Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

QUOTE(renaciukea @ 2010 05 06, 10:25)
Labas  4u.gif
papasakok daugiau apie sia kelione smile.gif
ar labai ytempta, ar laisvo laiko buvo? kaip oras? viskas labai idomu  blush2.gif  4u.gif

Kelionė tikrai gana įtempta, nes daug km važiuojama ir daug objektų aplankoma. Laisvo laiko kažkokiem suvenyrams ar pavalgyti tikrai visad mum duodavo....galėjai per tą laiką ir kokį objektą neįjungtą į programą aplankyti, tik aišku jei jis būdavo ne per toli, nes laiko duodavo įvairiai, kartais pusę valandos, kartais valandą, dvi....Kaprio saloj atrodo išviso 5 val. laisvo laiko turėjom biggrin.gif Oras buvo geras, apie 25 laipsniai, truputi lijo kai buvom Romoj ir Venecijoj. Patarimai šiai kelionei būtų tokie:
1.pasiimti patogią avalynę
2.pasiimti daug vandens...mes su MB 1.5 litro 12 butelių pasiėmėm, tai visus ir sunaudojom, įdedi į autobuso bagažo skyrių butelių kruvą ir ramu smile.gif
3.pasiimti ko nors valgyt kas greitai negenda, nes pirmą dieną kai nakvoji Čekijoj vakarienės nėra, o kitom dienos per pietus jei važiuoji tuo metu autobusu tai užsinori valgyt, tada tikrai gerai turėt ką nors pakramtyt. Šiaip kainos ten nėr labai pigios, be to kad vien ~ 125 Eur reikia turėti objektams kurie įeina į programą, tai labai ten pietų neprisipirksi.
4. Turėti skėtį ar celofaninį ploščiuką, nes kiek žinau Venecijoj ir šiaip dažnai lija
5. Plaukiant į Kaprio salą turėti kokį didelį rankšluostį ar pleduką kad galima būtų pliažiuke pasivartyt, nes dabar pas juos dar alia ne sezonas tai nebuvo gultų nuomos
6. Laisvu laiku Kaprio saloj galima dar palikti į Anakaprį ir plaukti aplinkui salą...mes su MB laisvą laiką prabimbinėjom pliažiuke tai pati teigti negaliu, bet kita pora ir kilo į Anakaprį ir plaukė aplinkui, tai sakė kad Anakapris žymiai geriau nei plaukimas, kad žymiai gražesni vaizdai iš tenai. Aišku kai plauki aplinkui salą tai gali dar papildomai 11 Eur. sumokėt ir tave nuplukdo į tokią olą kur labai žydras vanduo, bet nežinau ar vertos tos 5 min. tų pinigų. O dėl Anakaprio tai galima į jį kilti autobusiukais, tik kainos nežinau, o galima palikti su taxu...tenai tokie prabangūs bestogiai platūs taxai, tai iš mūsų grupės užklausė vieno vairuotojo kiek tas malonumas kainuotų, tai pasirodo tik 50 Eur, kai padalini ant 4 tai visai nedaug gaunasi už kelionę pirmyn ir atgal.
7. Turėti adapterį rozetei, nes į jų rozetes nelenda platūs kištukai. Bet ir tie viešbučiai irgi juos turi, tai galima paprašyt, itališkai jie vadinasi spina - kirčiuoti reikia i biggrin.gif
8. pasiimti kremą nuo saulės veidui, mano gana jautri oda tai spėjau per dieną florencijoj truputi ir nosį nudegti, nors atrodo ir nespygino jau taip smarkiai ta saulė

