Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens parkas

QUOTE(temporary @ 2011 09 11, 21:27)
Mes neesam buvę, bet kaip tik planavom nueiti, kai pasirodė straipsnis dėl tų visokių bakterijų. Užmušė jų reakcija - "neužsidarysim, nes jų nėra" ar tai "nebėra". Galvoju, ponai mieli, ar jum įstatymai negalioja, kad teismų neklausot? Jei jie gali taip neatsakingai reaguoti, tai kaži ar reaguos kaip, jei mes susirgtume ar kas atsitiktų. Vaikiuko sveikata tikrai nerizikuosiu... Tai nusprendėm, kad į Vichy tikrai neisim. Reiks galvot gal apie druskininkus...

drinks_cheers.gif Tikrai jų elgesys keistas ir neetiškas klientų atžvilgiu. Mes buvome rudpjūčio pradžioj, kai jau buvo tiriamas atvejis, bet viešai nepaskelbta doh.gif Paskutinį kartą būnant Vichy kažkokia nuojauta ir lengva paranoja buvo man užėjusi. Buvo beveik tikra, kad bent jau kokį grybelį parsivešiu doh.gif Valio, nieko, be ligų, bet Vichy atbaidyti pradeda.
Mesimės ir mes į Druskininkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 09 10, 23:10)
Aciu 4u.gif Apsisvieciau ir nebejom vakar,nors vaikai labai norejo.Turim tuos metinius abonimentus,tai turbut dar teks vaikus su vyru isleist,o pati tikrai daugiau nei kojos ten nekelsiu-shoka varo tas Vishy jau nuo Nauju metu-tvarkele dusuose,wc..Dukra pavasariop buvo pasigavus koju grybeli-per vasara gydemes ir nejom..Ir po vienintelio apsilankymo po vasaros praeita savaitgali apsirgau taip sloga ,kad nesu gyvenime tokios sunkios turejus-nezinau-sutapimas tai ar ne..  g.gif schmoll.gif

Na dėl slogos pasigautos tai abejoju, kad kaltas vandens parkas...
Atsakyti
Mes mėgstam lankytis šiame vandens parke, nes tie atrakcionai pasirodė priimtinesni (nei pvz Druskininkuose), bet po šito skandalo su bakterijomis, kažkaip nejauku vėl ten važiuoti g.gif
Šiaip pats parkas mane tenkino.. tiek kaina, tiek pačiu išplanavimu, tiek tais atrakcionais. Pirtimis niekad nesinaudoju, negaliu pakomentuoti kas ir kaip ten, bet šiaip viskas atrodo tvarkinga. smile.gif

Dėl kojų grybelio, kaip kažkas čia buvo užsiminę, tai aš mačiau pas kelias kitas lanktyojas, kad jos turėjo tokius batukus, specialius baseinui turbūt. Tai pagalvojau kad norėčiau tokių, vardan tos higienos, nes juk ne visur su šlepetėm vaikštoma... smile.gif
Atsakyti
Cituoju is straipsnio:
Savaitgalį klientus tikinęs, kad yra saugus ir išskėstomis rankomis laukia vandens pramogų mėgėjų, „Vichy“ parkas vėl užvėrė duris. Šįkart – iki spalio 1-osios, rašo „Vilniaus diena“.

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 11, 23:49)
Na dėl slogos pasigautos tai abejoju, kad kaltas vandens parkas...

Abejokit į sveikatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 16 rugsėjo 2011 - 07:07
Parkas kasmet užsidaro rugsėjo mėnesį profilaktikai - tai ir dabar užsidarė - gal dabar dar sutapo ir su tuo teismo reikalavimu
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2011 09 18, 13:24)
Parkas kasmet užsidaro rugsėjo mėnesį profilaktikai - tai ir dabar užsidarė - gal dabar dar sutapo ir su tuo teismo reikalavimu

Profilaktikai, kaip ir kiekvienais metais, turėjo užsidaryti nuo rytojaus, bet dėl teismo reikalavimo užsidarė nuo antradienio.
Atsakyti
Jau taip pasiilgau parko - nepaisant tų visų triukšmų, tikiu, kad jokio piktavališkumo čia nebuvo, parkas susitvarkys ir veiks kaip veikęs - gal kas žinote, kada atsidaro?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2011 09 27, 13:22)
Jau taip pasiilgau parko - nepaisant tų visų triukšmų, tikiu, kad jokio piktavališkumo čia nebuvo, parkas susitvarkys ir veiks kaip veikęs - gal kas žinote, kada atsidaro?

Jei neklystu, šį savaitgalį smile.gif
Aš irgi noriu jau į parką, tikiuosi viskas ten gerai bus rolleyes.gif
Atsakyti
Man atrodo nuo spalio 1 pradeda veikti smile.gif
'vaziuosim ir mes smile.gif
Atsakyti
Tai "susitiksim" smile.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurti, ar pasakius tik laisvalaikio kortelės umerį pritaikytų nuolaidą vienkartiniam bilietui, ar būtina jiems ir pačią kortelę rodyti?
Atsakyti