Įkraunama...
Įkraunama...

Pas ką daryti krūtų didinimo operaciją

QUOTE(mjamore @ 2010 02 02, 16:05)
As irgi kaskuria diena stengiausi surasti paneles ir nepavyko, labai norejau oilypoil paklaust kokia savijauta, nepavyko... Reiks pabandyt dar karteli...

nera taip sunku, musu temute vadinasi °•♥ Plastinės krūtų operacijos ♥•°
nera buve, kad nepavyktu rasti g.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif mane, kaip turincia maza krutine, visada domino galimybe ja pasididinti. Perskaiciau labai daug temu, kurios jau buvo istrintos kazkodel, ten radau labai daug naudingos informacijos ir labai apsiskaiciusias, susidurusias, besidomincias, nemazai zinancias ir patyrusias merginas smile.gif gaila, kad tu temu nebeliko.
Konkreciai jums turiu klausimu. Ar jus jau pasidarete operacija? Jei taip, ar senai? ir ar daug apie ja domejotes pries pasidarant ir po? gal galetumete labai aiskiai ir konkreciai, bet glaustai papasakoti visa pasiruosimo, konsultaciju IKI operacijos procesa?  g.gif Bet noreciau ne reklamos ar subjektyviu jausmingu atsakymu, o tokiu, kurie butu pagristi patirtim, nuorodom ir iliustracijom pageidautina  ax.gif Aciu.

Labai gerai cia parasei,del tu jausmingu atsakymu:)Tema apie krutines didinima buvo jau virtusi plepalais,tarp kuriu pasimeti ir sunku atsirinkti gera chirurga ir tt.
Zodziu taip:as jau 3 men kaip pasidariusi krutines operacija.Chirurga atsirinkau lengvai,nes pries tai mano drauge buvo pas ta pati pasidariusi krutines didininmo operacija,todel man ilgu ieskojimu nereikejo.Maciau ja is kart po operacijos ir po ilgesnio laiko.Zodziu chirurga rekomendavo DRAUGE.Pries operacija chirurgas mane nofotkino,liepe pasidaryti KRAUJO tyrimus,pasirasyti pora popiereliu,susipazinti su pacia operacija,galimomis komplikacijomis ir tt.,ismatavo mano krutine,patare kokius implantus detis.Tyrimas atitiko reikalavimus,paskyre data operacijai.Isoperavo,pagulejau klinikoj,paskui grizau namo.Karts nuo karto turejau ateit pasirodyt ar viskas ok.Tiesa visa ta laika nesiojau spec liemenele.Dabar jau 3men mano naujai krutinei.Nebeskauda jau labai seniai,randu nesimato,virssvorio ar kitu nemaloniu pojuciu nejauciu:)Krutine 375g vienas silikonas,prie zemes netraukia:)Jeigu turite daugiau konkreciu klausimu,rasykite asmeniskai ar bendrai:)Mielai padesiu. thumbup.gif
Atsakyti
merginos o kokius implantus pasirinkote ? smile.gif silikoninius ,hidrogelinius ir kodel thumbup.gif jie? smile.gif

QUOTE(Katerina333 @ 2010 02 05, 19:05)
Labai gerai cia parasei,del tu jausmingu atsakymu:)Tema apie krutines didinima buvo jau virtusi plepalais,tarp kuriu pasimeti ir sunku atsirinkti gera chirurga ir tt.
Zodziu taip:as jau 3 men kaip pasidariusi krutines operacija.Chirurga atsirinkau lengvai,nes pries tai mano drauge buvo pas ta pati pasidariusi krutines didininmo operacija,todel man ilgu ieskojimu nereikejo.Maciau ja is kart po operacijos ir po ilgesnio laiko.Zodziu chirurga rekomendavo DRAUGE.Pries operacija chirurgas mane nofotkino,liepe pasidaryti KRAUJO tyrimus,pasirasyti pora popiereliu,susipazinti su pacia operacija,galimomis komplikacijomis ir tt.,ismatavo mano krutine,patare kokius implantus detis.Tyrimas atitiko reikalavimus,paskyre data operacijai.Isoperavo,pagulejau klinikoj,paskui grizau namo.Karts nuo karto turejau ateit pasirodyt ar viskas ok.Tiesa visa ta laika nesiojau spec liemenele.Dabar jau 3men mano naujai krutinei.Nebeskauda jau labai seniai,randu nesimato,virssvorio ar kitu nemaloniu pojuciu nejauciu:)Krutine 375g vienas silikonas,prie zemes netraukia:)Jeigu turite daugiau konkreciu klausimu,rasykite asmeniskai ar bendrai:)Mielai padesiu. thumbup.gif

jei nepaslaptis pas koki chirurga dareisi? smile.gif ir kur darei pjuvi ? smile.gif

Atsakyti
Turiu dar viena klausima)
Priaugau svorio. blush2.gif Noriu atsikratyti 10 kg. Jeigu viskas bus gerai krūtine butu idealu pasididinti prieš vasarą, kažkur pavasari, nes vasara nešioti specialią liemenėlę nesinori. Tikiuosi iki operacijos pavyks atsikratyti bent jau 5 kg. Bet jeigu aš padarysiu operacija ir veliau mesiu dar 5 kg. Ar tai nepakenks krūtinei? Ar vis dėl to reikia atsikratyti 10 kg ir tada daryti. (bet bijau per 2 mėnesius 10 kg nepavyks atsikratyti schmoll.gif ) Kaip su svorio svyravimais po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Anomaly @ 2010 02 07, 23:51)
Turiu dar viena klausima)
  Priaugau svorio.  blush2.gif Noriu atsikratyti 10 kg. Jeigu viskas bus gerai krūtine butu idealu  pasididinti prieš vasarą, kažkur pavasari,  nes vasara nešioti specialią liemenėlę  nesinori.  Tikiuosi iki operacijos pavyks atsikratyti bent jau 5 kg. Bet jeigu aš padarysiu operacija ir veliau mesiu dar 5 kg. Ar tai nepakenks krūtinei? Ar vis dėl to reikia atsikratyti 10 kg ir tada daryti. (bet bijau per 2 mėnesius 10 kg   nepavyks atsikratyti schmoll.gif  ) Kaip su svorio svyravimais po operacijos?

