Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė - Šančiai

Labukas smile.gif
smagus pagyvejimas - man patinka thumbup.gif

QUOTE(giedryte @ 2011 01 25, 21:29)
Karinuks matau augini vaikucius  pametinukus, itariu reikalu tai milijonas biggrin.gif  Drasu blush2.gif

ka cia drasu - cia ektremalu lotuliukas.gif karsta.gif bet imanoma wink.gif aisku, juodai uzdare mane jie namie, bet ... tame irgi yra privalumu wink.gif

as turiu labai gera pavyzdi: z.sanciuos gyvena mano klasioke - tris pametinukus augina wub.gif
tai man lengva dar mirksiukas.gif

QUOTE(giedryte @ 2011 01 26, 13:36)
O as neapsisprendziu i kuria mokykla vaika uzrasyti doh.gif

4u.gif sekmes apsisprendziant smile.gif tokie sprendimai nera lengvi...

Darmin 4u.gif
Atsakyti

as turiu labai gera pavyzdi: z.sanciuos gyvena mano klasioke - tris pametinukus augina wub.gif
tai man lengva dar mirksiukas.gif
4u.gif sekmes apsisprendziant smile.gif tokie sprendimai nera lengvi...

Nu trys tau jau... labai "smagu" Vaikam aisku augti tai bus samgu, bet auginti tai... Kai vaikai neserga tai dar gyventi galima, bet kai serga, tai kazkas baisaus, mano dickis buvo laikas labai daug sirgo, visose Kauno ligoninese esame guleje, kai kuriose ir ne po viena karta doh.gif Man kazkaip ir dvieju per akis
box.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man kolkas ir vieno per akis biggrin.gif nors vaikus labai myliu. Aisku, ateityje seimos pagausejimas yra numatomas - o jei dar mergaite, tai jau ir planas maximum butu ivykdytas biggrin.gif

giedryte - o i kurias mokyklas zvalgaisi? smile.gif

tigriukas - tai reiskias, kad nuostabios mokytojos buvo, jei vaikai vis dar nori kasmet sugrizti ir pasimatyti bent trumpam thumbup.gif wub.gif dabar tokiu deja vis mazeja... Jei nepaslaptis, kokie vardai mokytoju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 26, 20:51)
tigriukas - tai reiskias, kad nuostabios mokytojos buvo, jei vaikai vis dar nori kasmet sugrizti ir pasimatyti bent trumpam  thumbup.gif  wub.gif  dabar tokiu deja vis mazeja... Jei nepaslaptis, kokie vardai mokytoju?  ax.gif

Oi ne tas zodis kokios buvo superines mokytojos wub.gif
Greta Steponaitiene, ir Jolanta Gvildiene
Atsakyti
[quote=Darmin,2011 01 26, 20:51]

giedryte - o i kurias mokyklas zvalgaisi? smile.gif

Kauno Vaizganto vidurine mokykla, ar Motiejaus valanciaus pradine mokykla.
g.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
niu va, trys dienos darziuke - ir siandien jau atsikele su sloga ir neauksta temperatura... ech... ax.gif "kaifuojam" toliau visi kartu namie lotuliukas.gif
nesijaucia blogai, bet sirguliuojancio niekur neleisiu smile.gif pasveiks, gales vel eit virusiuku gaudyt hihihi.gif na mums kitaip nesigauna ax.gif

QUOTE(giedryte @ 2011 01 26, 19:15)
Kai vaikai neserga tai dar gyventi galima, bet kai serga,  tai kazkas baisaus, mano dickis buvo laikas labai daug sirgo, visose Kauno ligoninese esame guleje, kai kuriose ir ne po viena karta doh.gif Man kazkaip ir dvieju per akis
box.gif

uzjauciu del sirgimu 4u.gif net menkiausias vaiko apsirgimas man sukelia stresa... doh.gif
todel, galiu issivaizduoti kaip turejai jaustis 4u.gif
Smagu, kad jau praeitis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 01 27, 14:53)
Labukas smile.gif
niu va, trys dienos darziuke - ir siandien jau atsikele su sloga ir neauksta temperatura... ech...  ax.gif  "kaifuojam" toliau visi kartu namie  lotuliukas.gif
nesijaucia blogai, bet sirguliuojancio niekur neleisiu smile.gif pasveiks, gales vel eit virusiuku gaudyt hihihi.gif na mums kitaip nesigauna  ax.gif
uzjauciu del sirgimu  4u.gif  net menkiausias vaiko apsirgimas man sukelia stresa... doh.gif
todel, galiu issivaizduoti kaip turejai jaustis  4u.gif
Smagu, kad jau praeitis  mirksiukas.gif

Man su dickiu tas pats buvo, 2 m. ir 10 men. turejome pradet eit i darzeli, pasiemiau darbe atostogas ir ka susirgome doh.gif , tai atsaukiau atostogas imiau bileteni ir sedejome namie net 2 savaites. Pradejome darzeli lankyti balandzio men., kad butu lengviau priprasti del ligu, bet buvo visko.
O dabar va mazasis, kas tik namie apserga, tas kaip kempine viska sugeria doh.gif , va uz valandos vaziuojame pas daktare, ziuresim ka sakys g.gif
Atsakyti
sveikutes visos,

pas mus irgi ligu maratonas, jau trecia menesi kaip non stop varom. Viskas prasidejo po skiepo pusantru metu , iki jo sirgom viena karta. Man jau net paranoja i lauka iseiti biggrin.gif tik iseinam persala, sloga ir prasideda laringitas o tada baisu, kad neuzdustu. Labai laukiu pavasario ir situ ligu baigties. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigraja: 31 sausio 2011 - 18:12
QUOTE(tigraja @ 2011 01 31, 18:10)
sveikutes visos,
pas mus irgi ligu maratonas, jau trecia menesi kaip non stop varom. Viskas prasidejo po skiepo pusantru metu , iki jo sirgom viena karta. Man jau net paranoja i lauka iseiti biggrin.gif  tik iseinam persala, sloga ir prasideda laringitas o tada baisu, kad neuzdustu. Labai laukiu pavasario ir situ ligu baigties.  4u.gif

ojei... uzjauciu.... 4u.gif

pas mus panasiai su tuo maratonu... verysad.gif
Atsakyti
Mes ir niekaip neislipam is ligu doh.gif su mazuoju doh.gif
Atsakyti
save guodziu, kad isaugs 4u.gif

o juolab tuoj ziemuze baigsis bigsmile.gif bus lengviau su tom ligelem - maziau ju bus smile.gif
Atsakyti
sveikutes, visiems ligoniukams, daug daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif , seikit greiciau mirksiukas.gif
as taip pat laaaabai laukiu pavasario thumbup.gif , jau kaip nusibodo ta ziema, as niekasa nebuvau jos gerbeja, man jau daug geriau kai silta ir sausa biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti