Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

idomu kaip mano treniruoklio pulso matuoklis bet nemanau kad turetu but prastas nes treniruoklis brangokas . as nevandinciau savo treniruotes labai monotoniskos ir lengvos o pulsas buna 120-140

bet man niekas nekrenta biggrin.gif bet viliuosi kad raumenukai keicia raumenukus , nes antsvorio tai tikrai neturiu tai gal del to...
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 02 15, 07:46)
idomu kaip mano treniruoklio pulso matuoklis bet nemanau kad turetu but prastas nes treniruoklis brangokas . as nevandinciau savo treniruotes labai monotoniskos ir lengvos o pulsas buna 120-140

bet man niekas nekrenta biggrin.gif bet viliuosi kad raumenukai keicia raumenukus , nes antsvorio tai tikrai neturiu tai gal del to...

man labai keista, kad per delnus bandoma gauti pulsa. kodel itartinas treniruoklio matuoklis: myniau ant aukstesnio lygio pulsa rode 140, tik persijunge programa i truputi lengvesne ir pulsas iskart nukrito iki 86, per sekundes, tikrai pieno riebuma rodo.

manau prakaito kiekis yra geras rodiklis, kad treniruote yra pasisekusi...
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 15, 09:06)
o as po vakar pirmo karto... snd lengvai atsikelus ryte pasijauciau, nevalgiau po 6v, tai snd atrodau tokia palengvejus. JAUCIUOS GERAI thumbup.gif

drauge mano drinks_cheers.gif man tai vis blauzdas skauda - ryte islipus is lovos kelias sekundes is vis sunku pajudeti biggrin.gif bet man tai tik i gera - raumenys isjudinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes
jungiuos ir as prie elipsiuko mynikiu ax.gif
nuo Kaledu turiu elipsiuka, ale kol kas as dar jo labai gerai nepazistu, naudoju gal tik 3 programas is 24, sportuoju kas antra diena, is pradziu po 10 minuciu padusdavau, dabar jau po 20 minuciu istempiu 2 kartus o tarpe presui 8 minutes padarau, tik jau darosi per lengvi tie presiuko pratimai, gal daryt juos 2 kart g.gif
tikiuosi pavyks prailgint treniruote iki 30, o paskui 40 minuciu is karto o ne su pertraukelem, nes istvermes man pritruksta, arba gal per sunkias programas renkuosi
tikslas-stangrus kunas, riestas uzpakaliukas be celiulito, plokscias pilvukas, nu bent jau kaip iki nestumo ir - 5 kg, bet jau paskutini tikiuosi pasiekt kai nustosiu maitint savo 2.gif: ax.gif
pasiskaiciau temele ir jau taip padai niezti greiciau eit elipsiuka pakankint, bet kol kas skrandukas dar pietus virskina, reik pora valandikiu luktelt
dar noreciau paklaust kas labiau nusimano, ar treniruotes kas antra diena pakanka, ar reiktu daznint? as galvoju gal jau nuo sios savaiteles pradet 4-5 treniruotes per savaite, pagal galimybes, na treciadieniais nesportuociau, nes MB vakarais nebuna tai nebutu kam 2.gif: dabot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 02 15, 16:59)
dar noreciau paklaust kas labiau nusimano, ar treniruotes kas antra diena pakanka, ar reiktu daznint? as galvoju gal jau nuo sios savaiteles pradet 4-5 treniruotes per savaite, pagal galimybes, na treciadieniais nesportuociau, nes MB vakarais nebuna tai nebutu kam 2.gif: dabot  blush2.gif

pakanka. nebutina, kas diena mirksiukas.gif tik mink kaip min tada 40-60 min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2010 02 15, 16:21)
pakanka. nebutina, kas diena mirksiukas.gif tik mink kaip min tada 40-60 min mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
vat sunkiai man su tuo ilgumu, po truputi po truputi gal ir pavyks 40 minuciu ismint, nes labai jau greit padustu doh.gif
o tai preso pratimus tada reiktu daryt po elipsiuko?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 02 15, 17:34)
aciu  4u.gif
vat sunkiai man su tuo ilgumu, po truputi po truputi gal ir pavyks 40 minuciu ismint, nes labai jau greit padustu  doh.gif