atrodo viskas g.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas keliavo su gruda po Luaros slenio pilis ax.gif labai domintu atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 05 06, 22:59)
Kelionė tikrai gana įtempta, nes daug km važiuojama ir daug objektų aplankoma. Laisvo laiko kažkokiem suvenyrams ar pavalgyti tikrai visad mum duodavo....galėjai per tą laiką ir kokį objektą neįjungtą į programą aplankyti, tik aišku jei jis būdavo ne per toli, nes laiko duodavo įvairiai, kartais pusę valandos, kartais valandą, dvi....Kaprio saloj atrodo išviso 5 val. laisvo laiko turėjom  biggrin.gif  Oras buvo geras, apie 25 laipsniai, truputi lijo kai buvom Romoj ir Venecijoj. Patarimai šiai kelionei būtų tokie:
1.pasiimti patogią avalynę
2.pasiimti daug vandens...mes su MB 1.5 litro 12 butelių pasiėmėm, tai visus ir sunaudojom, įdedi į autobuso bagažo skyrių butelių kruvą ir ramu  smile.gif
3.pasiimti ko nors valgyt kas greitai negenda, nes pirmą dieną kai nakvoji Čekijoj vakarienės nėra, o kitom dienos per pietus jei važiuoji tuo metu autobusu tai užsinori valgyt, tada tikrai gerai turėt ką nors pakramtyt. Šiaip kainos ten nėr labai pigios, be to kad vien ~ 125 Eur reikia turėti objektams kurie įeina į programą, tai labai ten pietų neprisipirksi.
4. Turėti skėtį ar celofaninį ploščiuką, nes kiek žinau Venecijoj ir šiaip dažnai lija
5. Plaukiant į Kaprio salą turėti kokį didelį rankšluostį ar pleduką kad galima būtų pliažiuke pasivartyt, nes dabar pas juos dar alia ne sezonas tai nebuvo gultų nuomos
6. Laisvu laiku Kaprio saloj galima dar palikti į Anakaprį ir plaukti aplinkui salą...mes su MB laisvą laiką prabimbinėjom pliažiuke tai pati teigti negaliu, bet kita pora ir kilo į Anakaprį ir plaukė aplinkui, tai sakė kad Anakapris žymiai geriau nei plaukimas, kad žymiai gražesni vaizdai iš tenai. Aišku kai plauki aplinkui salą tai gali dar papildomai 11 Eur. sumokėt ir tave nuplukdo į tokią olą kur labai žydras vanduo, bet nežinau ar vertos tos 5 min. tų pinigų. O dėl Anakaprio tai galima į jį kilti autobusiukais, tik kainos nežinau, o galima palikti su taxu...tenai tokie prabangūs bestogiai platūs taxai, tai iš mūsų grupės užklausė vieno vairuotojo kiek tas malonumas kainuotų, tai pasirodo tik 50 Eur, kai padalini ant 4 tai visai nedaug gaunasi už kelionę pirmyn ir atgal.
7. Turėti adapterį rozetei, nes į jų rozetes nelenda platūs kištukai. Bet ir tie viešbučiai irgi juos turi, tai galima paprašyt, itališkai jie vadinasi spina  - kirčiuoti reikia i biggrin.gif
8. pasiimti kremą nuo saulės veidui, mano gana jautri oda tai spėjau per dieną florencijoj truputi ir nosį nudegti, nors atrodo ir nespygino jau taip smarkiai ta saulė

atrodo viskas  g.gif  smile.gif

aciu labai labai uz atsakyma ir patarimus 4u.gif
mes planuojam birzeli vaziuoti, tikiuosi nebus taip laaabai jau karsta smile.gif
mane labai domina kaprio sala, ir labai placiai aprasei apie ja, aciu labai smile.gif
o vat mano vyra domina san marinas, nes girdejom jog ten kaip lietuviski "gariunai" biggrin.gif kaip programa jame?
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2010 05 07, 11:24)
aciu labai labai uz atsakyma ir patarimus  4u.gif
mes planuojam birzeli vaziuoti, tikiuosi nebus taip laaabai jau karsta  smile.gif
mane labai domina kaprio sala, ir labai placiai aprasei apie ja, aciu labai smile.gif
o vat mano vyra domina san marinas, nes girdejom jog ten kaip lietuviski "gariunai"  biggrin.gif  kaip programa jame?

Viena mūsų bendrakeleivė pasakojo kad buvo prieš n metų birželį tokioj panašioj kelionei, tai sakė visa grupe į fontanus lipo kad atsiviesinti smile.gif ...o kai važiuosit į visokias bažnyčias, bazilikas ir pan. tai negalima būti su atidengtais piečiais ir kokiu mini sijonu ar mini šortukais, ypatingai Vatikane apsauga žiūri...dėl piečių tai isimeti kokia skarą į kuprinę ir viskas
Dėl San Marino aš irgi pagalvojau kad kaip mūsų gariūnai lotuliukas.gif . Programa ten tokia - atvyksti su autobusu, netoli autobuso stovėjimo aikštelės yra tokia kavinė-parduotuvė kur galima visokių gėrimų paragauti ir nuspręsti koki pirkti...svarbiausia per daug neprisiragauti biggrin.gif Šiaip gėrimus ten apsimoka pirkti nes visos grupės gėrimus įdeda į dežę su vardais ir priveža prie autobuso, tai nereikia patiems tampytis smile.gif ..ir pardavėjas visai simpatiškas biggrin.gif . Po to gidas veda per patį miestuką, jisai eina ne į plotį o į aukštį....nuveda iki gynibinių įtvirtinimų, jie tenai yra keli...tai kili kili, daeini iki galutinio ir duoda laisvą laiką..man atrodo apie 1.5 val. turėjom g.gif , tai gali pasifotkinti ar po tas parduotuvėles palakstyt smile.gif
Atsakyti
gal kartais vaziavote su Gruda autobusu Ispanija-Šveicatija-Prancūzijos rivjera. Noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2010 05 07, 18:56)
gal kartais vaziavote su Gruda autobusu Ispanija-Šveicatija-Prancūzijos rivjera. Noreciau atsiliepimu 4u.gif

Laba Astute, na va gal ta mintis ir isispildys, as irgi apie Ispanija, sveicarija, prancuzija galvoju vasara...

Papildyta:
QUOTE(pinija @ 2010 05 07, 23:12)
Laba Astute, na va gal ta mintis ir isispildys, as irgi apie Ispanija, sveicarija, prancuzija galvoju vasara...

