Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

QUOTE(Vuke @ 2010 08 18, 00:23)
Gal galite pasidalinti kokios varines ir kokios homronines spirales kainos LT?

Varine spirale NovaT pirkau uz 140lt. Del Mirenos (su hormonu levonorgestreliu) tai kaina apie 800lt.

nep- tai dziugu 4u.gif Kuo toliau tuo labiau si spirale man nepatinka schmoll.gif Daugiau nei puse menesio kraujuoja- pradzioje tepliojimai, nedidelis pakraujavimas (jau reikia paketu) po to kelias dienas lb gausus kraujavimas, po to vel viskas atvirkstine tvarka doh.gif doh.gif Bet dar turiu kantrybes ir laukiu- visada gi istraukti spesiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2010 08 17, 23:34)
Varine spirale NovaT pirkau uz 140lt. Del Mirenos (su hormonu levonorgestreliu) tai  kaina apie 800lt.

nep- tai dziugu 4u.gif Kuo toliau tuo labiau si spirale man nepatinka schmoll.gif Daugiau nei puse menesio kraujuoja- pradzioje tepliojimai, nedidelis pakraujavimas (jau reikia paketu) po to kelias dienas lb gausus kraujavimas, po to vel viskas atvirkstine tvarka doh.gif  doh.gif Bet dar turiu kantrybes ir laukiu- visada gi istraukti spesiu cool.gif

siaubas is tikro. pamegink vitamina C, lyg gydytojas sake, kad kraujavima pamazins per mm. man kol ju nera tai gerai, kai atsiras nezinau irgi kaip bus...Niu bijau ir nenoriu. Gal cia ir nuo idejimo priklauso kiek gausiai kraujuos...Kol kas gerai.
Atsakyti
O sakykite, varine spirale nereikia vaistineje is anksto uzsisakyti, kad atveztu (kaip su Mirena kad buna)? Ar ja turi jau vaistineje ir galima ta pacia diena nusipirkti?
Atsakyti
As nusipirkau ta pacia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 08 18, 08:27)
siaubas is tikro. pamegink vitamina C, lyg gydytojas sake, kad kraujavima pamazins per mm. man kol ju nera tai gerai, kai atsiras nezinau irgi kaip bus...Niu bijau ir nenoriu. Gal cia ir nuo idejimo priklauso kiek gausiai kraujuos...Kol kas gerai.

Vit C jau isbandziau- nepadeda. Su savo gine ir kalbejau tai pasake - kartais taip buna doh.gif

Guoda- na Camelios vaistineje tai reikia uzsisakyti- kita diena jau atveza. Cia ir kaina mazesne (pritaiko nuolaida) negu kokioje Eurovaistineje (bet sitoje vaistineje gali ir ta pacia diena nusirpikti) ax.gif
Atsakyti
mano gydytoja minėjo, kad yra spiralės be metalo (be vario, be sidabro ir pan.). Gal girdėjote ką nors? Gydytojos nuomone, šios spiralės turi mažesnį pašalinį poveikį, tai yra uždegimai.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 08 18, 16:08)
mano gydytoja minėjo, kad yra spiralės be metalo (be vario, be sidabro ir pan.). Gal girdėjote ką nors? Gydytojos nuomone, šios spiralės turi mažesnį pašalinį poveikį, tai yra uždegimai.

turbut jos su hormonais. g.gif Rence, o kiek tau laiko kraujavo vos tik ja idejus? Ar organizmas smarkiai rode koki nors atmetima g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 08 18, 20:00)
turbut jos su hormonais.  g.gif Rence, o kiek tau laiko kraujavo vos tik ja idejus? Ar organizmas smarkiai rode koki nors atmetima  g.gif

Ne su hormonais, nes man hormonai netinka. Sakė, vaistinėje paprašyti spiralę be metalų. Jos kaina apie 50 Lt.
Atsakyti
laba nu man jau menesis praejo kai idejo varine spirale, tai pokolkas esu labai patenkinta tikiuosi kad ir toliau taip bus, galvojau menesines bus ilgos bet normaliai, kai geriau kt menesines buvo 3-4 dienas o su spirale 6 dienas viena diena gausiai kraujavau bet kita diena jau normaliai, ir nei pilvo skausmo nebuvo o su kt 2 dienas pilva skaudedavo smile.gif
Atsakyti
Laba diena. turiu problemele. neioju spirale trecius metus, ir tik dabar mano vyras pajuto ja... sueities metu ja jis jaucia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2010 08 29, 12:34)
Laba diena. turiu  problemele. neioju spirale trecius metus, ir tik dabar mano vyras pajuto ja... sueities metu ja jis jaucia.  g.gif

nueikit pasitikrint nes gali buti pasmukus spirale 4u.gif nes jei butu tik ka ideta galima galvoti kad per ilgus siulus paliko bet po tiek metu gali but kad ir pasmuko 4u.gif
Atsakyti
Ar kam nors buna rudu isskyru ciklo viduryje arba pabaigoje? g.gif
Atsakyti