QUOTE(nercyte09 @ 2014 07 30, 06:08)
Pagaliau išsirinkau:)
Operuoja rytoj, Kaune - Daunoravičius (Vikšraičio klinika).
O žinote kokios firmos implantai?
Papildyta:
QUOTE(Aviete26 @ 2014 07 27, 17:09)
Laba diena, as ir svajoju darytis papuliu operacija

, pati esu siauliete, noreciau Siauliuose, bet bijau cia darytis, visokiu negeru atsiliepimu esu girdejusi. Taciau mane neramina ir tai, kad neturiu susitaupiusi pinigeliu ir galvoju ar galeciau issimoketinai, (nebutinai Siauliuose), nes mano atlyginimas yra minimumas...

ir galvoju gal man lizingas neleistu...
Taip pat norejau pasidometi del dydziu, as noreciau C, su tais skaiciais nelabai suprantu, tuomet koks skaiciukas butu? Ar C yra ivairiu dydziu? Ir ar man tiktu C esu 168 cm 54 kg.?
Lauksiu atsakymo
Aš tiek visko prisiskaičiau, visokių atsiliepimų, todėl asmeniškai neturint tos sumos pinigų išsimokėtinai nedaryčiau. O jeigu blogai padarys, tai vėl imsit paskolą, kad pataisytų kažkieno padarytas klaidas. Draugė pasakojo vienai jos kolegei, turbūt nepriėmė organizmas ir labai skaudejo visus metus, vyras masažuodavo kiekvieną dieną. Sake nežinau kaip baigėsi ar skausmai praėjo, ar išsiėmė, nes skausmas sakė buvo labai didelis. Aišku kitos pasidaro ir nieko, bet kaip žinoti iš anksto , kad tau taip nebus? Juo labiau, kad gaunate tik minimumą.