QUOTE(Raskila-vyde @ 2010 11 10, 18:26)
O kaip jus auginote vaika? nes is jusu pasisakymo man susidare nuomone, kad laiketes labai grafiko ir kitu patarimu, o ne vadovavotes savo kaip mamos intuicija.
Jokiu grafiku nesigavo, bet gydytoja nuolat kale i galva tuos grafikus, vyras irgi prisidedavo... Tipo kenkiu vaikui taip maitindama ir t.t. ir pan. Panasiai ir su mieguciu. Po n kartu vaikas keliaudavo lovyten - lovon, iki kzkurio laiko visai neleisdavau miegoti kartu. Vaikutis mazas buvo laaabai neramus, klykdavo daug tiek diena tiek nakti...

Man svoris pakrito, kaulai pradejo styroti, nuolat budavau pavargusi, norejosi miego... Pasiemusi maitinti nebesugebedavau nunesti mazylio atgal... O veliau nesdavau tik per pirmus 2 atsibudimus, o paryciais pasilikdavaiu salia. Taip pavykdavo bent kiek daugiau pamiegoti ir dar pasnausti kartu netgi iki 9 - 10 val. Nustojau grauztis, kad nesigauna, kaip liepia daktarai ar dar kasnors, panasu, kad ir vyra jau pavyko itikinti, kad bus taip kaip mamai ir mazyliui patogiau

Na ir ka, dabar bent jau i zmogu panasi, nor vaikas tikrai blogai miega, prabudineja, bet, bet jau nebereikai n kartu nesioti jo i lovyte

Migdom visada lovytej ir dar kartais koki karteli nunesu atgal, jei naktele ramesne, o jei ne, tai ir miegam kartu.
Todel as nesu kategoriskai nusistaciusi vaiko miegojimo vietos klausimu, kad kikeviens vaikutis individualus, kiekvienoje seimoje situacija kitokia, kikeviena mama daro taip, kaip jai atrodo geriau ir nereikia smerkti nei vieno nei kito atvejo.
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2010 11 10, 18:32)
kad tėvai kartu miegodami gali kūdikius prispausti -- irgi reali grėsmė. net Biblijoj buvo toks atvejis aprašytas.
o dėl vyro-moters santykių, tai...
o šiaip jei žindomas kūdikis lovoje -- tai dar bala nematė, neilgai jis tuo kūdikiu bus, bet kai kokių trijų metų vaikas, o jei dar vyras miega atskirai, čia tai jooo...
Mano draugu seimoje, pvz, yra taip: kol vaikas buvo mazas, miegojo pas tevus lovoj per viduriuka (lova didele), buvo maitinamas nutrauktu pienu is buteliuko, bet taip miegoti jiems buvo patogiau.
Kai mamytelaukesi kito, paliko vyrus miegoti kartu. O dabar miega taip: tetis su vienu suneliu, mama su kitu ir visi tikrai laimingi

(miega vienam kambary)