Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

Aš tikiuosi savaitgalį nusibelst kaip nors iki grūdos doh.gif
Ėmėt su pusryčiais ir vakarienėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 09 vasario 2011 - 19:22
Taip, emem patikrinta ir isbandyta pernyksti varianta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 02 09, 20:34)
Taip, emem patikrinta ir isbandyta pernyksti varianta thumbup.gif

O koks Jūsų pernykštis išbandytas variantas? smile.gif . Aš užsisakinėjau šiandien telefonu birželio 15d, bet kelionės sutartį atsiuntė liepos 6d g.gif , parašiau laišką lauksiu atsakymo ar suklydo, ar mano norimai datai nėra su nuolaida.
Atsakyti
Pernai per Budapesta vaziavom siemet per Viena bandysim liepos 6 arba 13 diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 02 09, 21:09)
Pernai per Budapesta vaziavom siemet per Viena bandysim liepos 6 arba 13 diena  4u.gif

Ar Jūs užsisakot pusryčius ir vakarienę?
Atsakyti
Butinai, pernai labai patiko maitinimas ir kiekiu ir skoniu, o be to nereikia rupintis niekuo
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2011 02 09, 21:26)
Butinai, pernai labai patiko maitinimas ir kiekiu ir skoniu, o be to nereikia rupintis niekuo

Ar yra nustatyta konkreti valanda pusryčiams ir vakarienei, ar koks nors laiko intervalas sakykim nuo 7 iki 9 valandos? Kažkaip nesinori prisirišti, kad nereiktų skubėti, dar kažkur skaičiau atsiliepimą, kad maistas buvo labai vienodas, jokio pasirinkimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2011 02 09, 20:32)
Ar yra nustatyta konkreti valanda pusryčiams ir vakarienei, ar koks nors laiko intervalas sakykim nuo 7 iki 9 valandos? Kažkaip nesinori prisirišti, kad nereiktų skubėti, dar kažkur skaičiau atsiliepimą, kad maistas buvo labai vienodas, jokio pasirinkimo g.gif

Yra nustatyta valanda, as pusryciu neemiau kai vaziavau tik vakariene, nes norejosi ilgiau pamegoti blush2.gif
Atsakyti
labas

gal yra vaziavusiu su Gruda i VENGRIJA: SAULĖTASIS BALATONAS IR ĖGERIO ŽVAIGŽDĖS ,domintu atsiliepimai ,gal kam teko jau ten pabuvoti ?galvoju ar geriau Cekija Viena Budapesta rinktis ar Vengrija,siaip vykciau pirmakart tai ir galvoju kur geriau ,gal kas patars...?
g.gif
Atsakyti
Ne su Grūda, bet teko savarankiškai keliauti po visas minimas vietas. Įdomiau Čekija, Viena, Budapeštas. Daugiau pamatai. Iš šių trijų sostinių labiausiai patiko Viena. mirksiukas.gif Gal kiek šalta, bet didinga. Teko ilsėtis prie Balatono. Nieko ypatingo. unsure.gif
Jei rinktis tik Vengriją, tada gal geriau BUDAPEŠTAS-ŽYDROJO DUNOJAUS VINGIS. Gražiau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal yra užsisakiusių Italija - Kapris gegužės mėn ?
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2011 02 11, 00:25)
Jei rinktis tik Vengriją, tada gal geriau BUDAPEŠTAS-ŽYDROJO DUNOJAUS VINGIS. Gražiau bigsmile.gif

Labai gražu. Buvau balandžio paskutinėm dienom. Gamta fantastiška, šilta, gera. Gadino šiek tiek nuotaiką tik gidė, nes labai jau neorganizuota buvo. Palikau krūvą pastabų jai. Na ir dar tai, kad grįžinėjom gegužės 1, ir Lenkijoj buvo nerealaus dydžio kamščiai. Namo vėlavom grįžti apie 6 valandas.
Atsakyti