Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

dienos metu miegam dazniausiai 3 kartus po 1va.-2val. kartais daugiau ar maziau. o nakti nuo 21 iki 7 ryto,su vienu maitinimu. manau normaliai biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif S,K
manoji Vilija jau 3 dena labei irzli, pastoviai prasosi ant ranku, ne pas ka neeina tik su mama, valgo blogai, o kada miega ji pastoviai keliasi ziuri ar as sale. uzmigdyti tik as galiu, viras vakar bande, bet ji verke. as atejau ir uzmigo, pastoviai miega savo lovyteje- nuo sitos denos,
miega su manim lovoja. laikosi uz mano rankos ir postoviai zuri ar as esu sale.
temperaturos nera isdygo 6 dantukas .
sanden jai nakti daviau vaistu SEDALIA, bet visa nakti blogai megojo, buvo taip kad megodama verke
vaiku terapefte atostogos. gal jums taip buvo panasiai?
gal patartumete ka daryti?

Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2008 06 19, 18:58)
ax.gif S,K
manoji Vilija jau 3 dena labei irzli, pastoviai prasosi ant ranku, ne pas ka neeina tik su mama, valgo blogai, o kada miega ji pastoviai keliasi ziuri ar as sale. uzmigdyti tik as galiu, viras vakar bande, bet ji verke. as atejau ir uzmigo, pastoviai miega savo lovyteje- nuo sitos denos,
miega su manim lovoja. laikosi uz mano rankos ir postoviai zuri ar as esu sale.
temperaturos nera isdygo 6 dantukas .
sanden jai nakti daviau vaistu SEDALIA, bet visa nakti blogai megojo, buvo taip kad megodama verke
vaiku terapefte atostogos. gal jums taip buvo panasiai?
gal patartumete ka daryti?

ooo,cia labai idomus atvejis...gal tiesiog krize vaikui,buna gi kas tam tikra laika..
nieko keisto kad dukrytei reikia mamos.... 4u.gif juk mama pati pati artimiausia...
buk salia,manau viskas praeis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 06 20, 10:37)
ooo,cia labai idomus atvejis...gal tiesiog krize vaikui,buna gi kas tam tikra laika..
nieko keisto kad dukrytei reikia mamos.... 4u.gif juk mama pati pati artimiausia...
buk salia,manau viskas praeis  bigsmile.gif

aciu ,o si nakti nuo 12 iki 2 pradejo zaisti. lotuliukas.gif
kaip niekur nieko poskui uzmigo. wub.gif
pastoviai miega no 22 iki 8 visa nakti. thumbup.gif
ka ji dar iskries nezinau doh.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo miegam apie 12 val per para ir viskas gerai, gydytoja sako, kad tai labai individualiai. Tik nuo 3 men. maziuke pradejo ilgiau miegoti, nes jau visa nakti ismiega. bet vistiek ilgiau 14val nebuna...
Atsakyti
ar normalu jei mazylis iega labai daznai? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
o kas tai yra "daznai"? g.gif
Atsakyti
na kas 1.5 val? smile.gif
Atsakyti
mazylia,
kada pavargsi kepti temas viena po kitos? Gal nusipirk knyga apie kudikiu auginima ir prieziura arba skaityk visas temas is eiles,nes visi sitie dalykai cia aprasyti po simta kartu jau,reikia tik netingeti paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 29, 23:50)
mazylia,
kada pavargsi kepti temas viena po kitos? Gal nusipirk knyga apie kudikiu auginima ir prieziura arba skaityk visas temas is eiles,nes visi sitie dalykai cia aprasyti po simta kartu jau,reikia tik netingeti paskaityti.

Mylimuke,
Man rodos butu paprasciau zmogui atsakyti negu ji kritikuoti nono.gif . Kokios pas tave problemos, kad ant visu sirsti? Pati ir augink vaika pagal knygas. Geriau jau nuoroda idetum eilini karta.

Mazylia,
Siandien kaip tik buvom santariskese. Pas mus irgi vaikutis miegaliukas irnesakyk.gif tai pasake dziaukites, kad miega, o ne istisai ant ranku cry.gif svarbiausia,kad raida stipriai neatsilieka ir svoris auga, nera ko pergyvent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varijot: 30 birželio 2008 - 13:28
Nebūtinai pagal knygas augint. Juk SM yra tik mamyčių patirtis, kuri yra labai įvairi. Tad kam kurt n-tąją temą, kai yra jau bent keletas tokių pačių ar panašių? Juk informacija, kuri yra vienoj vietoj, yra daug naudingesnė negu išmėtyta. Tam ir kuriamos temos, tam ir yra PAIEŠKA.
Aš nepykstu, tiesiog matau, kad kai kurios mamytės ateina ir nori, kad viskas būtų padėta ant lėkštutės g.gif O praktiškai jau labai retai sukuriama tema, kuri būna nenagrinėta dar. Be to, kaip rašo mamytė, jos kūdikėlis daug miega, tai tikrai turi laiko paieškoti ir pasiskaitinėti. Sunkiau gal toms, kurios augina rankinukus unsure.gif

O jei į temą, tai tokiam amžiuj miegot daug yra normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 30 birželio 2008 - 18:55
palaikau ''mylimuke'' nera ko siukslinti forumo
Atsakyti