Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens parkas

QUOTE(Visgi @ 2013 08 12, 19:20)
Mane tai labiausiai ten stebina. Pastebiu, kad ateina ir pyskina be jokio 'uzklausimo', nors Visuomenės informavimo įstatymo 13 straipsnio 1-os dalies vienas is punktu yra ''draudžiama: filmuoti, fotografuoti vaiką ar daryti jo garso ir vaizdo įrašus be nors vieno iš tėvų, globėjų ar rūpintojų ir paties vaiko sutikimo''.

Hmmmm,bet...jei teisingai suprantu,tai istatymas netaikomas privacioje erdveje.Vandens parkas - privati erdve i kuria eidamas zmogus nusiperka bilieta-vadinasi sutinka su parko vidaus taisyklemis.Jei parko info puslapyje,ar kazkur teritorijoje yra skelbiama apie filmavima,fotografavima(tai gali buti netgi ne zodinis aprasymas,o tiesiog vaizdines korteles),nuotrauku patalpinima kazkokioje vietoje,tuomet gaunasi,kad perkant bilieta,Jus automatiskai sutinkate su siomis salygomis.
Atsakyti
Buvom su B tame parke pagal kuponą, bet tai buvo kovo mėnesį. Sakėm daugiau gyvenime kojos ten nekelsim schmoll.gif Na, žmonių tai žmonių, jų visur daug. Bet pradžioje veikė visos estakados, su dvejomis nusileidome, kol pakilom į viršų, jos jau neveikė, pradėjom laukti kitų čiužinių, tai kol sulaukėm dar kitas uždarė blink.gif Žodžiu, beliko tik gal 2 estakados ir tai pačios aukščiausios, ant kurių aš nenorėjau, man per baisu buvo, o ir eilės buvo per kelis aukštus nusidriekusios. Buvom pakraupę, ką reikia veikti likusį laiką, kai neveikia čiuožyklos doh.gif Teko anksčiau išeiti, nes buvo nuobodu.
Atsakyti
Siandien paskaiciau toki skelbima:

Vandens parkas uzdaromas nuo 09.02 iki 09. 13. 4u.gif
Atsakyti
Nu ir šaltis tam parke doh.gif Raso temperatura +31, bet toli grazu tiek nera. Islipus is dzakuzi noris kuo greiciau i pirti begt, merginos visos susirietusios, i ranksluoscius isivyniojusios vaiksciojo doh.gif Buvom pirma karta, antra tikrai nenoreciau pakartot. Jei jau draugui net salta buvo, kuriam visada visur per silta.. unsure.gif
Atsakyti
Buvau prieš kelias savaites, tai taip apsidžiaugiau, kad neįtikėtai šilta, ir vanduo šiltas, o dabar še tau: vėl tas šaltis g.gif
O kaip vanduo?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2013 10 23, 10:04)
Buvau prieš kelias savaites, tai taip apsidžiaugiau, kad neįtikėtai šilta, ir vanduo šiltas, o dabar še tau: vėl tas šaltis  g.gif 
O kaip vanduo?

Vienoj dzakuzi man irgi per salta buvo, kitose lyg siltesnis. O i baseineli, kur ratu apiplaukiama, tai inesta buvau, nes pati nebuciau lipus - vanduo doh.gif
Atsakyti
buvom lapkričio 8 d. vichy parke- labai šilta buvo , labai malonu, labai patiko, tikrai vanduo ir baseinuose ir burbulinėse- net per siltas.Tai pramogaukit, patiks smile.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.vandenspa...bonementai-2014
Turbūt šiemet bus sąžiningiau,nes:
http://www.delfi.lt/...a.d?id=62142049

Galbūt kažkas perkate abonementus per įmonę?
Kiek žinau,tuomet kainuoja 200.
Domintų tokį įsigyti,jei galėtumėte padėti,laukčiau až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 20 lapkričio 2013 - 22:45
Sveiki. Kas lankotes parke, kada geriausia vaziuoti, kada maziausiai zmoniu? Gal darbo dienomis kai tik atidaro parka apie 12 val? 4u.gif
Atsakyti
Siandien pirmakart apsilankeme Vichy parke, tai likome nusivyle labai. Labiausiai nepatiko, kad persirengimo zona viesa ir bendra tiek moterims ir vyrams, pirmakart tokia tvarka matau, ipratusi, kad buna atskirai vyrams ir moterims..tai va tokia vichy parko tvarka man nepatiko, nepatogu, ypac gryzus jau is pramogu ir norint nusipirausti, vel tenka detis slapia maudymuka, kad nueiti iki spinteles kur kiti rubai g.gif
dar nepatiko nesvara, nesvarus dusai, apteke rudimis ir muilo nuosedomis blink.gif
paciame parke pritruko didesnio baseino , kuriame laisviau butu galima pasiplaukioti, zmoniu kaip silkiu statineje, o veikt nelabai buvo ka, pasedejome pirtyse ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 03, 10:57)
Sveiki. Kas lankotes parke, kada geriausia vaziuoti, kada maziausiai zmoniu? Gal darbo dienomis kai tik atidaro parka apie 12 val? 4u.gif

man irgi labai aktualu,kada buna maziau zmoniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 09, 15:01)
dar nepatiko nesvara, nesvarus dusai, apteke rudimis ir muilo nuosedomis
Mane labiausiai stebina palikta (moterų/panelių) nešvara WC. Niekad nebūčiau patikėjusi, kad tokios nevalyvos (ne visos, bet ko gero labai didelė dauguma), kol savo akimis nepamačiau.
Atsakyti