Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

user posted image

Ankstesnė tema
13 tema

Verslynykių sąrašiuks didis.gif

Verslynykių sąrašiuks didis.gif

doviliukei- Kauno 30kv. 1976.03.15
vajuta -Vilnius (38kv) 1985 11 07
rogrinta - Vilnius ( 25 kv)1978 07 14
vilite Ukmergė (19 kv + turgus) 1982 12 03
tipitapu - Vilnius (60 kv)
lasiukas - Rokiškis (72 kv) 1972.12.18
saulegraza34 -Vilnius( tiksliau apie 50km. aplink Vilnių, turgeliai)
nodo - Vilnius 1974-09-23
ingace -Šiauliai (11kv)1979 10 14
femme_fatale- Kaunas-Marijampole - paieskose 1981 05 15
linalina644 -Kaišiadorys 1974 12 21
fifacka - Jonava
blakstienute - Mazeikiai (20kv)1983.07.22
neringule- Rokiskis (50 kv)1980.05.22
vilmuke3 - Alytus 30kv 1985 07 26
astaja - Klaipėda ( t.y. turgeliai aplink Klaipėdą 30 km spinduliu) 1977 03 24
Erikutė- Kretingos raj. kaimeliai, 1975 09 18
Emilyte- Ukmergė 1985.02.12
ovimama- Silute (apie 18kv) 1979.03.16
gresimgy -kaunas (80kv) 1981 03 24
LITTE -Kaunas
I@I- Vilnius (parduotuvė planuose)
Seleste 29 -(Kaunas 45 kv., Alytujus 196 kv. )
erikaaa - Panevėžys (35 kv, 50 kv) 1981.10.01
griaustinisvm- Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 22 sausio 2010 - 22:36
biggrin.gif laba ryta dar karteli,naujoje trioboje 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. Siandien salta labai... Ar atidarinesit savo parduotuves? As tai nezinau ka daryti, MB sako, kad niekas ne eis i lauka o i labdarina tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(mia-laura @ 2010 01 23, 10:07)
Labas rytas merginos. Siandien salta labai... Ar atidarinesit savo parduotuves? As tai nezinau ka daryti, MB sako, kad niekas ne eis  i lauka o i labdarina tai tikrai.

biggrin.gif as jau darbe,viena babse jau prasivaiksciojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 22, 23:09)
nu nu pasakok kokio lobio radai mirksiukas.gif

labukas visoms 4u.gif
atrodo issimiegojau lotuliukas.gif
siandien vaziuoju tonos pribaigt, dar liko 4 maisai doh.gif
o siaip pasakysiu palyginti prekes geros, radau nemazai pukiniu geru striukiu, vasariniu madingu bliuskeliu, nesupratau gal viena maisa jie sumaise, nes kis buvo labai geras, nieko metamo, batu neblogu, tapkiu siltu, nemazai medvilniniu ilgom rankovem paauglisku tipo maikiu, bet neblogos su kaukoliukais, uzklotu, kaldru ... man prekes patiko thumbup.gif o dar kaip uz tokia kaina tai super thumbup.gif
originale nevisada tokiu randi thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Šiandien ieškosiu kas galetų man iš metalo suvirinti kabyklas drabužiams. ax.gif O kaip jūs pačios darėt, gal pirkot naujas? Už naujas prašo 200 lt, apie dviejų metrų ilgio, aukštis reguliuojas, bet tik vienu aukštu drabužiai kabinas.. Bet manau būtų galima privirinti dar viena aukštą. Ar labai brangiai čia? Niekad neteko kažko panašaus pirkti, tai net neįsivaizduoju..
Geros prekybos visoms!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 23, 10:11)
biggrin.gif as jau darbe,viena babse jau prasivaiksciojo biggrin.gif

Na as irgi jau dirbu, pas mane irgi jau viena babcia buvo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoolia @ 2010 01 23, 12:05)
Šiandien ieškosiu kas galetų man iš metalo suvirinti kabyklas drabužiams. ax.gif O kaip jūs pačios darėt, gal pirkot naujas? Už naujas prašo 200 lt, apie dviejų metrų ilgio, aukštis reguliuojas, bet tik vienu aukštu drabužiai kabinas.. Bet manau būtų galima privirinti dar viena aukštą. Ar labai brangiai čia? Niekad neteko kažko panašaus pirkti, tai net neįsivaizduoju..

pirkom metala Litagroje,virinome dviem aukstais,dazem,sveitem patys.Gavosi tikrai pigiau
Atsakyti
QUOTE(Simoolia @ 2010 01 23, 13:05)

man ir tetis suvirino mirksiukas.gif tik daziau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoolia @ 2010 01 23, 12:05)

na nezinau, man atrodo, kad visai normaliai. Mes tai patys pirkom senukose vamzdius, ir koleges tevas padare, tai pasakyciau, kad irgi labai daug darbo ir pinigu isejo. Labai brangus sujungikliai, o ju reikia nemazai.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 23, 13:46)
pirkom metala Litagroje,virinome dviem aukstais,dazem,sveitem patys.Gavosi tikrai pigiau

o kokia kaina gavosi,jei nepaslaptis mirksiukas.gif
mes apie antra parde pasvajojam,tai vel reikes visko doh.gif
siaip tai planuoju,kad mb darys pats,nes suzinojo kur vamzdziu gera kaina yra pirkt thumbup.gif
pas mus dabar tokie
user posted image
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 23, 13:55)
o kokia kaina gavosi,jei nepaslaptis  mirksiukas.gif
mes apie antra parde pasvajojam,tai vel reikes visko  doh.gif
siaip tai planuoju,kad mb darys pats,nes suzinojo kur vamzdziu gera kaina yra pirkt  thumbup.gif
pas mus dabar tokie
user posted image

man stovai gavosi 200 lt mirksiukas.gif
Atsakyti