Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

Taip susikloste, kad po gimimo teko pabuti ligonineje, mazylis visalaik miegojo su manim, todel grize namo nusprendem, kad bus geriau, jei jis miegos kartu. Miegojome visi trys, taciau mazasis po savo antklode. (kad nebutu neuzklotas, nusiklojes ir t.t. Zodziu ir teveliams gerai ir vaikuciui) Taip buvo lengviau man maitinti ji nakti ir jam jausti mama salia. Seimoje jokiu problemu neiskilo, vyras buvo 100% uz. Uz menesiuko pabandem mazaji iskelti i lovyte (nera galimybes jos prisistumti prie musu lovos, bet lovele stovi tame paciame kambaryje), ejau n kartu ziureti kaip jis miega, ar kvepuoja, ar neuzduso.. doh.gif Vyras sako eik pasiimk vaika ir baik vaiksciot, ilsetis reikia nakti. Zodziu nusprendem, kad dar anksti. Buvo simtai priezasciu kodel neguldyti jo atskirai. Pries savaite paguldem ji i lovyte, miega thumbup.gif nera jokiu problemu. Keliasi valgyti, zinoma, jam tik 4menesiai. Taciau as maitindama mazaji geriu labai daug skysciu ir daznai lakstau i wc, todel atsikelia, pamaitinu, nubegu kur reikia ir i lova mirksiukas.gif
Kol maziuko nebuvo, nesuvokiau, kaip galima issibudinti, vel uzmigti ir taip ne 1 karta per nakti. lotuliukas.gif
Mamytes, jei jau miegate su savo stebukleliais vienoje lovoje, guldykite juos po atskira antklode, taip jiems bus lengviau "pereiti" i lovyte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2010 04 15, 14:44)
Taip susikloste, kad po gimimo teko pabuti ligonineje, mazylis visalaik miegojo su manim, todel grize namo nusprendem, kad bus geriau, jei jis miegos kartu. Miegojome visi trys, taciau mazasis po savo antklode. (kad nebutu neuzklotas, nusiklojes ir t.t. Zodziu ir teveliams gerai ir vaikuciui) Taip buvo lengviau man maitinti ji nakti ir jam jausti mama salia. Seimoje jokiu problemu neiskilo, vyras buvo 100% uz. Uz menesiuko pabandem mazaji iskelti i lovyte (nera galimybes jos prisistumti prie musu lovos, bet lovele stovi tame paciame kambaryje), ejau n kartu ziureti kaip jis miega, ar kvepuoja, ar neuzduso..  doh.gif Vyras sako eik pasiimk vaika ir baik vaiksciot, ilsetis reikia nakti. Zodziu nusprendem, kad dar anksti. Buvo simtai priezasciu kodel neguldyti jo atskirai. Pries savaite paguldem ji i lovyte, miega  thumbup.gif nera jokiu problemu. Keliasi valgyti, zinoma, jam tik 4menesiai. Taciau as maitindama mazaji geriu labai daug skysciu ir daznai lakstau i wc, todel atsikelia, pamaitinu, nubegu kur reikia ir i lova  mirksiukas.gif
Kol maziuko nebuvo, nesuvokiau, kaip galima issibudinti, vel uzmigti ir taip ne 1 karta per nakti.  lotuliukas.gif
Mamytes, jei jau miegate su savo stebukleliais vienoje lovoje, guldykite juos po atskira antklode, taip jiems bus lengviau "pereiti" i lovyte.  4u.gif

as ir sita girdejau kad net su leliuko kaldryte buna kitos perkelia ir jis nieko nepajiunta smile.gif
Atsakyti
jau pakako su pirmu pripratint prie musu lovos, dabar abu kiti vaikuciai yra iskarto pripratinti prie savo lovyciu thumbup.gif tai problemu jokiu nera, aisku mazam sunui 1,5 norisi i musu lovyte, bet pasakai jam paaiskini tai nueina i savo kambariuka ir pats atsigula ant lovytes, tik laukia kol as ji uzklosiu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, maniškis nuo pat gimimo miega savo lovytėj mirksiukas.gif Iš viso gal tik kokius 4 kartus miegojo su mumis, nes sirgo. na, mano manymu, tėvai turi savo lovoj miegot, o vaikai - savo. Man nesunku buvo atsiskelti naktį, kad pamaitinčiau. Aišku, gal kitoms patogiau, kai vaikas miega kartu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 04 15, 18:16)
jau pakako su pirmu pripratint prie musu lovos, dabar abu kiti vaikuciai yra iskarto pripratinti prie savo lovyciu  thumbup.gif  tai problemu jokiu nera, aisku mazam sunui 1,5 norisi i musu lovyte, bet pasakai jam paaiskini tai nueina i savo kambariuka ir pats atsigula ant lovytes, tik laukia kol as ji uzklosiu  biggrin.gif  thumbup.gif

