QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 23, 13:55)
o kokia kaina gavosi,jei nepaslaptis
mes apie antra parde pasvajojam,tai vel reikes visko
siaip tai planuoju,kad mb darys pats,nes suzinojo kur vamzdziu gera kaina yra pirkt
pas mus dabar tokie

mes apie antra parde pasvajojam,tai vel reikes visko

siaip tai planuoju,kad mb darys pats,nes suzinojo kur vamzdziu gera kaina yra pirkt

pas mus dabar tokie

kokie grazus palyginus su mano

QUOTE(doviliukei @ 2010 01 23, 12:57)
Va pas mus tokie patys. Tai irgi kazkur panasia kaina.
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 23, 13:57)
mes uz situos ir po 200lt mokejom,bet gavus pigiau vamzdziu ir sujungimu,pigiau ir pasidarytume

QUOTE(lasiukas @ 2010 01 23, 14:07)
200 uz metala mokejom,200 uz suvirinima plius kokie 100 lt dazams,varztams gal maziau cia suapvalinau..taciau pas mane ir kabyklu kiek..4 eiles dvieju aukstu po 8 metrus ilgio 

tai cia visai pardei tiek kainavo?
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 23, 13:24)
tai cia visai pardei tiek kainavo?
jo visai..71 kv.nemoku ikelt foto,paprastos pas mane,taciau ne pakabas reklamuoju juk

Nu sveikutės
Ryte svarsčiau eit ar neit į darbą,anas šeštadienis toks š... buvo,o dabar dar tas šaltis. Bet džiaugiuos kad nuėjau,90 lt. surinkau
Oi kaip ačiū už linkėjimus. Kažkodėl šiandien pardėj apie tave pagalvojau. Turbūt tuo pačiu metu kai tu čia prisijungei
Papasakok kaip tau ten sekas 
Papildyta:
Įkeliu lasiuko bukletukus apie nuolaidas,gal kam pravers

Ryte svarsčiau eit ar neit į darbą,anas šeštadienis toks š... buvo,o dabar dar tas šaltis. Bet džiaugiuos kad nuėjau,90 lt. surinkau

QUOTE(ecka @ 2010 01 23, 01:59)
Oi kaip ačiū už linkėjimus. Kažkodėl šiandien pardėj apie tave pagalvojau. Turbūt tuo pačiu metu kai tu čia prisijungei

Papildyta:
Įkeliu lasiuko bukletukus apie nuolaidas,gal kam pravers

Nu va,ir as i naujus namucius pareinu,aciu Rogrintai uz juos.Sveikos najokes prisijungusios,sekmes dideliausios.
As buvau darbe,aciu Dievui,buvo pora geru pirkeju,nupirko tai,ko nebesitikejau net parduoti...
Lasiuk,as grynai taip pasakiau klientei vienai,kai man prikiso kad kitur grazesnes kabyklos,sakau cia rubu parde,ne kabyklu..
As buvau darbe,aciu Dievui,buvo pora geru pirkeju,nupirko tai,ko nebesitikejau net parduoti...

Lasiuk,as grynai taip pasakiau klientei vienai,kai man prikiso kad kitur grazesnes kabyklos,sakau cia rubu parde,ne kabyklu..
QUOTE(ovimama @ 2010 01 23, 16:20)
Nu va,ir as i naujus namucius pareinu,aciu Rogrintai uz juos.Sveikos najokes prisijungusios,sekmes dideliausios.

Ir dar nori, kad rūbai po litą būtų

aciu rogrinta uz paveiksliuko idejima,as susikapiau situos kuponiukus ir kas perka duodu sekanciam kartui apsipirkti,kai pateiks sita kupona gaus su nuolaida 30 proc.ir taip dalinsiu iki 50 proc.zmones patenkinti labai juos gave...kaip atskirti kad nepadirbtas kuponas..as uzdejau savo stampa ant abieju pusiu,nemanau kad kas imsis ji darytis
sendiena diena labai gera,turgaus nebuvo gero tai as atbuvau matyt vietoj jo.

sendiena diena labai gera,turgaus nebuvo gero tai as atbuvau matyt vietoj jo.