Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė - Šančiai

Sveiki, as sioje temoje esu naujoke 4u.gif Nezinau, ka cia apie save jums parasyti ax.gif gal uzteks to, kad gyvenu Panemuneje, auginu dukryte, kuriai dabar 4 menesiukai. Tad mielai iseiciau pasivaikscioti ir susipazinti su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta.S. @ 2012 10 31, 22:35)
Sveiki, as sioje temoje esu naujoke  4u.gif  Nezinau, ka cia apie save jums parasyti ax.gif gal uzteks to, kad gyvenu Panemuneje, auginu dukryte, kuriai dabar 4 menesiukai. Tad mielai iseiciau pasivaikscioti ir susipazinti su jumis  mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Jau pasiilgau pasivaiksciojimu Panemunes Sile.... wub.gif
kai nera tilto - tai atrodo kad laabai toli ...
Atsakyti
Vėsta orai, pasivaikščiojimai lauke vis retės...
Keletą kartų buvau su savo mažium apsilankius "Maži ir basi", tai ir pasibuvom abu kartus vieni du doh.gif Visai ten smagu, tik dar smagiau būtų, kad daugiau mamyčių su savo leliais lankytusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latga @ 2012 11 11, 17:36)
Vėsta orai, pasivaikščiojimai lauke vis retės...
Keletą kartų buvau su savo mažium apsilankius "Maži ir basi", tai ir pasibuvom abu kartus vieni du  doh.gif  Visai ten smagu, tik dar smagiau būtų, kad daugiau mamyčių su savo leliais lankytusi smile.gif

Sveikos mamytes, as CIA ir naujoke, kazkaip anksciau prazioplinau, kad yra si tema. As esu is sanciu, auginu dukryte, tuoj bus metukai. Butu malonu susipazinti su kaimynem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lori30: 26 lapkričio 2012 - 23:17
QUOTE(lori30 @ 2012 11 26, 23:15)
Sveikos mamytes, as CIA  ir naujoke, kazkaip anksciau prazioplinau, kad yra si tema. As esu is sanciu, auginu dukryte, tuoj bus metukai. Butu malonu susipazinti su kaimynem  smile.gif

Sveikute 4u.gif Kur dažniausiai gastroliuojate su savo dukryte?
Atsakyti
QUOTE(Latga @ 2012 11 27, 13:20)
Sveikute  4u.gif  Kur dažniausiai gastroliuojate su savo dukryte?

Dabar kai toks oras tai dažniausiai kieme arba netoli namų kur praeinam ratuka, netoli tos suaugusiu mokyklos gyvenam. O kur jus?
Atsakyti
padedu paplatinti skelbima 4u.gif
2012.11.25, apie 18:30 val Kaune, Šilainiuose, Baltų prospekte prie 33 namo dingo mažas jorkšyro terjeras. Tamsus, ilgais plaukais, nugara nuskusta trumpai, su baltu languotu kaspinėliu ir supinta kasyte. Šuniukas sergantis, jam kasdien reikalinga rimta pagalba! Radusiems skambinti +37065145904, +37069084013, +37065831778. DOSNIAI ATSILYGINSIME
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 27, 13:05)
Dabar kai toks oras tai dažniausiai kieme arba netoli namų kur praeinam ratuka, netoli tos suaugusiu mokyklos gyvenam. O kur jus?

Kieme mano lelius nenori būt, išėjus į lauką iškart veda į gatvę.. Vasarą, tai dažnai nukeliaudavom ir prie tos mokyklos, bet dabar irgi dažniausiai netoli namų vaikštinėjam, tai dažniausiai tik iki 14 kranto nueinam.
Atsakyti
Su atėjusia žiema ir pirmu sniegu! smile.gif
Atsakyti
4u.gif drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif

Labai graži žiema...
kad ir sunkus judėjimas, bet pasivartyt ir pasidžiaugt yra kuo wub.gif
Atsakyti