Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 07, 17:25)
Labai gerai,kad atvažiuojat.Kaip keista,kad užsenija tokia daktaru priežiura,nors aš jau nebepirma karta girdžiu apie tai,mano drauges irgi užsenija gyvena.O mūsų kleckai bendraamžiai,mano antras sūnelis irgi gimes 2007.10.02.gal temperamentai irgi panašus,del to tokie ir neramus? g.gif

aha oksikai, jau 5-a menesi skaitydama pamaciau kad musu viena diena gime, dar migdoles bachuriukas bigsmile.gif
as tai net vienu metu pradejau galvoti, ar tik ne cezaris turi itakos tokiam miego neramumui, bet vistik panasiau kad tai raumenuku tonusas mums ramybes neduoda, nes yra ir kitu pozymiu.
o gal kas galite man Vilniuje parekomenduoti kokia gera pediatra ar vaiku neurologa, nes as tai nezinau.. jau 4 metai kaip Lietuvoje negyvenu verysad.gif
Atsakyti
Mes is pradziu problemu neturejom,uzmigdavo pats,bet nuo tada kaip ismoko apsiversti ant pilvuko(o tai nutiko anksti) tai reikia ir pasupti kadangi vos tik paguldai jis apsivercia ir jau nebenori miegelio,tai taip ir kariaujam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 03 07, 20:03)
aha oksikai, jau 5-a menesi skaitydama pamaciau kad musu viena diena gime, dar migdoles bachuriukas  bigsmile.gif
as tai net vienu metu pradejau galvoti, ar tik ne cezaris turi itakos tokiam miego neramumui, bet vistik panasiau kad tai raumenuku tonusas mums ramybes neduoda, nes yra ir kitu pozymiu.
o gal kas galite man Vilniuje parekomenduoti kokia gera pediatra ar vaiku neurologa, nes as tai nezinau.. jau 4 metai kaip Lietuvoje negyvenu  verysad.gif

Parekomenduoti negaliu ,mes lankom paprasta poliklinika,tačiau priežiura nebloga.Aišku yra visokiu njiuansu,jai nekovosi už vaiką tai irgi yra tokiu gyditojų kurie žiuri į viska per pirštus.O tu paskelbk nauja tema ,kad pasiulytum tau gera pediatrą ir vaiko neurologa,manau tikrai patars.Ate ir geros,ramios naktės.
Atsakyti
Tai tik laikina, praeis.. Vaikuciams reiketu vakarais pabuti ramiai, nedukti intensyviai, neziureti tv kur viskas mirguliuoja.
Atsakyti
Pats niekada neuzmiega - tik su soske ir supant ant ranku ar vezimelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuxx @ 2008 03 05, 18:38)
Mano dukryte taip pat uzmiega pati, paguldau i lovyte idedu soskyte ir uzmiega wub.gif . Nuo gimimo nepratinau prie jokiu supimu ar migdymu ant ranku smile.gif

as ir nepratinau prie supimo ax.gif mano sunutis irgi taip pat uzmiega thumbup.gif dar paniurna,pasispardo ir...sapnu karalystej wub.gif ir diena lygiai tas pats ax.gif o va dukra tai buvau prisipratinus supuoti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitaaa @ 2008 02 21, 18:14)
mums tai jau ketvirta savaite prasidejo, bet kol pradeda snaust butinai turi but ant ranku, dazniausiai pasidedu vaika ant krutines kai jau snaudzia padedu i lovyte ir toliau miega thumbup.gif  nors noreciau kad pats uzmigtu bandziau migdyt lovytej bet vis verkia nors tu ka.. doh.gif

mums irgi jau eina 4 savaitėlė...lygiai taip pačiai užmiegam,paskui keliauja į lovytę, dieną į vežimą...nakčiai užmiega lovytėj, kai atsikelia valgyt įsikeliu pas save į lovą ir taip pramiegam iki ryto...keliasi naktį du kartus valgyt
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 28, 18:31)
Bet gulint ant nugaros labai lengva pasukt galvytę tiesiai ir užspringti. O gulint ant šono dar reikia mokėt apsiverst ant pilvo, naujagimiai to dar nemoka. Be to, jūs logiškai pagalvokit, kaip galima užspringti gulint ant pilvo?  g.gif  Jeigu jūs užspringtumėt, argi atsigultumėt aukštielninka ant nugaros? Juk kaip tik pasilenktumėt. Man rodos, kažką maišot  g.gif

Pas mus anglijoj daktarai liepia kudikius guldyti TIKTAI ant nugarytes. jei guldysi ant pilvuko, labai greitai gali uzspringti atpiltu pieneliu ir uzdusti. na bet vienos mamos uzaugino vaikucius gudydamos ant pilvo, kitos ant nugarytes, trecios ant sonelio... ir visada bus taip - kiek mamu tiek nuomoniu.
Atsakyti
Čia visom mamytėm reikia galvą nulenkti,kurios išmokė savo pupulius pačius užmigti,tai tik jų pačių nuopelnas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maniškis tai kol buvo leliukas tai pats užmigdavo,o per visokias ligas ligeles pasipratinau pasūpuoti,tai dabar vakarais prieš dedant į lovytę tenka kokias 3min palinguoti,na,žodžiu super greitai užmiega,o kartais valgydamas prie papuko ima parpti biggrin.gif bet manęs tai nevargina,tai taip gera,kai jis ant rankų saldžiai užmiega ir jaučiasi saugus ir laimingas....
Atsakyti
As skaiciau, kad pats neramiausias miegas prasideda vaikuciams nuo 6 men. atseit per daug ispudziu diena prisigaudo zaizdami smile.gif
Atsakyti
Mes miegam ant desinio sonelio jei neatsirugstam, ant kairio jei atsirugstam biggrin.gif Taip skaiciau knygoj, kad reikia daryti tongue.gif
O veliau kai galvyte mokes palaikyti tiesiai ant nugarytes gales guleti smile.gif
Dabar labai megstam ant mamytes miegoti pietu miegelio, nakti miegam lovytej, o ryte pavalgius jau pas mamyte i lovyte keliaujam. Uzmiegam arba valgydamos arba supamos, lovytej nemokam vienos deja verysad.gif ,nes mamyte gara turim, kuriai negaila panesiot ir pasupuot - kol kas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskui kaip bus neisivaizduoju blink.gif smile.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad to blogo miegelio priezasciu gali buti daug, cia tik geras pediatras gali apziureti ir nuspresti. Maniske panasaus amziaus irgi pradejo ziauriai blaskytis naktim,trinti galvyte. Musu atveju tai buvo vitamino D trukumas. Reiktu patikrint ar neprakaituoja padukai. Jei sausi,tai ne del vitamino D trukumo 4u.gif
Atsakyti