Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

Musu dukrytei irgi tuoj bus 1.5 men, bet miegodama atmerkia akutes apsidairo ir vel uzmerkia ir miega .
o kad liezuveli kaisioja tai gal ji nepavalgo, nes vaikuciai dazniausiai taip parodo, kad dar nori nemniuko
Atsakyti
QUOTE(Pppievute @ 2008 02 18, 12:14)
Ieva,

Nebandet suvystyti vaiko?

labukas 4u.gif
as jeigu ja suvynioju kad rankytes butu prispaustos tai raitosi kaip kirmele kao issilaisvina doh.gif anksciau dar pamiegodavo suvyniota, dabar kaip sakau jau gal isaugo is vystyklu (nors as i toki minksta dekuti ivyniodavau).
manau esme ne tame, nes jinai pagrinde per miegus ta galvyte pradeda dauzyt i visas puses, tada pameta savo dudka, tada ir su rankytem trintis pradeda. tada ir verkslenti. jeigu vezimelyje tai pasupu, jei lovyteje, tai paimu ant ranku ir vel kokiam pusvalandziui nurimsta. o paskui vel viskas is pradziu.
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 02 18, 12:31)
o musu mazyle,tai katik uzmigus liezuveli kaisiodavo, akytes vartydavo, dar ir dbar tai daro, nors jai jau 1,5menesio g.gif kazi cia normalu?

QUOTE(pliusiukas @ 2008 02 18, 14:27)
Musu dukrytei irgi tuoj  bus 1.5 men, bet miegodama atmerkia akutes apsidairo ir vel uzmerkia ir miega .
o kad liezuveli kaisioja tai gal ji nepavalgo, nes vaikuciai dazniausiai taip parodo, kad dar nori nemniuko

Viskas normalu 4u.gif Pamirškit tą mitą, kad kūdikiai miega ramiai ir saldžiai- tai netiesa. Jie per dieną sukaupia labai daug informacijos, todėl naktį ir akytės vartosi, ir patys kūdikėliai sukinėjasi. Juk jei kažkas būtų negerai, juk verktų.
Atsakyti
O mano mazylis visada vienas uzmiega, kartais karusele ijungiu, jam patinka, bet isjungiu sviesa tada kada as noriu o ne kada jis uzmiega. O kai jau buna tamsu jam nieko nebelieka kaip tik miegoti smile.gif anksciau dar ciulptuko reikedavo o dabar kuo puikiausiai ir be jo uzmiega. Priprato pars vienas uzmigti, dziaugiuosi kad nereikia ant ranku nesioti.
Atsakyti
mano mazyle pietu miegelio uzsimigdo pati thumbup.gif suka suka merliuka aplink nosyte ir ziurek jau miega wub.gif arba dar lopsine uzleidziu, ta irgi padeda. Nu o vakare reikia truputeli pavargti smile.gif ant rankyciu uzsupuojam ir i lovyte ikeliam thumbup.gif o tada jau saldusis sapnelis wub.gif
Atsakyti
mano maziukas uzmiega prie papo,tai atimu papa,vietoj jo ikisu soskyte ir paguldau. bet daznai buna,kad uzmiega kai jam laikau uz rankytes.
pvz kaiptik dabar jis uzmigo man ant ranku rasant sia zinute,nieko nemigdziau,nedariau,uzmigo ir tiek smile.gif
Atsakyti
Mano mažytė taip pat leido visokius garsus, bet kažkur tik iki mėnesio. Dabar įsitaisė užmigti tik vežimėlyje doh.gif Nežinau, kaip bus kai ji išaugs vežimėlį ir nebetilps į lopšį?? Vakar norėjau pasupti, ant rankų užmigdyti, tai kai pradėjo rėkti ir taip įsiverkė, vistiek tūrėjau dėti į vežimėlį.
Atsakyti
Nu jooo...
Siaip galvytes sukiojimas ir yra vienas is pirmuju rachito pozymiu - bent jau mums taip pediatre sake.

Kagi linkiu pasveikti ir gal viskas bus gerai
Atsakyti
Kiek laseliu vit D duodi? Mano drauges sunui tuoj trys men ir jis toks pat nemiegalius, bet padidino vit D doze iki 10 laseliu ir per dvi savaites pradejo normalizuotis.2-3 laseliai yra mazai, ypac kai saules mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drasita: 18 vasario 2008 - 20:45
QUOTE(Drasita @ 2008 02 18, 19:40)
Kiek laseliu vit D duodi? Mano drauges sunui tuoj trys men ir jis toks pat nemiegalius, bet padidino  vit D doze iki 10 laseliu ir per dvi savaites pradejo normalizuotis.2-3 laseliai yra mazai, ypac kai saules mazai.

taip, as ka tik baigiau 10 dienu kursa po 10 lasiuku, dabar duodu po 5 lasiukus ir plius kalcio sirupuka, gydytoja liepe gerti, nes su kalciu geriau D isisavinamas.
gydytoja, apziurejusi mano mergyte sake yra pirmieji rachito pozymiai, bet dar tokie neryskus. na jei tai nuo rachito, tai tikekimes kad neuzilgo praeis, bet jeigu tik pirmieji lengvi pozymiai ir taip siaubingai prastai miega, tai kas butu jei butu rachitas kaip reikiant? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
beje, as gyvenu Londone, orai silti ir sauleti, tai saules irgi manau turetu uztekti. lauke daznai bunam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.ieva: 19 vasario 2008 - 00:37
kiekvienam miegeliui maniskis uzmiega tik ant ranku ir kiekviena karta verksnoja. Tai jau 6 menesiai kaip nesioju doh.gif
Atsakyti
dukryte nuo pat pradziu paguldau i lovyte paduodu soskyte ir merliuka ir ji pati po kurio laiko uzmiega. Zinoma yra buve ir tokiu isimciu kai sirgo ir ant rankyciu migdziau, bet siaip tai uzmiega pati be jokiu supimu biggrin.gif
Atsakyti