o aš sau antakių nebepatikėčiau niekad nepalyginsi kaip sutvarkė specas ir kokius turėjau, kai pati tvarkiaus. Žiūriu į foto ir juokas ima iš senųjų antakių
o aš sau antakių nebepatikėčiau niekad
nepalyginsi kaip sutvarkė specas ir kokius turėjau, kai pati tvarkiaus. Žiūriu į foto ir juokas ima iš senųjų antakių
iš akių pažįsti specą? gi jei kažkam patiko, kaip išpešiojo, tai dar nereiškia, kad ir tau patiks. nžn, aš pati žinau, ko man reikia, pati ir susitvarkau taip, kaip man reikia ir esu tuom patenkinta.
iš akių pažįsti specą? gi jei kažkam patiko, kaip išpešiojo, tai dar nereiškia, kad ir tau patiks. nžn, aš pati žinau, ko man reikia, pati ir susitvarkau taip, kaip man reikia ir esu tuom patenkinta.
aš nieko nesakiau, tik pasakiau, kad atėjau korekcijai, iš pirmo karto padarė taip, kad buvau patenkinta ir einu toliau jei žinočiau, ko noriu, išvis neičiau pešiotis. o kam? ir nereiktų pamiršt, kad specas savo akim žiūri ir mato, ką reiktų koreguot, todėl kartais mūsų lūkesčiai nesutampa su jų
man pirma syki irgi patiko, o sakau kaip noriu tai tam, kad per daug nenuplonintu kaip dazniausiai buna, paskutini syki sakau tik nenuploninkit, tai visai kita forma nupesiojo, tai pesiojuos geriau pati ir esu patenkinta.