Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

http://market.yandex...modelid=4990279

cia raso 34 kg., sakyciau labai lengvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 02 19, 01:11)
http://market.yandex...modelid=4990279

cia raso 34 kg., sakyciau labai lengvas  g.gif

na jo ir ismatavimai mazoki...
atkrenta ir sis biggrin.gif tad reiketu orbitreku labiau dometis, kokios garantijos ir t.t.

jo ismatavimai labai idomus, jei aukstis tikrai 180cm- milzinams skirtas. jei is to puslapio, tai man orbitrekai EL8 ir EL9 padoresni atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 19 vasario 2010 - 03:20
Auksti tai raso lyg normaliai 159, bet paziurekit koks jo ilgis - 92 cm., kai tuo tarpu dauguma siekia 150 cm., o dar vertinant svori, bijau, kad gali tas treniruoklis is stacionaraus i mobilu pavirst bevaziuojant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 vasario 2010 - 11:17
[quote=Marija5,2010 02 18, 23:47]
Ar priimate į savo būrelį? 4u.gif
Planuoju ir aš įsigyti treniruoklį. Sunkiausias darbas tai nuspręsti kokį pirkti.

Is savo patirties galiu patarti, kad reiketu kreipti demesi ,kaip jau cia merginos minejo, i svori(smagracio)ir dar i jo dydi(auksti)t.y. kuo didesnis(aukstesnis) smagratis,tuo didesni zingsni tu darysi kai minsi,atitinkamai bus didesne apkrova raumenims. Kuo mazesnis smagratis,tuo mazesne apkrova(gausis ale steperis)Minsi daug,zingsniu darysi daug,o naudos gausis mazai.Rinkciausi smagrati ne mazesni 8 kg. Pati turiu treniruokli su 18 kg. smagraciu.
Tikiuosi,kad suprasi ka norejau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
As turiu plana chuligana... Technine puse jau aptarem... na, smagracio gal nereikia labai milzinisko, maniskis 8kg ir jo tikrai pakanka. Mano siulymas: nueiti i mparduotuves ir pabandyti ivairius elipsiukus, nusirasyti patikusiu duomenis ir pagal tai ieskoti. nes pavyzdziui as nesu labai zema (168cm). treniruoklio aukstis 156cm jei neklystu, bet man rankenos daznai atrodo per aukstos ir per toli. kai po ligu ir vel uzlipau sportuoti, peti pradejo skaudeti... galima daug komentuoti, bet kiekvienas turetu rinktis individualiai.. del to ir patariu nepatingeti nuzingsniuoti iki parduotuves...
Atsakyti
Labai ačiū už komentarus 4u.gif

QUOTE(qqte @ 2010 02 19, 01:14)
na antrasis bent jau vokiskas, o cia naujas ar naudotas?

Visi nauji. smile.gif
Tai kas pavyko rasti internete už prieinamą kainą.

QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 19, 02:01)
O koks tavo ugis? cia dar vienas aspektas, i kuri reiketu atsizvelgti....

168 cm. ax.gif

smile.gifsmile.gif+2010 02 19, 13:06-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2010 02 19, 13:06)
Tikiuosi,kad suprasi ka norejau pasakyti 4u.gif

Ačiū. 4u.gif
Jau aiškiau.

Atsakyti
Šiandien beveik po val mynimo,kojos net virpėti pradėjo biggrin.gif Reikalauja daug ištvermės elipsiukas tongue.gif
Atsakyti
Labukas Visoms! Prisijungsiu prie jusu burelio biggrin.gif Zinoma jei priimsite ax.gif
Pries pusantro menesio gavau dovanu is savo MB elipsini treniruokli. Pasportavau mazdaug savaite, kasdien, po 45 - 60 min. su mazomis pertraukelemis. Likau laabai patenkinta rezultatais!!! Dar isigijau sportini dirza, kuri reikia uzsideti sportuojant, tai nuo treniruoklio nulipdavau tisiog visa slapia biggrin.gif Vasario 1 - aja paturejau koju venu operacija, taigi daktaras patare 1 men. nesporuoti... Jau praejo 3 savaites, ruosiuosi rytoj truputuka pameginti paslidineti ant treniruoklio:super Nes vel jauciu kokie 2 kg priaugau doh.gif Kurios nori sumazinti "sonus" biggrin.gif tikrai patariu isigyti ir dirza, nes po savaites rimto darbo rezultatai tikrai pastebimi, sakau nuosirdziai 4u.gif
Ankstesniu temu nelabai skaiciau, tad pasidalinkit Mielosios savo rezltatais mirksiukas.gif Kas kiek laiko posportuojete? smile.gif
Atsakyti
Koks diržas?
Gal galima būtų plačiau? g.gif
Kokį treniruoklį turi? g.gif
Atsakyti
http://pigu.lt/sport..._ct_1?id=511442
Na užsakiau šį.
Kaip noriu pradėti sportuoti. thumbup.gif
Pasiėmiau lizingu be palūkanų ax.gif
Mokėsiu po 116 lt per mėn. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 02 20, 02:18)

Pasiėmiau lizingu be palūkanų  ax.gif

laba diena .
Esu ukininkas is salcinyku.
Turiu toki begimo irengima kiaulem.
Noriu parduoti.
Trumpas aprasymas:
kad kiauliu lasiniai butu skanesni, as jas kas antra diena uzvedu ant begimo irengimo.
Viena diena jos eda ir sika, o kita diena jos bega.
Finale gaunasi- riebalas, mesyte, riebalas, mesyte.
Labai geras dalykas.
Gal kam reikia?
Atsakyti
Kaip jus jau užknisote mane.

Atsakyti