na,is pradziu ir as tik po 10 min ismindavau, bet po truputi persilauziau. bet saves neprievartauju, jei jauciu, kad neisminsiu as tu 30 vienu kartu, tai isvaziuoju du kartus po 15 min, o buna, kad taip gerai vaziujasi, kad be atokvepio isvarau 40 min. labai daug nuo dienos, nuo valgyto maisto priklauso. jei busiu valgius cepelinus, tai nors ir 8 val bus praejusios po ju valgymo niekaip ta diena neisminsiu elipsiuko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 15 vasario 2010 - 16:49
QUOTE(qqte @ 2010 02 15, 14:34)
aciu  4u.gif
vat sunkiai man su tuo ilgumu, po truputi po truputi gal ir pavyks 40 minuciu ismint, nes labai jau greit padustu  doh.gif

as iskart nulipus ir isgerus truputi vandens darau preso pratimus, lipu atgal, jei matau, kad po 15min nebegaliu, lipu ir darau arba ranku, arba dar viena seta preso pratimu, vel lipu ant elipsiuko.
Jei nebesimina, nulipi, isgeri vandenuko, pakvepuoji giliau ir vel lipi atgal, bent jau man tokia taktika visada veikia. sunkiausia buna pirmosios 15min, likusias 15min skaiciuoju mazejancia tvarka ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 15, 10:47)
man labai keista, kad per delnus bandoma gauti pulsa. kodel itartinas treniruoklio matuoklis: myniau ant aukstesnio lygio pulsa rode 140, tik persijunge programa i truputi lengvesne ir pulsas iskart nukrito iki 86, per sekundes, tikrai pieno riebuma rodo.

manau prakaito kiekis yra geras rodiklis, kad treniruote yra pasisekusi...

Per delnus gali gaudyti normaliai, jei treniruoklis geras. As naudojuosi Polar laikroduku, kuris pulsa matuoja siustuvu- dirzeliu segamu ant krutines. Tai sporto klube esantys profesionalus treniruokliai pulsa matuoja gerai (duomenys tiek Polaro, tiek treniruokliu sutampa), o mano namisnis pieno riebuma rodo, nors tikrai ne pats pigiausias buvo pirktas. Pagal jo duomenis as ant treniruoklio miegu biggrin.gif

QUOTE(qqte @ 2010 02 15, 15:59)
dar noreciau paklaust kas labiau nusimano, ar treniruotes kas antra diena pakanka, ar reiktu daznint? as galvoju gal jau nuo sios savaiteles pradet 4-5 treniruotes per savaite, pagal galimybes, na treciadieniais nesportuociau, nes MB vakarais nebuna tai nebutu kam 2.gif: dabot  blush2.gif

qqte, norint mesti svori treneriai paprastai ir rekomenduoja ne maziau 4-5 treniruiociu per savaite, o formai palaikyti uztenka ir triju.

Gaila, kad mano treniruoklio vieta namuose uzeme vaiko lovyte, nelabai beturiu kur ji statyti, teko isnesti i rusi. O kaip jau reiktu susigriebti ir pasportuosti, daug liko "priedu" po malonaus nestumo nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 16, 02:37)
Per delnus gali gaudyti normaliai, jei treniruoklis geras. As naudojuosi Polar laikroduku, kuris pulsa matuoja siustuvu- dirzeliu segamu ant krutines. Tai sporto klube esantys profesionalus treniruokliai pulsa matuoja gerai (duomenys tiek Polaro, tiek treniruokliu sutampa), o mano namisnis pieno riebuma rodo, nors tikrai ne pats pigiausias buvo pirktas. Pagal jo duomenis as ant treniruoklio miegu  biggrin.gif
qqte, norint mesti svori treneriai paprastai ir rekomenduoja ne maziau 4-5 treniruiociu per savaite, o formai palaikyti uztenka ir triju.

Gaila, kad mano treniruoklio vieta namuose uzeme vaiko lovyte, nelabai beturiu kur ji statyti, teko isnesti i rusi. O kaip jau reiktu susigriebti ir pasportuosti, daug liko "priedu" po malonaus nestumo  nestuke.gif  doh.gif

as tai pasistaciau elipsiuka lovyte gale, tai diena vaika ten paguldau dar zaislu uzkabinu ir as minu, tai stebi jis mane.
Atsakyti
Sveikos sportininkės 4u.gif

nuo šiandien pilnavertiškai jungiuosi į jūsų gretas,nes pagaliau elpisiukas stovi namie.
Tkiuosi sėkmingai jį minti ne tik žodžiais tongue.gif
Visom linkiu kantrybės,ištvermės bei gerų rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
jei nusipirksiu is karto du elipsiukus..
Ar sulieknesiu du kart greiciau?
Atsakyti