Pavasari su Gruda buvau Paryziuje..
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2010 05 08, 09:28)
na va, mes ir linkstam link tos keliones, tik o8-21  4u.gif

sveika 4u.gif
na mes buvom sioje kelioneje, tik per novatura, tai programa siaip skiriasi, o kas sutampa tai atrodo monakas, nica, kanai, poto ispanijoj tos trys papildomos ekskursijos i barselona, andora, montserato vienuolyna. i jas visas tris rekomenduoju vaziuoti, nes man tai laabai patiko smile.gif
na barselona - tai jau ir taip viskas pasakyta tuom - antras pagal dydi ispanijos miestas, laaaabai yspudingas - ypac sagrada familia baznycia, visdar statoma, beabejo guelio parkas, la rambla pesciuju gatve, barselonos katedra su nedideliu sodeliu viduje mirksiukas.gif poto andora - apsipirkimu sostine biggrin.gif mes buvom vienam prekybos centre, tai taip pigiai ir daug prisipirkom, kad teko nusipirkti dar viena papildoma tase lotuliukas.gif ir siaip labai grazi maza valstybe tarp kalnu wub.gif labai patiko joje pasivaikscioti smile.gif
o montserato vienuolynas - tai kalnuose isikures vienuolynas, kuris yra yspudingas, bet..... labai suturistintas doh.gif jei papulsit tuo metu kai jame giedos berniuku choras, tai verta jo paklausyti, nes mums paliko dideli yspudi smile.gif poto galima su funikulierium pakilti i pacia kalno virsune, nuo kurios atsiveria grazi panorama. taciau galima eiti ir pesciom, mes taip ir padarem bigsmile.gif
kas dar.... g.gif na jei kuom pagelbejau, gali dar klausti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Ilgai galvojom, svarstem ar Kroatija ar Barselona...Bet kadangi siais metais lektuvai pridare zmonem daug bedos,tai nutarem vykti i kelione autobusu. Su Gruda,i Kroatija. Labai laukiam,tikimes kad birzelio menesi dar nebus taip karsta ten ir nebus labai daug zmoniu...
Noreciau i visas ju siulomas keliones,ypac i kalnus,bet sako labai baisu kol pasikelia serpantinais....Ar tikrai? Esu baile,ypac aukscio bijau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&D: 20 gegužės 2010 - 21:58
QUOTE(R&D @ 2010 05 20, 22:57)
Noreciau i visas ju siulomas keliones,ypac i kalnus,bet sako labai baisu kol pasikelia serpantinais....Ar tikrai? Esu baile,ypac aukscio bijau blush2.gif

Jei yra aukscio baime, rekomenduoju jokiu budu nesesti prie lango. (Na, nebent atgal griztant, nes paprastai po kroatisku vaišiu isgaruoja ta baime biggrin.gif Mano drauge bijojo, sedo toliau nuo lango, net uzsimerkdavo vaziuojant. Bet pasivaisinusi stikliuku kitu rakijos, ziuriu, kad jau stiebiasi ir ziuri i tas bedugnes ir jai jau smagu biggrin.gif ).
As aukscio nebijau per daug, tai man nebuvo baisios tos bedugnes. Aisku, tie vairuotojai kalnu keliukais varo tai kaip autostrada. Tai man nuo ju vairavimo tokiu daugiau buvo baisu nei nuo skardziu aukstumo ir statumo.

Bet tikrai nera ten kazkokios beprotiskos bedugnes. Del to rekomenduoju jokiu budu neatsisakyti sios ekskursijos. Man asmeniskai tikrai labai patiko. wub.gif Taip, kad pirmyn. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt, kad vaziuojant i kalnus kokios tai ypatingos panikos nejauciau, vairuotojai kroatai mano nuomone profesionaliai elgiasi kelyje. Baimes truputi ivarydavo situacijos, kai susitikdavom kokia lenku ar ceku turistu lengvaja masina ir jie nesusiprasdavo, kad reikia trauktis atgal, kitaip neprasilenks doh.gif
Bet vaizdai ten ir apskritai ispudziai atperka viska, siulyciau savo baimes nugaleti smile.gif Kiek pamenu, sita yra populiariausia ekskursija.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2010 05 20, 22:57)
Ilgai galvojom, svarstem ar Kroatija ar Barselona...Bet kadangi siais metais lektuvai pridare zmonem daug bedos,tai nutarem vykti i kelione autobusu. Su Gruda,i Kroatija. Labai laukiam,tikimes kad birzelio menesi dar nebus taip karsta ten ir nebus labai daug zmoniu...

biggrin.gif man lygiai tas pats - jau antrą savaitę galvoju Barselona lėktuvu ar Kroatija autobusu g.gif .... Bet jau nusprendžiau - Kroatija su Grūda mirksiukas.gif lekiu per pietus kelionės pirkti assa.gif - važiuosim dviese su sūnum. O kada jūs važiuojat ir kokia kompanija?
Atsakyti
tikrai labai gera kelione, o del serpantinu tai kaip rase auksciau - galima neziureti smile.gif bet siaip labai yspudinga uzkilus i kalnus, toookie vaizdeliai atsiveria, kad ohoho bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti