QUOTE(Anomaly @ 2010 02 07, 23:51)
Turiu dar viena klausima)
Priaugau svorio.

Noriu atsikratyti 10 kg. Jeigu viskas bus gerai krūtine butu idealu pasididinti prieš vasarą, kažkur pavasari, nes vasara nešioti specialią liemenėlę nesinori. Tikiuosi iki operacijos pavyks atsikratyti bent jau 5 kg. Bet jeigu aš padarysiu operacija ir veliau mesiu dar 5 kg. Ar tai nepakenks krūtinei? Ar vis dėl to reikia atsikratyti 10 kg ir tada daryti. (bet bijau per 2 mėnesius 10 kg nepavyks atsikratyti

) Kaip su svorio svyravimais po operacijos?
Siaip jau pries operacija daro kraujo tyrimus,jeigu po dietu busi nusilpus niekas tau nedarys operacijos.Mano vienai draugei pas Vitku taip buvo,atejo laikas operuotis,bet Vitkus atsisake,parsiunte ja namo,nes buvo numetus svorio,gal kraujas pasilpes,zodziu smulkmenu nezinau,bet operacija atidejo.Pasikoncultuok su savo chirurgu jeigu jau planuoji darytis operacija,turbut butu geriausia.
Papildyta:
jei nepaslaptis pas koki chirurga dareisi?

ir kur darei pjuvi ?
Tikrai ne paslaptis:)Operavo V.Kaikaris,GROZIO CHIRURGIJA,vadinasi dabar ta klinika kurioj jis dirba,nes kaip supratau tai naujai atidaryta.O pjuvi dare po krutim,nes mano silikonas buvo 375g,o aureole maza,bet randas pranykes,nors niekuo netepiau nuo randu.Maciau pas mano drauge buvo daryta per speneli,tai man nepatiko...Pas mane maziau matosi negu pas ja,o be to juk kartais ir nusirengti reikia

,tai kazin ar nesimato randu ant aureoles veliau...juk randas buna rausvas,veliau pabala...Cia reiketu,kad pasakytu tos merginos kurios daresi per speneli pjuvi,ar matosi kazkas ar ne...