Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

Po keliones su Grūda į Kroatiją pasysakysiu ir aš. biggrin.gif
Na, 2 kambarys mums pakliuvo tikrai prastas, su baldeliais 30 m. senumo tai tikrai. Įtariu jis toks vienintelis gal buvo, nes kiek klausinėjau kaimynų tai pas juos taip nebuvo. verysad.gif Tikėjausi geriau, bent foto kur parodyta, tai baldai tikrai normalūs.
Čia visi kalba, koks skirtumas kambaryje juk nebūnam, bet vistiek... man nemalonu. Norisi šiais laikais kažko geresnio. Žinoma kambatys buvo sutvarkytas, švarus. Maistas skanus, ypač gausūs pusryčiai.
Ir dar vienas minusiukas, tolokai iki jūros, labai jau didelis tas kalnas, kuriuo reik lipt einant nuo jūros.
Šiaip kelionė nebloga. Bet mums didelio įspūdžio nepaliko. Kadangi mes buvome šiaurės Kroatijoje, mums ten gražiau ir daug labiau patiko. Čia mano asmeninė nuomonė, paršau neįsižeiskite, jei kam nepatiko. smile.gif Bet tinginukams,(tokiems kaip mes)gulėti ir skaniai valgyti, kur viskas įskaičiuota, mano nuomone netiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
ruosiuos i Italija rugpjucio men, paskambino drauge, prigasdino, kad ten labai viska vagia... Kaip cia ypatingai saugotis nuo to? Aisku, nevaikstom pasais ir pinigais mojuodami, bet vistiek... gal ka patarsit
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 09, 14:20)
ruosiuos i Italija rugpjucio men, paskambino drauge, prigasdino, kad ten labai viska vagia... Kaip cia ypatingai saugotis nuo to? Aisku, nevaikstom pasais ir pinigais mojuodami, bet vistiek... gal ka patarsit

sveika.
mes su gruda pries savaite grizom is italijos. mus irgi ispejo kad buna vagysciu. paprasciausiai laikem kuprines, tases prie saves, ir nieko niekam nenutiko blogo mirksiukas.gif
jus vaziuojat 10dienu gal? su kaprio sala?
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2010 07 13, 11:00)
sveika.
mes su gruda pries savaite grizom is italijos. mus irgi ispejo kad buna vagysciu. paprasciausiai laikem kuprines, tases prie saves, ir nieko niekam nenutiko blogo  mirksiukas.gif
jus vaziuojat 10dienu gal? su kaprio sala?

