Aš iki šiol migdydavau prie krūties, bet žįsdavo 2 valandas, o paskui kai bandydavau ištraukt pabusdavo ir pradėdavo verkt,ir vėl viskas iš naujo.. Porą vakarų bandžiau sočiai primaitinus ir panešiojus kad atsirūgtų sūpuoti,bet rėkė visą valandą,paskui pavargo ir užmigo užtinusi visa, bet po 20 minučių pabudo ir vis tiek teko duoti krūtį..
O dabar atradom super būdą: vakare pamaitinusi guldau į lopšiuką šalia lovos, įdedu savo susuktą palaidinę (kad jaustų mamos kvapą), merliuką į rankytes,kad būtų ką pagniaužyt, ir pati atsigulus persisvėrus per lopšiuko kraštą dainuoju lopšinę.Jei muistosi dar palaikau rankytes, paglostau,ir taip mažylė per 15-20 minučių be jokių ašarų užmiega. Kartais vyras mane pakeičia,jis padainuoja lopšinę,tai mama greičiau nulūžta nei vaikas:D
QUOTE(Karinga @ 2008 01 26, 16:31)
nu nieko sau mama o ka tu galvojai, pagimdysi vaika ir galesi sau ramiai ismiegoti visa nakti
zinok man tikrai gaila tavo vaiko, kad tokia mama turi!
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 26, 16:46)
mes gyvename JK ir cia isvis vit D neskiria, tipo naturaliai (is neaisku kur) vaikas gauna, as jo esu atsivezusi is LT ir duodu kaip minejau po 3 lasiukus. cia buvau nuejusi pas gydytojus, tai velgi kaip minejau net neisklause manes pasake kad cia viskas normaliai, viskas praeis savaime. kovo menesi keliausim i LT butinai pasirodysim gydytojai, o iki tol
as irgi uk gyvenu, o kurioj tu vietoj? pas mus situacija panasi. nuo 4 men. nebemiegame naktimis, diena buna gerutis, linksmas, daug juokiasi. as jau skaiciau apie rachita ir manau, kad tai butent jo pozymiai, ypatingai tas galvytes sukiojimas. trina tol ,kol atsibunda. va ir dabar kambary patamsiais rasau, o jis sukinejasii visas puses. delniukai, pedutes, galvyte prakaituoja, duodu vit D (is lietuvos, nes anglai nukvake net nezino turbut kas tas rachitas) dabr lyg ir nebe taip prkaituoja, bet miega vistiek blogai

QUOTE(Karinga @ 2008 01 26, 17:34)
man tik kai kurie tavo pasisakymai juokingi UK vitamino D neskiria kudikiams, todel, kad dauguma mamu maitina motinos pienu iki 3 men, veliau pereina ant misinuku, o misinukuose visokiu vitaminu jau yra ir uz tai papildomai duoti nereikia
tai va, protinguole, labai jau ne kokios tavo zinios. Anglijo pagal statistika, MP maitinanciu mamu labai mazai. visos jos pradeda nuo misineliu, o jis tikrai ne geriau nei MP.
QUOTE(Karinga @ 2008 01 27, 01:34)
matosi kokia issilavinusi esi.
QUOTE(gatinha @ 2008 02 06, 23:00)
zinok man tikrai gaila tavo vaiko, kad tokia mama turi!
as irgi uk gyvenu, o kurioj tu vietoj? pas mus situacija panasi. nuo 4 men. nebemiegame naktimis, diena buna gerutis, linksmas, daug juokiasi. as jau skaiciau apie rachita ir manau, kad tai butent jo pozymiai, ypatingai tas galvytes sukiojimas. trina tol ,kol atsibunda. va ir dabar kambary patamsiais rasau, o jis sukinejasii visas puses. delniukai, pedutes, galvyte prakaituoja, duodu vit D (is lietuvos, nes anglai nukvake net nezino turbut kas tas rachitas) dabr lyg ir nebe taip prkaituoja, bet miega vistiek blogai
tik gal kiek ramesnis nei kad tavo. Gal gali parasyti kokias ten melisas tau israse, butu labai aciu. ir kur jas uk galima gaut? vaistinese? tesco?
tai va, protinguole, labai jau ne kokios tavo zinios. Anglijo pagal statistika, MP maitinanciu mamu labai mazai. visos jos pradeda nuo misineliu, o jis tikrai ne geriau nei MP.

labas

mes gyvename Londono Rytuose, Hainaulte. as jau kai pajutau kad man netoli iki isprotejimo ribos nuo nemigos ir pervargimo, pradejau skambinti pediatrems i LT kad patartu. tai va liepe bandyti VIBURCOL zvakutes, jos yra homeopatines, lengvam skausmui ir nemigai nuimti, nifiga nepadejo, paskui SEDALIA sirupuka, jis stipresnis, bet irgi is zoleliu, irgi nieko nepadejo. ju pirkti uk nera, parsisiuntem is LT. paskui issikvieciau i namus tokia lietuve moteri, jinai pediatre, apziurejo, sake rachitas (o pries tai buvom pas savo gp, toks vaizdas kad net nezino kas tai yra apskritai

nu va.......... vis dar miega labai blogai, atsibunda net nezinau kiek sykiu per nakti, ta galvyte dauzo i visas puses.. turiu dabar seses is LT trumpam atvaziavusias, tai pasiima kartais nakciai mergyte, leidzia man pailseti

