Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė - Šančiai

Labukas 4u.gif ,matau merdi temuke, niu bet nieko, ateis rudeneles ir vel visi prie pc suses biggrin.gif . As tai net kartais pamirstu kad toks yra lotuliukas.gif dziaugemes lotuliukas.gif kol dar nesibaige vasarele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauri04 @ 2010 08 04, 19:23)
Labukas 4u.gif ,matau merdi temuke, niu bet nieko, ateis rudeneles ir vel visi prie pc suses biggrin.gif . As tai net kartais pamirstu kad toks yra lotuliukas.gif dziaugemes  lotuliukas.gif kol dar nesibaige vasarele thumbup.gif

Labu 4u.gif

tikrai kad merdi unsure.gif gaila, kad nesusieina visos g.gif nors cia rolleyes.gif

tiesa lauri apie tave vis pagalvoju ax.gif turiu pasiulyma sioki toki, aisku jei tik jis reikalingas ax.gif
siaip tai visoms sanciu, panemunes mamytems turiu prisikaupusiu labai jau daug ivairiu rubeliu nuo 0 iki 15m vaikuciam ir berniukams ir mergaitems, atiduociau nebrangiai ax.gif aisku didesne dalis didesniu rubeliu tai daugiau mergaitems skirti. Tikrai dauguma grazus ir tvarkingi rubeliai ivairiems metu laikams. Jei ka nors sudomintu tai siulyciau apsitarti bent ta pacia diena ir pagal galimybes galetumet apziureti. I az 4u.gif
Atsakyti
laba ryta smile.gif , cia biskiuka temukei pagyvint mirksiukas.gif Mano dukrytes ax.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(lauri04 @ 2010 08 05, 10:37)
laba ryta smile.gif , cia biskiuka  temukei pagyvint mirksiukas.gif Mano dukrytes ax.gif

kokios gražuolės dukrytės wub.gif wub.gif

mes ruošiamės krikštynoms, šeštadienį krikštysim mažają tai einu namus tvarkytis doh.gif biggrin.gif

dičkė per karščius sugebėjo pūliojančia anginą susirgti doh.gif bet po truputį jau sveiksta, tai tikiuosi šventei bus jau sveika. ax.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Aha vasarojam, ner laisvo laiko prie PC prisest smile.gif

QUOTE(lauri04 @ 2010 08 05, 09:37)
laba ryta smile.gif , cia biskiuka  temukei pagyvint mirksiukas.gif Mano dukrytes ax.gif

Va kokios grazutes 4u.gif Mergytes wub.gif

QUOTE(Ziviliuxas @ 2010 08 05, 09:41)
Labutis 4u.gif
dičkė per karščius sugebėjo pūliojančia anginą susirgti  doh.gif  bet po truputį jau sveiksta, tai tikiuosi šventei bus jau sveika.  ax.gif

Sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxas @ 2010 08 05, 07:41)
Labutis 4u.gif

kokios gražuolės dukrytės  wub.gif  wub.gif

mes ruošiamės krikštynoms, šeštadienį krikštysim mažają tai einu namus tvarkytis  doh.gif  biggrin.gif

dičkė per karščius sugebėjo pūliojančia anginą susirgti  doh.gif  bet po truputį jau sveiksta, tai tikiuosi šventei bus jau sveika.  ax.gif

aciu aciu blush2.gif . Nenaujiena kad daba per tuos karscius daug kas apsirgo, as va pati bronchitu prasirgau doh.gif , tai tik dziaugiuosi kad merginos atsilaike smile.gif .O jums sveikateles ir grazios sventes 4u.gif
Atsakyti
ačiū mergytės 4u.gif

vykit visos ligas tolyn ir būkit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms, atradau sia temele, tai galvoju prisijungsiu, nes irgi esu is sanciu:) iskilo klausimas, o kur yra tas kalnas, nepamenu kaip ten pavadinimas jo? as tik treji metai gyvenu sanciuose tai nezinau dar daug ko:) sia vasara tik pirmakart prie nemuno nuejau su dukryte blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saunuoyte @ 2010 08 05, 13:34)
Labukas visoms, atradau sia temele, tai galvoju prisijungsiu, nes irgi esu is sanciu:) iskilo klausimas, o kur yra tas kalnas, nepamenu kaip ten pavadinimas jo? as tik treji metai gyvenu sanciuose tai nezinau dar daug ko:) sia vasara tik pirmakart prie nemuno nuejau su dukryte blush2.gif  smile.gif

sveikute, tikriausiai apie Napaleono kalna kalbi g.gif , tai jis ne sanciuose o fredoj mirksiukas.gif , kitoj pusei Nemuno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauri04 @ 2010 08 06, 11:13)
sveikute, tikriausiai apie Napaleono kalna kalbi g.gif , tai jis ne sanciuose o fredoj mirksiukas.gif , kitoj pusei Nemuno mirksiukas.gif

Oho kokios tavo mergaites jau dideles 4u.gif smile.gif
Kaip sekasi? Matai Lietuvelej vasara kaip turi but pilnu tempu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2010 08 06, 10:31)
Oho kokios tavo mergaites jau dideles  4u.gif  smile.gif
Kaip sekasi? Matai Lietuvelej vasara kaip turi but pilnu tempu  bigsmile.gif

jo, auga kaip ant mieliu biggrin.gif O tai tu kur dabar, kaip supratau nelietuvoj g.gif . Kaip jus gyvenat, kaip vaikinukas tavo?
Atsakyti
QUOTE(lauri04 @ 2010 08 06, 15:12)
jo, auga kaip ant mieliu biggrin.gif O tai tu kur dabar, kaip supratau nelietuvoj g.gif . Kaip jus gyvenat, kaip vaikinukas tavo?

Mano vaikinukas tai gerai irgi auga, kaip ant mieliu bigsmile.gif Mes Danijoj dabar smile.gif . Kaip vasaras leidziat? smile.gif
Atsakyti