Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė - Šančiai

Sveikos, MAMOS 4u.gif
Esu jusu kaimyne is Aukstuju Sanciu.. Noriu pasiulyti sviezio, naturalaus medaus 4u.gif Kadangi atsakau uz jo naturaluma ir kokybe, tad nebijau ir siulau isigyti is namu 4u.gif .. Jei kam idomu ir aktualu, parasykite a.z.
Atsiprasau, kad cia taip pas jus isiverziau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 24 liepos 2011 - 19:13
help.gif help.gif help.gif Laba diena

Prašome pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal matote savo kieme, prie garažų ar gatvėje anksčiau nestovėjusį JUODĄ GOLFĄ (IV kartos) UNIVERSALĄ ??? Tai iš mūsų pavogtas automobilis prieš 2 dienas.

Išskirtiniai bruožai:

Juodi skardiniai ratlankiai;
Ant stogo "ragai";
Ant stogo obuolio dyžio smulkus dažų subraižymas (kaip švitriniu popieriumi), esantis arčiau auto galo labiau į dešinę pusę, netoli antenos;
Kairės pusės veidrodėlis klijuotas lipnia juoda juosta.

Praneškite į až ir parašykite į až valstybinius numerius.

Būsime labai labai dėkingi 4u.gif
Atsakyti

Atsiprasau, kad ne i tema, bet gal kas susigundys bigsmile.gif
Dovanoju labai miela trumpaplauki suniuka -kalyte. Suniukas kiemsargiukas augs nedidutis, tad tinka laikyti tiek namuose tiek lauke. Labai linksmutis, sargus. Suniukas isvydo pasauli liepos 11 diena smile.gif Jei ka domina prasom i AZ smile.gif
Draugiska kalyte iesko seimininku su kiekviena diena protingeja wub.gif bus kazkam labai sauni drauge. Prasome pagalbos surasti siai kalytei namucius. (Su jos mamyte auga jau antroji mano dukra, kale myli vaikus, daug zaidzia, protinga)
Naujesnes nuotraukos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Oho g.gif visiskai apmirus tema verysad.gif

Darmin pas mane maisytas ciucikas mirksiukas.gif elderterjeras su aviganiu mirksiukas.gif
Railedekui labai uz pasiulyma, bet mes jau eile metu perkam ir vieno zmogelio medu, kuris mums jau pristato net i namus smile.gif
Ice neteko matyti schmoll.gif uzjauciu del pavogtos masinos 4u.gif
GintareM,suniukas nuostabus, bet as jau turiu augintini, ir ne viena 4u.gif

Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

uztikau jusu tema visai netiketai rolleyes.gif

as irgi esu jusu kaimyne is sanciu mirksiukas.gif tik kad ziuriu kad cia jau labai ramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 10 18, 15:50)
sveikutes rolleyes.gif

as irgi esu jusu kaimyne is sanciu mirksiukas.gif tik kad ziuriu kad cia jau labai ramu g.gif

sveika 4u.gif tikra tiesa, gal kiek net perramu wink.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kazkaip visos issilakste kas kur mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 10 18, 16:53)
sveika  4u.gif  tikra tiesa, gal kiek net perramu wink.gif

na kaip radau sita temute tai nustebau datas pamacius doh.gif pelesiais ir kerpem apauge doh.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
ooo bigsmile.gif matau kelis postus is po vakar thumbup.gif nu gal pajudes ledai mirksiukas.gif
QUOTE(zylute81 @ 2011 10 18, 15:50)
sveikutes rolleyes.gif

Sveika mirksiukas.gif
nu nera cia tokio bendravimo blush2.gif vienas, kitas postas ir viskas..
reik gal kokia tema uzvesti, kad but koks tai gvildenimas biggrin.gif

QUOTE(Pentarda @ 2011 10 18, 20:35)
Labas 4u.gif

Kazkaip visos issilakste kas kur mastau.gif

Darbai, namai, vaikai, namu rupesciai ir t.t. manau pas kiekviena ax.gif arba uzeina, paziuri, paskaito g.gif judesio jokio nera ir iseina ax.gif

QUOTE(zylute81 @ 2011 10 18, 21:59)
na kaip radau sita temute tai nustebau datas pamacius  doh.gif pelesiais ir kerpem apauge  doh.gif

panasiai kaip Traku pilis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 19 spalio 2011 - 07:30
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 10 19, 08:29)
panasiai kaip Traku pilis  biggrin.gif

hihihi.gif

va tema: kaip jusu kasdienini gyvenima paveike Juozapaviciaus pr. remonto darbai?
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 10 19, 09:52)
hihihi.gif

va tema: kaip jusu kasdienini gyvenima paveike Juozapaviciaus pr. remonto darbai?

ir remonto darbai ir tilto uzdarymas kazkas baisaus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 10 19, 08:52)

va cia tai joooo doh.gif as gyvenu kitoj upes pusej, panemunej, o darbas kitam miesto gale... siaubas, pyktis ima, kad reik vaziuoti per aplink... kiekviena ryta priversta anksteliau keltis, nes reik vaziuoti rata pro Iesios tilteli, link Aleksoto tilto, Jonavos gatve, ir pasiekti galutini taska Klinikas... i viena puse gaunasi keturiolika km. nu kaip ir mera labai daug, bet ta per aplink tai nervina...
Tikiuos, kad kelio, ir tilto remontas nenusites ilgesniam laikui, negu planavo doh.gif nors pas mus cia viskas imanoma...
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2011 10 19, 09:15)
ir remonto darbai ir tilto uzdarymas kazkas baisaus  doh.gif  verysad.gif

baisu nebutu taip, jeigu tie darbai eitusi greiciau ir sklandziau blush2.gif nu man dabar ten ziurint, mano akimis g.gif tai nera labai taip viskas operatyviai daroma schmoll.gif blush2.gif kaip ir visur guma tasoma...
Atsakyti