o jei koks rubeliu margumynas,gaila kad man neapsimokes siustis i kita sali
Atsakyti
nors ir nemaitinau,bet labai daznai miegojom visi trys kartu.lova buvo baisine.net nzn kodel miegojom kartu.gal del to kad negalejom atsidziaugti tuo mazu lialiuku,kad jis musu maziukas.perkelem i lovyte ir jokiu problemeliu.miega kaip uzmustas.kol nedyksta dantukai smile.gif
manau jei vyras supratingas tai p[roblemu nekyla santuokoje ax.gif
Atsakyti
As kartais, kai uzmiega mazius, perdedu ji i lovyte. Pastaruoju metu as ji dedu i miegmaisi, labai patogu kai reikia paimti i lova maitinti, ir jeigu uzmiega kartu.
As sunkiai isivaizduoju kaip reiketu jaustis, jeigu nakti tektu keltis is lovos ir eiti vaiko paziureti, ar pamaitinti. Jis miega musu lovoje, arba savo loveleje, kuri yra pristumta prie musu lovos, nakti man reikia tik rankas istiesti ir ji paimti, todel naktiniai maitinimai man neatorodo varginantys smile.gif
Atsakyti
Planuoju ir as pasalinti komoda is kambario ir statyti sale savo lovos leliuko lovyte,tikuosi jis joje miegos,o laisvas kambariukas liks ateiciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moskelis @ 2010 04 15, 20:06)
Planuoju ir as pasalinti komoda is kambario ir statyti sale savo lovos leliuko lovyte,tikuosi jis joje miegos,o laisvas kambariukas liks ateiciai mirksiukas.gif

Labai protinga mintis, nuosirdziai patariu taip ir padaryti. Mes dar viena sona lovytei esam nueme, tai gavosi beveik kaip viena lova, t.y. beveik vienam lygmenyje. ir svarbiausia vaikas ranka pasiekiamas.
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 04 15, 20:19)
Labai protinga mintis, nuosirdziai patariu taip ir padaryti. Mes dar viena sona lovytei esam nueme, tai gavosi beveik kaip viena lova, t.y. beveik vienam lygmenyje. ir svarbiausia vaikas ranka pasiekiamas.

as ir sitaip planuojiu kaip us nes viena pazystama taip dare ateidavo maziukas kartais pas juos trumpam bet paciam budavo nepatogu tai sliauzdavo atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažiukas nuo pat pirmos dienos namie, miega savo lovelėje. Ir ne dėl to, kad pati patogiau išsimiegočiau ar dėl kokių baimių, kad santykiams pakenks, o tiesiog dėl to, kad labai baisu nuspausti ar užgulti tokį mažulėlį... Be to, buvo darytas man cezario pjūvis, todėl galėjau miegoti tik ant nugaros, ant šono pasiversti buvo gana skausminga... Man visai nesunku daugybę kartų per naktį (jei to reikia) atsikelti ir pažiūrėti ar mažiukui viskas gerai.. Guldžiausi jį pas save keletą kartų, kai jam pilvuką pūtė, tiesiog, kad jaustų mamos artumą. O ir šiaip, susidaro įspūdis, kad kitos mamytės gulėdamos su mažyliais, tik pramerkia vieną akį, pamaitina ir toliau sau knarkia. Visada keldvausi prie savo mažiuko, keisdavau (ir dabar keičiu)jam sauskelnes prieš kiekvieną maitinimą. Juk toks mažiukas jis bus tik kartą gyvenime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skryne @ 2010 04 16, 13:39)
Guldžiausi jį pas save keletą kartų, kai jam pilvuką pūtė, tiesiog, kad jaustų mamos artumą. O ir šiaip, susidaro įspūdis, kad kitos mamytės gulėdamos su mažyliais, tik pramerkia vieną akį, pamaitina ir toliau sau knarkia. Visada keldvausi prie savo mažiuko, keisdavau (ir dabar keičiu)jam sauskelnes prieš kiekvieną maitinimą. Juk toks mažiukas jis bus tik kartą gyvenime  ax.gif

Buna, kad vaikuciams pilvukus pucia istisai iki 3-4, 6 men ar netgi metuku. GGerai, kai vaikas neissibudina keiciant sauskelnes, nes kiek esu savajam bandziusi keisti, tai po to tekdavo vaikscioti ir raminti, migdyti.
O kas blogo, kad mamytes neissibudina vaika maitindamos? Juk visi nuo to tik laimingesni: vaikas issimiegojes, ramus salia mamos, mama pailsejusi ir geros nuotaikos, o tada ir teciui gyventi lengviau buna smile.gif
Atsakyti