma - tėtukas pasakas skaito arba šiaip pasikalbam - pagyvename tuos pačiuose pataluose:) Paskui tėtukas išeina.
Va dabar laukiam antro - ketiname kraustytis į erdvesnį lizdą, tai vyresnėlis turės savo kambarį - morališkai pratiname, kad teks atskirai gyventi, nes mama turės mažu pasirūpinti. laukia nesulaukia, kada jis čia tą savarankiškumą galės pademonstruot:)
Šiaip yra miegojęs atskirai - ir daržely savarankiškai užmiega, ir namie. bet naktį ar paryčiais vis tiek pabunda ir atsikrausto pas mane.
Svarstau - na, kol kas visa tai kvepia meile begaline, o juk greitai užaugs, gi neprisiprašysiu, kad apkabintų.
Atsakyti