taip, su Kaprio sala, 10 dienu. Rugpjucio 7-16 d.
Gal gali pasakyt, kiek is tikro tu euru isejo susimoketi uz muziejus ir pan. be asmeniniu islaidu. 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi jau spejom suvazinet i Pietu Kroatija su Gruda siemet. Tai tikrai nera lengva kelione. Autobusai musu agenturu nera nauji, todel kol pervaziuoji Lenkija, tai ir pabosta. Sios keliones metu pamatai nemazai, kaina palyginus normali uz tiek paslaugu.
Taciau, bent jau musu buvimo laikotarpiu jura buvo labai nesvari,plaukiojo siuksles ir net s....Turistu nekulturingu yra visur. blush2.gif
Mums jura cia pasirode prasta, kaip jau kazkas minejo.
Taciau, ivyko toks atrodo labai nereiksmingas dalykas,bet paliko labai nemalonu karteli.
Mes baigeme pusryciauti pas ta kroata kur gyvenom, maistas neblogas,is noro padeti lekstes stengemes nusinesti patys ,nors siaip jie nesiodavo. Tuo metu vyko futbolo cempionatas, ir mano vyras trumpam prisedo paziureti. TV buvo ijungtas. Priejo seimininkas (ne tas jau pagrindinis,jaunas, o senyvas-gal tevas,ar uosvis) ir isjunge televizoriu is panoses! Smulkmena. Bet sita procedura buvo padaryta taip nemandagiai!!!! Neatsiprasius, nieko nepaaiskinus, demonstratyviai. Po minutes, jis vel isijunge TV ir pasisuko ekrana i save, kad vyras nematytu. Niekaip nesupratom tokio poelgio, nes tikrai su niekuo nesipykom. Vyras man pasake, kad gyvenime daugiau ten kojos nekels ir kitiems pasakys.
Ir dar. Autobusas isvyksta is Kauno. Taupydami kura, agentura is Vilniaus turistus veza mikriuku. Ir pirmyn ir atgal vietu buvo mazai. Gide Olga pasake, kad neva pora zmoniu kazkodel vaziuoja is Vilniaus nors zadejo is Kauno,ir ramiausiai sau isitaise autobusiuko prieky. Turistai turejo sesti vienas kitam ant keliu.Atgal buvo panasiai. Gide nevaziavo, bet net nepalaukus kol visi suses i mikriuka ,nuruko savo keliais. O vietu truko. Vel zmones turejo sesti vienas kitam ant keliu.
Tai nebuvo musu su vyru pirma autobusine kelione, bet kazkaip si karta grizom be euforijos. Tarp kitko, tokios nuomones buvo ir dauguma vaziuojanciu is Kauno i Vilniu turistu, nors nezinau ka jie parase atsiliepimuose,kuriuos paprase uzpildyti gide.
Sekmes ir graziu kelioniu thumbup.gif
Atsakyti
Mes tris kartus vaziavom su agentura Excursus, tai buvo super. Jie daugiau vaikams organizuoja, buvom - Legolende-Heide parkas; Paryzius-(disneilandas,asterixas),Amsterdamas,Berlyno Zoo; ir per kaledas vaziavom i laplandija su jais. Nu super! Siaip keliaujam lektuvu kasmet po kelis kartus,tai ten viskas kitaip. Siemet lektuvo nenorejom del visokiu Islandijos vulkanu,tai pirma syki vaziavom su Gruda. Na nesu islepusi turiste,patinka man paprastas turistavimas, bet kai nakti negali akiu sumerkti nuo riksmo, tai kaip jaustis kita diena? Arba kai lauke pavesy 38 karscio, o autobuse yra tik kazkoks vejalis puciantis karsta ora is lauko?....Manau kad tai elemntarus norai.
Gide Olga man pasirode siaip sau.Ji daugiau domisi kazkokiais savo reikalais nei grupe,beto, nuo iskilusiu problemu stengiasi nusiplauti,o ne jas spresti. Keliones metu rimtai apsirgo viena moteris, tai Olga labai erzino tas dalykas ir ji to nesugebejo nuslepti. Beto, truksta supratimo ir takto bendraujant su zmonemis. Grupeje daugiau buvo pagyvene zmones,issilavine, o ji elgesi kaip su pirmokais.Tai moteriskes labai pyko del to. Mano tikslas buvo sekmingai nuvykti i Pietu Kroatija,apziureti idomias vietas ir sekmingai grizti, o gido as nesureiksminu, tai ji man buvo visai nieko biggrin.gif
Bet kokiu atveju-keliauti tikrai verta, ir tokie nereiksmingi dalykai musu nesustabdys.
Kasmet vaziuojam i bent 2 keliones,bet dabar bandysim vel paskraidyti,nes autobusu vazinet per tokius karscius...gaila sveikatos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2010 07 13, 20:33)
Mes tris kartus vaziavom su agentura Excursus, tai buvo super. Jie daugiau vaikams organizuoja, buvom - Legolende-Heide parkas; Paryzius-(disneilandas,asterixas),Amsterdamas,Berlyno Zoo; ir per kaledas vaziavom i laplandija su jais. Nu super!  Siaip keliaujam lektuvu kasmet po kelis kartus,tai ten viskas kitaip. Siemet lektuvo nenorejom del visokiu Islandijos vulkanu,tai pirma syki vaziavom su Gruda. Na nesu islepusi turiste,patinka man paprastas turistavimas, bet kai nakti negali akiu sumerkti nuo riksmo, tai kaip jaustis kita diena? Arba kai lauke pavesy 38 karscio, o autobuse yra tik kazkoks vejalis puciantis karsta ora is lauko?....Manau kad tai elemntarus norai.
Gide Olga man pasirode siaip sau.Ji daugiau domisi kazkokiais savo reikalais nei grupe,beto,  nuo iskilusiu problemu stengiasi nusiplauti,o ne jas  spresti. Keliones metu rimtai apsirgo viena moteris, tai Olga labai erzino tas dalykas ir ji to nesugebejo nuslepti. Beto, truksta supratimo ir takto bendraujant su zmonemis. Grupeje daugiau buvo pagyvene zmones,issilavine, o ji elgesi kaip su pirmokais.Tai moteriskes labai pyko del to. Mano tikslas buvo sekmingai nuvykti i Pietu Kroatija,apziureti idomias vietas ir sekmingai grizti, o gido as nesureiksminu, tai ji man buvo visai nieko biggrin.gif
Bet kokiu atveju-keliauti tikrai verta, ir tokie nereiksmingi dalykai musu nesustabdys.
Kasmet vaziuojam i bent 2 keliones,bet dabar bandysim vel paskraidyti,nes autobusu vazinet per tokius karscius...gaila sveikatos. biggrin.gif

