Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 05, 20:26)
O kai Jusu vaikas nebemiegos su Jumis lovoje, tai ant kokio ciuzino migdysite vaika? Ant  putų poliuretano, spyruoklinio? Nes sie visi neva tai sveiki ciuziniai irgi siaubingai isreklamuoti, bet realiai nezinia kiek ten tos tiesos. O be to, juose taip pat klijuojamas kokosu plausas, taip kad "eko ciuziniu" tikrai nera, nes visuose veisiasi ir dulkes, ir erkutes, bei pan.

Mano vaikas miegos ant spyruoklinio smile.gif As nebijau tu dulkiu erkuciu, nes namie neturime kilimu, turime oro valytuva ir kiekviena diena plaunu grindus, nes esu alergiska ziedadulkems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 10 05, 20:13)
Mano vaikas miegos ant spyruoklinio  smile.gif As nebijau tu dulkiu erkuciu, nes namie neturime kilimu, turime oro valytuva ir kiekviena diena plaunu grindus, nes esu alergiska ziedadulkems smile.gif

Musu vidurinele irgi miega ant spyruoklinio ciuzinio su klijuotu kokoso plausu. Bet kaip bebutu, kad ir tuose spyruokliniuose vistiek kaupiasi dulkes ir ju kad ir noredamas neisvalysi. Kadangi ir mes kilimu neturim, oro drekintuva isigijom ir nesam nei vienas kam nors alergiskas, tai del kazkokiu dulkiu, alergiju ir pan. nekilo klausimu. Man svarbiausia, kad vaikai miegotu ant tiesaus kieto pagrindo.
Jaunelis miega ant kokosinio-grikinio, kuri beabejo pirkome nauja. Vaikas sauniai issimiega, tai kazkaip net neplanuojam iki kokiu 2.5 metuku keisti i kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 05 spalio 2010 - 20:53
QUOTE(Ksesanko @ 2010 10 05, 21:13)
Mano vaikas miegos ant spyruoklinio  smile.gif As nebijau tu dulkiu erkuciu, nes namie neturime kilimu, turime oro valytuva ir kiekviena diena plaunu grindus, nes esu alergiska ziedadulkems smile.gif

cia aisku ne i tema, bet leiskit paklaust kaip ziedadulkes patenka ant jusu grindu? g.gif nu vasara kai langai ir balkonas praviri tai suprantu, bet dabar smile.gif nebent namie geliu soda turite 4u.gif asmeniskai as irgi turiu alergija ziedadulkems, bet namie grindu neplaunu kasdien, nes ant ju ziedadulkiu nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 10 06, 00:28)
cia aisku ne i tema, bet leiskit paklaust kaip ziedadulkes patenka ant jusu grindu? g.gif  nu vasara kai langai ir balkonas praviri tai suprantu, bet dabar smile.gif  nebent namie geliu soda turite 4u.gif  asmeniskai as irgi turiu alergija ziedadulkems, bet namie grindu neplaunu kasdien, nes ant ju ziedadulkiu nera ax.gif

Ne i tema, bet atsakysiu smile.gif Apie vasara ir ankstyva rudeni, bei pavasari ir sneku smile.gif ziema aisku ziedadulkiu nebuna (beje zidinciu geliu namuose neturiu, isskyrus orchidejas, kurioms alergijos neturiu). Bet pripratimas plauti grindis kasdien neisnyksta, man tai, kaip ritualas. Ziedadulkes buna ore, bet nuseda ant grindu, kaip ir bet kokios kitos dulkes. Kai mes vaikstome jos pakyla i ora smile.gif Todel alergologai pataria valyti grindis kasdien, pakabinti ant langu tinkleli (sia vasara pakabinome ant atidaromu langu) Super dalykas, nes ne vienos muses ar kito vabzdzio bute nebuvo smile.gif oro valytuvas ir drekintuvas irgi kazkiek padeda. Galiu pasakyti, kad po visu siu priemoniu alergija man tikrai sumazejo. Kadangi maitinu vaikeli tik mp man buvo aktualu nauduoti kuo maziau vaistu. Si alergijos sezona sunaudojau tik du pakelius tableciu ir du purskiamus flakonus smile.gif
Atsakyti
jei griztume prie temos - ar miegoti su kudikiu vienoj lovoj, ar jis savo lovyteje - tai as esu uz tai, kad visi turetu savo poilsio vieta 4u.gif ne del to, kad su vyru butu patogu pasim..., bet as pvz. nemiegu ramiai, kai pamaitinusi nakti mazyles nenunesu i lovyte. Man atrodo kad taip ir saugiau yra, juk diena nelaikote ir nepaliekate kudikeliu ant sofos, lovos. Dienos miegelis pas mus irgi be problemu - lovyteje wub.gif O jei ir uznustame kartu, kol mazule maitinas, tai nieko tokio. Taip irgi kartais smagu pamiegot. Bet juk mama dirba 24 val per para, jai ypac reikia gero poilsio, t.y. normaliai issitiest, atsipalaiduot, ar prie vyro prisiglaust. Dziaugiuos, kad mano vaikutis miega savo loveleje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 10 06, 14:17)
Ne i tema, bet atsakysiu smile.gif Apie vasara ir ankstyva rudeni, bei pavasari ir sneku smile.gif ziema aisku ziedadulkiu nebuna (beje zidinciu geliu namuose neturiu, isskyrus orchidejas, kurioms alergijos neturiu). Bet pripratimas plauti grindis kasdien neisnyksta, man tai, kaip ritualas. Ziedadulkes buna ore, bet nuseda ant grindu, kaip ir bet kokios kitos dulkes. Kai mes vaikstome jos pakyla i ora smile.gif  Todel alergologai pataria valyti grindis kasdien, pakabinti ant langu tinkleli (sia vasara pakabinome ant atidaromu langu) Super dalykas, nes ne vienos muses ar kito vabzdzio bute nebuvo smile.gif oro valytuvas ir drekintuvas irgi kazkiek padeda. Galiu pasakyti, kad po visu siu priemoniu alergija man tikrai sumazejo. Kadangi maitinu vaikeli tik mp man buvo aktualu nauduoti kuo maziau vaistu. Si alergijos sezona sunaudojau tik du pakelius tableciu ir du purskiamus flakonus smile.gif

dulkes, tai ne ziedadulkes, pati turiu stipria alergija ziedadulkems, pavasari, vasara be vaistu i gatve iseit negaliu, be proto bijojau kad mazyle jos nepaveldetu nes nestumo metu vaistu vartoti negalejau. nezinau kodel, bet namines dulkes alergijos man nesukelia(kaip ir daugumai turinciu alergija konkreciai ziedadulkems), todel butinybes kasdien jas valyti ir nera. kalbant apie dukryte, tik del jos visus baldus namie ir jos ciuzinuka issiurbiu su siurbliu, turinciu ultravioletiniu spinduliu lempa, kuri naikina dulkiu erkutes, todel esu rami, kad mazyle miega ant svaraus ciuzino.cia yra viena is daugybes priezasciu, kodel esu UZ vaiko miegojima savo loveleje- nes jos lovyte priziuriu kruopsciau ir idemiau.
Atsakyti
Visos mamos skirtingos, vienos nuomones cia per amzius nebus. Isvis manau, kad kas kaip nori, taip ir miega, ir ner cia ko aiskint smile.gif

Kazkada bandem pratinti dukryte prie lovos, bet likau visai nemiegojus, nes nuo kiekvieno krebztelejimo ziurejau, ar patogiai miega, ar nenusispardzius, vis ejau uzkloti, nes jei negali nusispardyt, tai prabus net supykus smile.gif Nakti migruoja per visa lova, tai lovele per maza, atsiseda miegodama ir virsta i kita puse. Nuo gimimo miega tik ant pilvo isskestom rankom, sunku taip lovelej tilpti tongue.gif Bijojau, kad nesusitrenktu. Prabudus uzmigti pati nebemoka, reikia MP, o tam as turiu ja vel pasiimti, uzmigdyti kazkaip, ko ji irgi nemoka, o tada padejus vel prabustu. Zodziu, nemoku as taip ir nenoriu.
Man patogu, kai ji salia. Tik prabudo, MP pasiima ir toliau miegam. Susikelia kojytes ant manes, i pirsta isikimba, taip silta, taip miela. wub.gif
Dar sianakt pagalvojau, kad kiek cia liko, pusmetis, max metai ir keliaus i savo nauja lova. Reikia dar man pasimegauti, o tai po to ir noredama neprisiprasysiu ax.gif
Atsakyti
pritariu kad reikia pasimegaut smile.gif bet gaila musu lova per maza kad mazoji kartu miegotu.o ir vyras miegodamas labai blaskosi
Atsakyti
Dar pagalvojau, kad jei vaiko MP nemaitinciau ir nesikeltu nakti, tai gal but butu miegojes savo lovelej. Juk kai gime pirmagime, buvau normali nestuke.gif ir nupirkom lovele tongue.gif
O dabar net tiutiuko neturi, tai kaip cia pati uzmigs ax.gif
Atsakyti
As asmeniskai dar ir del to nemigdziau kartu, nes man baisu, kad mazius isropos ir iskris is lovos. doh.gif Maniskis megstantis pasiblaskyti, tai kartais bijau nepajusti, kaip atsikels ir "ismigruos" ant zemes. unsure.gif Gerai, kol leliukas mazytis, nei jis vartosi, nei jis ropoja, kaip sakant, kur padesi ten ir rasi... Bet kai vaikelis pradeda vartytis, ropoti, lipti...man tai per daug itampos, o ir musu tetis megstantis pasivartyti, tai net nepajus, kaip gali stuktelti vaikui. unsure.gif Kol maitinau ir as pasiimdavau maziu i lova, bet pastebejau, kad abu su vyru miegam isitempe, nes saugodavom maziu, baisu verciantis neuzgauti, juk miegodamas saves nekontroliuoji...tai nei as, nei MB budavom neismiegoje, todel tik pamaitinusi kedavau i lovyte, o kai noredavo valgyti, vel pasiimdavau pas save. Taip galejom visi issimiegoti, o ir mazius neliko nuskriaustas, rytais pasiimdavau pas save i lova ir pamiegodavom, bei pasivartydavom kartu.
Dziaugiuosi, kad mazylis miega savo lovyteje, turi savo erdve, atsikeles jis ir pazaidzia ir aplink lovyte pavaikstineje, o ir zinau, kad jis ten saugus, neiskris, neisriedes ir neuzsigaus. Be to, maziau "rupesciu" bus, kai teks perkelti i kita kambari, nes miega ne pas mus, o savo loveleje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 07 spalio 2010 - 10:51
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 07, 10:49)
As asmeniskai dar ir del to nemigdziau kartu, nes man baisu, kad mazius isropos ir iskris is lovos.  doh.gif Maniskis megstantis pasiblaskyti, tai kartais bijau nepajusti, kaip atsikels ir "ismigruos" ant zemes.  unsure.gif  Gerai, kol leliukas mazytis, nei jis vartosi, nei jis ropoja, kaip sakant, kur padesi ten ir rasi... Bet kai vaikelis pradeda vartytis, ropoti, lipti...man tai per daug itampos, o ir musu tetis megstantis pasivartyti, tai net nepajus, kaip gali stuktelti vaikui.  unsure.gif  Kol maitinau ir as pasiimdavau maziu i lova, bet pastebejau, kad abu su vyru miegam isitempe, nes saugodavom maziu, baisu verciantis neuzgauti, juk miegodamas saves nekontroliuoji...tai nei as, nei MB budavom neismiegoje, todel tik pamaitinusi kedavau i lovyte, o kai noredavo valgyti, vel pasiimdavau pas save. Taip galejom visi issimiegoti, o ir mazius neliko nuskriaustas, rytais pasiimdavau pas save i lova ir pamiegodavom, bei pasivartydavom kartu.
Dziaugiuosi, kad mazylis miega savo lovyteje, turi savo erdve, atsikeles jis ir pazaidzia ir aplink lovyte pavaikstineje, o ir zinau, kad jis ten saugus, neiskris, neisriedes ir neuzsigaus. Be to, maziau "rupesciu" bus, kai teks perkelti i kita kambari, nes miega ne pas mus, o savo loveleje.

drinks_cheers.gif pritariu!
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 10 07, 08:22)

1. vis ejau uzkloti, nes jei negali nusispardyt, tai prabus net supykus smile.gif
2.Nakti migruoja per visa lova, tai lovele per maza, atsiseda miegodama ir virsta i kita puse.
3.Tik prabudo, MP pasiima ir toliau miegam. Susikelia kojytes ant manes, i pirsta isikimba, taip silta, taip miela. wub.gif

Turiu tris klausmus:

1. Tai kur ten jums visoms reikia eiti? Eda9, paemiau kai pvz, bet dauguma raso kad reikia eiti? mano lovyte vaiko stovi salia mano lovos, viska puikiai girdziu ar miega, ar ka daro,, ir man tereikia atsistoti salia lovytes ir paziureti
2. o tai dideleje lovoje su tevais nemigruoja? tik lovyteje migruoja? lotuliukas.gif atsiseda miegodama lotuliukas.gif
na ir trecias, pats idomiausias man
3. Pasakykit, tai kaip jus miegat? be naktiniu, be pizamos ar kaip? kaip tas vaikutis mazutis gali pats pasiimt ta MP? dauguma rase, kad patogu va miegoti kartu, nes vaikas pats susiranda...nu niekaip nesuprantu, tai ka, jis jums naktinius plesia ar kaip g.gif
Atsakyti