Siaip jau pries operacija daro kraujo tyrimus,jeigu po dietu busi nusilpus niekas tau nedarys operacijos.Mano vienai draugei pas Vitku taip buvo,atejo laikas operuotis,bet Vitkus atsisake,parsiunte ja namo,nes buvo numetus svorio,gal kraujas pasilpes,zodziu smulkmenu nezinau,bet operacija atidejo.Pasikoncultuok su savo chirurgu jeigu jau planuoji darytis operacija,turbut butu geriausia.
Papildyta:

jei nepaslaptis pas koki chirurga dareisi? smile.gif ir kur darei pjuvi ? smile.gif

Tikrai ne paslaptis:)Operavo V.Kaikaris,GROZIO CHIRURGIJA,vadinasi dabar ta klinika kurioj jis dirba,nes kaip supratau tai naujai atidaryta.O pjuvi dare po krutim,nes mano silikonas buvo 375g,o aureole maza,bet randas pranykes,nors niekuo netepiau nuo randu.Maciau pas mano drauge buvo daryta per speneli,tai man nepatiko...Pas mane maziau matosi negu pas ja,o be to juk kartais ir nusirengti reikia blush2.gif ,tai kazin ar nesimato randu ant aureoles veliau...juk randas buna rausvas,veliau pabala...Cia reiketu,kad pasakytu tos merginos kurios daresi per speneli pjuvi,ar matosi kazkas ar ne...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 01 25, 11:34)
nesuprantu kodel tada apie dantu implantus kitoj temoj galima rasyti koks daktaras ka patare, o cia ne??? apie dantis tai nors daktarai pataria beveik visada kas geriausia ir ju PATARIMAI nesiskiria beveik, o apie (*)(*) sako kad viskas bus gerai grazu ir tt - rezultate merginos gauna ne visada tai ka norejo. jei butu sitas forumas anksciau as buciau pasirinkus kita daktara ir nesukciau sau galvos ka man dabar daryti ir kaip istaisyti tai ka padare!!!!!!!!

simsimas2002 o ka tau padare????ir pas kuri daktara dareisi?aciu uz atsakyma is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda. @ 2010 03 03, 22:13)
simsimas2002 o ka tau padare????ir pas kuri daktara dareisi?aciu uz atsakyma is anksto mirksiukas.gif

bendraminciuose parasiau jau...

ten senos temos yra istrinamos po 2 sav., kai jos pasibaigia...
nauju temu ieskokit Bendraminčiuose "Plastinės krūtų operacijos"
Atsakyti
As dariaus pas V. Jankuną
Atsakyti
Ziuriu visai mirusi tema ir labai mazai informacijos, bendraminciuose truputeli isplesta tema, bet jauciu reikes ten bendraut ir kazkaip bandyt atrinkt informacija g.gif
Atsakyti
as bandysiu atgaivinti:

ieskau merginu , kurios ne tai kad didino ja-bet labiau pilde. apejau nemazai chirurgu -bet niekaip negaliu apsispresti-mat nei vienas negalejo pasakyti, kad pakelimo nereikia. bet ir kad reikia nesake. mano krutine po 2 gimdymu (ugis 182, svoris 57 kg) -primena 2 tuschius odos maiselius. smile.gif. vat ir ieskau surizikivausiu-gal pasidalins patirtimi
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 01 29, 10:11)
Sveikos  4u.gif mane, kaip turincia maza krutine, visada domino galimybe ja pasididinti. Perskaiciau labai daug temu, kurios jau buvo istrintos kazkodel, ten radau labai daug naudingos informacijos ir labai apsiskaiciusias, susidurusias, besidomincias, nemazai zinancias ir patyrusias merginas smile.gif gaila, kad tu temu nebeliko.
Konkreciai jums turiu klausimu. Ar jus jau pasidarete operacija? Jei taip, ar senai? ir ar daug apie ja domejotes pries pasidarant ir po? gal galetumete labai aiskiai ir konkreciai, bet glaustai papasakoti visa pasiruosimo, konsultaciju IKI operacijos procesa?  g.gif Bet noreciau ne reklamos ar subjektyviu jausmingu atsakymu, o tokiu, kurie butu pagristi patirtim, nuorodom ir iliustracijom pageidautina  ax.gif Aciu.

wink.gif sveika, tai gal jau po op.?
Atsakyti
labas merginos,
Galima prisijungti?
Jau senai skaityneju jusu plepaliukus smile.gif Tai sugalvojau prisideti ir as.
Gruodzio 6diena,pasikeliau ir pasididinau krutine.Labiausiai skaudejo 3 pirmas dieneles..po to pakenciamas skausmas..sioks toks tempimas,nepatogumas.
O kaip jums gyja zaizdos?Kur darytas pjuvis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (.)(.): 25 gruodžio 2010 - 19:50