sianakt isvaziuoju i P.Kroatija..laukiu nesulaukiu...jau 3 kartas, bet jauciuos lyg pirma karta... kada jus grizot is kroatijos?galbut si sekmadieni?smile.gif nes butu smagu jei db vaziuotu Olga. Noris kad lydetu jau man zinomas zmogus:) be to..Manau ji puiki gide:) visada pasitaiko visko:)
Atsakyti
idomu, kelinta valanda isvaziuoja is Kauno ekskursija i Italija g.gif
Atsakyti
Pritariu mergaičių nuomonei 4u.gif dėl autobuso į Kroatiją. Tikras "trantas" mes per Budapeštą važiavom.
O dėl Olgos, tai kaip gidė žinių atžvilgiu tikrai daug žino. Bet dėl turistų per daug nesistengia. Iš dalies gal ir gerai, kaip tupinėji aplink kiekvieną , tai tik problemų kyla daugiau. visi mažais vaikais tampa, lepūnėliais. O čia pasakyta griežtai ir baigta. Man jos jumoro jausmas super. thumbup.gif
Mes pirmą kartą su Grūda važiavom. Tikėjausi visais atžvilgiais visko geriau...ir autobuso, gyvenimo paslaugų... ir tt. Kelionę vertinčiau 6-7 balais. Grįžom be didelio džiuagsmo. Ir kas keisčiausia, visai norėjau važiuoti namo. Nors man būdinga ašarą nubraukti, kaip reik namo judėt. doh.gif
Ir vėl kiek prirašiau... tongue.gif
Atsakyti
kai vaziavom per Lenkija kazkada gide autobuso keleiviams pasakojo nesvankius anekdotus. Niekas nesijuoke, matyt, nesuprato gide kad ne ta cia publika sikart buvo... Kazkaip net bjauru buvo klausytis.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 14, 09:25)
idomu, kelinta valanda isvaziuoja is Kauno ekskursija i Italija g.gif

laba,
mes is kauno isvaziavom 5val.ryte. o pinigu as is viso turejau 1000lt, tai ju uzteko ir mokamiems objektams, ir lauktuvems, maistui, ir visam kitam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 13, 12:19)
taip, su Kaprio sala, 10 dienu. Rugpjucio 7-16 d.
Gal gali pasakyt, kiek is tikro tu euru isejo susimoketi uz muziejus ir pan. be asmeniniu islaidu.  4u.gif

As pries 2 metus veziausi 200euru ir suvenyriukam dar pakako..wink.gif
Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2010 07 07, 12:44)
Po keliones su Grūda į Kroatiją pasysakysiu ir aš.  biggrin.gif
Na, 2 kambarys mums pakliuvo tikrai prastas, su baldeliais 30 m. senumo tai tikrai. Įtariu jis toks vienintelis gal buvo, nes kiek klausinėjau kaimynų tai pas juos taip nebuvo.  verysad.gif Tikėjausi geriau, bent foto kur parodyta, tai baldai tikrai normalūs.
Čia visi kalba, koks skirtumas kambaryje juk nebūnam, bet vistiek... man nemalonu. Norisi šiais laikais kažko geresnio. Žinoma kambatys buvo sutvarkytas, švarus. Maistas skanus, ypač gausūs pusryčiai.
Ir dar vienas minusiukas, tolokai iki jūros,  labai jau didelis tas kalnas, kuriuo reik lipt einant nuo jūros.
Šiaip kelionė nebloga. Bet mums didelio įspūdžio nepaliko. Kadangi mes buvome šiaurės Kroatijoje, mums ten gražiau ir daug labiau patiko. Čia mano asmeninė nuomonė, paršau neįsižeiskite, jei kam nepatiko.  smile.gif Bet tinginukams,(tokiems kaip mes)gulėti ir skaniai valgyti, kur viskas įskaičiuota, mano nuomone netiks.  mirksiukas.gif

Na, ir kaina sako, kad ne viskas iskaiciuota smile.gif
Atsakyti