Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

200 uz metala mokejom,200 uz suvirinima plius kokie 100 lt dazams,varztams gal maziau cia suapvalinau..taciau pas mane ir kabyklu kiek..4 eiles dvieju aukstu po 8 metrus ilgio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 23, 13:55)
o kokia kaina gavosi,jei nepaslaptis  mirksiukas.gif
mes apie antra parde pasvajojam,tai vel reikes visko  doh.gif
siaip tai planuoju,kad mb darys pats,nes suzinojo kur vamzdziu gera kaina yra pirkt  thumbup.gif
pas mus dabar tokie
user posted image

kokie grazus palyginus su mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 23, 12:57)
man stovai gavosi 200 lt mirksiukas.gif

Va pas mus tokie patys. Tai irgi kazkur panasia kaina.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 23, 13:57)
man stovai gavosi 200 lt mirksiukas.gif

mes uz situos ir po 200lt mokejom,bet gavus pigiau vamzdziu ir sujungimu,pigiau ir pasidarytume g.gif
Atsakyti
Būtų tėtis gyvas, tikrai padarytų visas tas kabyklas. Net jeigu ir surasiu kokį vyrą kuris man padarys, vistiek ir jam reikės mokėti, ir metalą pirkt, tai gal geriau nesukti galvos sau ir nusipirkti tas kabyklas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 23, 14:07)
200 uz metala mokejom,200 uz suvirinima plius kokie 100 lt dazams,varztams  gal maziau cia suapvalinau..taciau pas mane ir kabyklu kiek..4 eiles dvieju aukstu po 8 metrus ilgio biggrin.gif

tai cia visai pardei tiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 23, 13:24)
tai cia visai pardei tiek kainavo?

jo visai..71 kv.nemoku ikelt foto,paprastos pas mane,taciau ne pakabas reklamuoju juk biggrin.gif
Atsakyti
Nu sveikutės biggrin.gif
Ryte svarsčiau eit ar neit į darbą,anas šeštadienis toks š... buvo,o dabar dar tas šaltis. Bet džiaugiuos kad nuėjau,90 lt. surinkau clap.gif
QUOTE(ecka @ 2010 01 23, 01:59)
Sveikos, prekybininkes wub.gif  Linkejimai is Norvegijos.

Oi kaip ačiū už linkėjimus. Kažkodėl šiandien pardėj apie tave pagalvojau. Turbūt tuo pačiu metu kai tu čia prisijungei mirksiukas.gif Papasakok kaip tau ten sekas ax.gif
Papildyta:
Įkeliu lasiuko bukletukus apie nuolaidas,gal kam pravers mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu va,ir as i naujus namucius pareinu,aciu Rogrintai uz juos.Sveikos najokes prisijungusios,sekmes dideliausios.
As buvau darbe,aciu Dievui,buvo pora geru pirkeju,nupirko tai,ko nebesitikejau net parduoti... ax.gif
Lasiuk,as grynai taip pasakiau klientei vienai,kai man prikiso kad kitur grazesnes kabyklos,sakau cia rubu parde,ne kabyklu..
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 01 23, 16:20)
Nu va,ir as i naujus namucius pareinu,aciu Rogrintai uz juos.Sveikos najokes prisijungusios,sekmes dideliausios.
As buvau darbe,aciu Dievui,buvo pora geru pirkeju,nupirko tai,ko nebesitikejau net parduoti... ax.gif
Lasiuk,as grynai taip pasakiau klientei vienai,kai man prikiso kad kitur grazesnes kabyklos,sakau cia rubu parde,ne kabyklu..

Ir dar nori, kad rūbai po litą būtų g.gif Tegul eina į naujų drabužių parduotuves, kur kaina ir už lentynas, už kabyklas, ir už gražų apšvietimą paskaičiuota..
Atsakyti
sveikos mergites naujuos namuciuos 4u.gif rogrinta- 4u.gif
as siandien tinginiauju blush2.gif kaip gerai jauciuos thumbup.gif tik va orus paziurejus visai i darba pirmadieni nenoriu doh.gif
Atsakyti
aciu rogrinta uz paveiksliuko idejima,as susikapiau situos kuponiukus ir kas perka duodu sekanciam kartui apsipirkti,kai pateiks sita kupona gaus su nuolaida 30 proc.ir taip dalinsiu iki 50 proc.zmones patenkinti labai juos gave...kaip atskirti kad nepadirbtas kuponas..as uzdejau savo stampa ant abieju pusiu,nemanau kad kas imsis ji darytis biggrin.gif
sendiena diena labai gera,turgaus nebuvo gero tai as atbuvau matyt vietoj jo.
Atsakyti