labai panasu kad tavo vaikuciui irgi rachitas.
tai isgydoma, tik reikia laiko.
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 02 07, 01:51)
labas
mes gyvename Londono Rytuose, Hainaulte. as jau kai pajutau kad man netoli iki isprotejimo ribos nuo nemigos ir pervargimo, pradejau skambinti pediatrems i LT kad patartu. tai va liepe bandyti VIBURCOL zvakutes, jos yra homeopatines, lengvam skausmui ir nemigai nuimti, nifiga nepadejo, paskui SEDALIA sirupuka, jis stipresnis, bet irgi is zoleliu, irgi nieko nepadejo. ju pirkti uk nera, parsisiuntem is LT. paskui issikvieciau i namus tokia lietuve moteri, jinai pediatre, apziurejo, sake rachitas (o pries tai buvom pas savo gp, toks vaizdas kad net nezino kas tai yra apskritai
) tai va geriam po 10 lasu vit D ir liepe kalcio sirupo nusipirkti, dar nenusipirkau
tiksliau pas mus mazi boots tai neturi.
nu va.......... vis dar miega labai blogai, atsibunda net nezinau kiek sykiu per nakti, ta galvyte dauzo i visas puses.. turiu dabar seses is LT trumpam atvaziavusias, tai pasiima kartais nakciai mergyte, leidzia man pailseti

aisku.. aciu

kazkaip tikejausi, kad uk daktarai nustate rachita, nes as jiems irgi apie tai kalbejau, bet jie net nesiklauso, sako, kad jam karsta

QUOTE(gatinha @ 2008 02 08, 08:18)
aisku.. aciu
kazkaip tikejausi, kad uk daktarai nustate rachita, nes as jiems irgi apie tai kalbejau, bet jie net nesiklauso, sako, kad jam karsta
mes sianakt irgi visa nakti prasidavem
tiek trina galvyte, kad atsibunda ir pradeda pykti. kaip gaila vaikucio
bet musu kunelis dar isbertas irgi velniai zino nuo ko, tai galvoju gal niezti, gal ka. be to, nakti kai keiciu sauskelnes, labai daug beda, galvoju gal pilvukas trukdo miegot// o cia tu vibrucol zvakuciu yra pirkti?

man toks vaizdas kad sitie daktarai nezino tokio dalyko kaip rachitas visai, juk cia kaip suprantu net ir gryno D vitamino nera

cia tu zvakuciu nera

kazkas man patare nakciai duoti silpnos valerijonu saknu arbateles, as jau tiek visko isbandziusi netikejau kad gali kas padeti, bet vakar davaiu, isgere kokiu 20 gramuku. miegojo trupuciuka ramiau

Sveika Ieva, gerai, kad vis bandai kovoti su vaikelio nemiga.
Gal jai pamperiai nepatinka? Mano mergytė labai rami ir gera, bet kai nuimu pampersą, tai laimės pilni namai
O kokią patalynę naudoji? Gal pagalvė per didelė, pataliukai per sunkūs? O ar nebandei migdytis bendroj lovoj? Jei tėtukas neišmiega, tai gal jis tegu eina į kitą kambarį miegot? Aš tai visą pirmą mėnesį kartu su dukryte miegojau, tik mudvi dviese
Duok krūtinę, kad ir mažai pienuko, vaikeliui juk svarbu mamos artumas, taip susiglaudusios gal ir užmigsite, bent truputėlį....
Tai sekmės tau ir dukrytei
Gal jai pamperiai nepatinka? Mano mergytė labai rami ir gera, bet kai nuimu pampersą, tai laimės pilni namai

O kokią patalynę naudoji? Gal pagalvė per didelė, pataliukai per sunkūs? O ar nebandei migdytis bendroj lovoj? Jei tėtukas neišmiega, tai gal jis tegu eina į kitą kambarį miegot? Aš tai visą pirmą mėnesį kartu su dukryte miegojau, tik mudvi dviese

Duok krūtinę, kad ir mažai pienuko, vaikeliui juk svarbu mamos artumas, taip susiglaudusios gal ir užmigsite, bent truputėlį....

QUOTE(jurga32 @ 2008 02 09, 16:18)
Sveika Ieva, gerai, kad vis bandai kovoti su vaikelio nemiga.

duociau su mielu noru jai kruti, bet kad spjauna

jau patikekit, viska isbandziau, tokius dalykus kaip patalynes ir drabuzelius ir kambario temperatura tai iskart keiciau ir visokius variantus bandziau, manau beda ne tame

beje, be pagalves mergaite miega, kiek zinau iki metu vaikuciams nerekomenduojama su pagalve miegoti.
pas save i lova irgi isidedame, bet jeigu jau nakti blaskosi ir inkscia, tai jokio skirtumo ar musu lovoj ar savo lovytej, kuri pristumta prie musu lovos ir as ja apkabinusi galiu miegoti. beje bandem ir vezimelyje nakciai miegoti- tas pats

Kai buvom mazesni uzmigdavom valgydami.Veliau kai paaugom uzsupdavom vezimeli po to perkeldavom i lovyte
.Dabar ir vel uzmiegam gerdami pienuka

o mus labai vezimelis migdo,mazoji kaip zinodama,kai jau paguldai i vezimuka,siek tiek pasimuisto,bet ziurek jau akys merkias,kol kas uzmiega pati jame,net supti nereikia

mano mazyle dazniausiai uzmiega po valgio ant pagalves, bet kartais padainuoju, paliuliuoju, pasupu, o jei budama vezymelyje prabunda, tai dar ir jame pasupu...