Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga pažyma skrydžiui lėktuvu?

Skridau i Jungt. Arabu Emyratus 28 sav. Turejau tik sveíkatos draudima, jokiu pazymu net neprasiau is gydytojo. Bet ju ir neprireike schmoll.gif Niekam neuzkliuvo mano pilvas biggrin.gif
Atsakyti
tik nuo 28 savaites smile.gif
Atsakyti
Parskridau pries pora dienu su persedimais,savaiciu jau 30,o susidomejimo niekas ir neparode...Net isizeisti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta33 @ 2010 02 12, 08:33)
Parskridau pries pora dienu su persedimais,savaiciu jau 30,o susidomejimo niekas ir neparode...Net isizeisti galima  lotuliukas.gif


as kaip tik planuoju vasara skristi i LT. Man bus +/- 30 sav. Paskaicius cia supratu, kad popieriuka is gydytojo geriau tureti.
Atsakyti
Man 15 savaiciu, skridau su pazyma iskart igulai pranese, kad yra nescioji. Mano daktaras parase, kad sodinti lektuvo priekyje (pati to paprasiau, nes bijau skrydziu ir priekyje maza turbulencija, bei kojom vietos daugiau), taiip pasodino paciam priekyje mane, dave su vyru 3 sedynes, jis prie tako sedejo, o as galejau isitiesti ir atsigulti kojas sulenkus, taip, kad 3h skrydzio neprailgo. Reikia moketi isireikalauti savo patogumui visko tongue.gif
Atsakyti
Va ketvirtaieni skrisim i LT is UK ir atejo man i el,pasta toks laiskelis is RYANAIRO :
PREGNANCY
For uncomplicated single pregnancies, Ryanair restricts travel beyond the end of the 36th week, and for twins, triplets etc., beyond the end of the 32nd week. Once your pregnancy has entered its 28th week, we ask that you carry with you a letter in English from your obstetrician stating the pregnancy is uncomplicated and confirming the expected date of delivery. In this letter, the doctor should state that you are in good health, that he/she is happy for you to fly, and that in his/her opinion there is no reason why you cannot fly.

Atsakyti
mes 13-ą savaitele skrisim ,jei viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, saunu, kad yra si temele smile.gif planuojam kelione is LT i JAV kovo pabaigoj, man bus jau 14 savaiciu, skristi kaip ir nebijau, bet kaip su tais rengeno vartais, ar ir nescioji turi per juos eiti, kiek zinau rengenas pavojinga. Su gydytojo pazyma, gal patikrina atskirai, kad nesisviest? pasidalinkit, kaip jums buvo, labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Ivairiose avialinijose reikalavimai gali siek tiek skirtis, bet paprastai iki 28 sav. galima skraidyti be jokiu pazymu, nuo 28 iki 36 sav. - su gydytojo pazyma, o nuo 36 sav. apskritai draudziama. Kai kurios avialinijos leidzia skristi ir po 36 sav., pateikus ne anksciau kaip pries 72 val. isduota gydytojo pazyma.
Siaip visu avialiniju linkuose buna parasytos ju taisykles del nesciuju.
Per vartus galima eiti, nes pavojingas spinduliavimas naudojamas tik lagaminu persvietimui, o ne zmoniu (kitaip gi juk visi daznai skraidantys zmones butu mirtinai apspinduliuoti smile.gif )
Jei mama sveika, skraidyti galima nors ir iki pat gimdymo, jai ir vaikui tai nekenkia, tiesiog avialinijos nenori prisiimti atsakomybes (jei reiktu gimdyma priimineti ar pan.).
Dar svarbu prisiminti, kad daugelis avialiniju reikalauja ne anksciau kaip pries 2 sav. israsytos pazymos, taigi is anksto issirasineti tu pazymu nera reikalo.



Atsakyti
Kiekvienos avialinijos nustato savo taisykles dėl pažymų pateikimo, bet su tokiu neštumu, kuris tikriausiai net nekrenta į akis manau bėdų būti tikrai neturėtų. Aš skridau su nemažu pilvuku 25 sav. tai dėl viso pikto vežiausi kartu pažymą, jei prisikabintų aerouoste, bet neprireikė :-)
Atsakyti
As skridau, kai buvo 18 savaiciu, tai jokiu pazymu nereikejo, bet su didesniu nestumu tikrai skraidyti nerizikuociau, ne del pazymu, o tiesiog del leliuko saugumo mirksiukas.gif tie slegio svyravimai, men visai schmoll.gif (nebent tikrai labai labai reiketu).
Atsakyti
Del sventos ramybes tai ta pazyma geriau su savim tureti ax.gif ir nesvarbu kiek savaiciu, nes kai reikes aiskintis tai bus nemalonu.
Atsakyti