Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

QUOTE(susidomejus @ 2010 08 03, 09:16)

Musu gidas, sake, bus Sigitas Luzys, sake, geras.

nerealus gidas thumbup.gif thumbup.gif Prieš keturis metus su juo į Italiją važiavom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 03 rugpjūčio 2010 - 09:13
Aš šiandien po darbo nuvažiavau ir nusipirkau laugh.gif Ekstremaliai kiek, nedaug laiko pasiruošt, nusiteikt bus biggrin.gif

O kada išvykimas jau turi informaciją? Man sakė, kad atsiųs ketvirtadienį g.gif

Karščio ir aš kažkaip nelabai bijau, svarbu kad kondicionierius autobuse gerai veiktų biggrin.gif Pasitreniravom ir Lietuvoj gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 03 rugpjūčio 2010 - 20:01
QUOTE(Cinside @ 2010 08 03, 20:45)
Aš šiandien po darbo nuvažiavau ir nusipirkau laugh.gif Ekstremaliai kiek, nedaug laiko pasiruošt, nusiteikt bus  biggrin.gif

O kada išvykimas jau turi informaciją? Man sakė, kad atsiųs ketvirtadienį  g.gif

Karščio ir aš kažkaip nelabai bijau, svarbu kad kondicionierius autobuse gerai veiktų  biggrin.gif Pasitreniravom ir Lietuvoj gerai  biggrin.gif

as tai pirmadieni sumokejau likusius pinigus ir nieko jie dar man konkretaus nepasake, sake, pasiskambit pries 1-2 dienas. bet ir ju tinklapy yra isvykimo vietos ir laikai, autobusu numeriai, tai gal ir ten rasiu, o del tikslios vietos autobuse reiks pasiskambint, bet koks skirtumas g.gif Tik svarbu, kad nebutu paciam paciausiam gale.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 03, 09:16)

Ooo.. turbūt vienintelis, apie kurį dar nieko blogo neradau biggrin.gif
Nors man sakė, kad apie gidą irgi praneš 2 dienos prieš.
Ketvirtadienį po pietų sakė turės visą info jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 03, 10:16)
o kokia kalba susikalbeti ten iseina? Ar tik nebyliu?

Angliškai :0...galima ir nebyliu smile.gif Luzys geras gidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinija @ 2010 08 03, 22:39)
Angliškai :0...galima ir nebyliu  smile.gif Luzys geras gidas smile.gif

patikekit mes angliskai Italijoj visai nesusikalbejom sad.gif
jie visiskai nemoka tos kalbos, arba mes ant tokiu papuolem sad.gif
tai teko pagrinde gestu kalba, na ir tarptautiniais zodziais biggrin.gif
Atsakyti
Vengrijoj, Cekijoj ir Lenkijoj kiek bandziau visokiom kalbom kalbeti, tiek nosis surauke, tipo, kalbekit taip, kaip jie kalba. Tai dabar, sakiau, niekaip nekalbesiu, ot. Arba lietuviskai sunglasses2.gif Naaa, dar kelis zodzius ir italiskai moku tongue.gif
Atsakyti
Labai domins atsiliepimai is tos 10 dienu keliones po Italija. Nors siemet jau nebevpavyks isvykt turbut, bet ateity noreciau ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Greit vaziuojam su šia agentura į Prancuzija, paskaičius komertarus visokiu dvejonių iškyla, bet patys pabandysim tada galima bus susidaryt nuomone ir ja pasidalint;) iki šiol vis su Novaturu ir Toptraveliu keliavom..smile.gif
Atsakyti
Sveiki =) Ruosiames rugsejo menesi keliaut i Pietu Kroatija. Apie agenturas jau tiek visokiu atsiliepimu esu perskaiciusi, kad susimaise viskas )) bet tikriausiai pasirinksim Gruda. Norejome su Visveta vaziuot, bet paaiskejo, kad liepos menesi sustabde jau keliones i siaurine dali ( tai teks vaziuoti i pietus.
Paskaicius komentarus atsirado toks klausimas - apgyvendina apartamentuose, kuriuose, sako, nera seimininku. O cia kazkaip buvo komentaru apie valgyma su seimininkais, tai labai idomu, jei pasirenki kelione su maitinimu, tai kur jis buna? Ar tuose apartamentuose kazkas paruosia ar reikia keliaut kazkur (Makarskoj)?
Atsakyti
QUOTE(nenurimstanti @ 2010 08 07, 23:28)
Paskaicius komentarus atsirado toks klausimas - apgyvendina apartamentuose, kuriuose, sako, nera seimininku. O cia kazkaip buvo komentaru apie valgyma su seimininkais, tai labai idomu, jei pasirenki kelione su maitinimu, tai kur jis buna? Ar tuose apartamentuose kazkas paruosia ar reikia keliaut kazkur (Makarskoj)?

važiavom prieš 2 metus, tai apgyvendino visą autobusą vienoj gatvelėj, išskirstė keliautojus po skirtingus namus. mes gyvenom su šeimininkais, bet atskiras įėjimas name, tai ne tiek daug tuos šeimininkus ir matėm. didžiąją dalį keliauninkų apgyvendino viename name, kurio apačioj visi ir valgydavom. kiek pamenu, didelių nusiskundimų nebuvo iš nieko, nei dėl apgyvendinimo, nei dėl maitinimo.
mūsų asmeniška klaida buvo, kad nepasirinkom kambario su kondicionierium biggrin.gif o jo tikrai trūko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 rugpjūčio 2010 - 00:38
QUOTE(nenurimstanti @ 2010 08 07, 23:28)

Tam name kur maitina, 2-3 aukstuose apgyvendina apie trecdali autobuso zmoniu. Kiti nakvoja gretimuose namuose ar namuose artimesnese gatvelese. Pamenu mes gyvenom truputi ausciau issidesciusioje gatveleje adresu Splitska 4 treciame aukste (trys kambariai ir bendra virtuve su balkonu i juros puse), pirmame gyveno seimininke, per septynias dienas ja maciau tik tris kartus, zoddziu aprodo kambarius ir isnyksta
Atsakyti