Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(kreida @ 2010 03 09, 21:17)
galiu tuo uzsiimti tik velai vakare 9-10val?Kazi ar tai labai blogai? g.gif

gali buti problemu su miegu... man taip buna jei nueinu apie 8val sportuoti. 1val sporto, dusas, losjonai, plauku dziovinimas, ziurek jau 11val. atsigulu, o akys ant kaktos iki 3- 4val ryto! gerai, jei niekur nereikia anksti ryte eiti, galima nusnusti, bet kitaip- bemiege naktis garantuota.
Atsakyti
Sveikos damos smile.gif kaip sekas sportuot?
as pas jus uzsukau del iskilusio klausimo ax.gif ar sportuodama elipsiniu treniruokliu neuzsiauginsiu raumenu?biggrin.gif tiesiog mano kojo ir taip raumeningos tai daugiau ju nenoriu tik kad riebaliukai degtu.
Atsakyti
QUOTE(kreida @ 2010 03 09, 23:17)
Labukas 4u.gif
Jungiuosi ir as i jusu gretas smile.gif
Nusipirkau ir as elipsiuka,lieka tik sportuoti biggrin.gif
Beda tik ta,kad galiu tuo uzsiimti tik velai vakare 9-10val?Kazi ar tai labai blogai? g.gif

Viskas priklauso nuo tavo vidiniu bioritmu. Man geriausiai sekasi sportuoti vakare apie 20-21 val,tokiu laiku bunu labai energinga ir sugebu isminti ilgiausiai,po to dusas ir miegot. uzmiegu kaip kudikis. O vat mano vyrui visai atvirksciai. Jis sportuoja tik anksti ryte, nes energingiausias buna butens siuo paros metu.Manyciau,kad nera grieztu taisykliu kada geriau sportuoti. viskas labai individualu
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 03 10, 00:25)
kreida, ziurint kada eini miegoti. As taip pat ant treniruoklio uzlipu 9 val. vakare, kai jau pirmokas paguldytas, o maziukas tevui i rankas iduotas. Bet as einu miegoti apie 2 val nakties. Sakoma, kad po velyvos treniruotes gali buti sunku uzmigti del padidejusio tonuso ir pan., bet jei tavo kunui tai tinka, nematau problemos  g.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 10, 01:32)
gali buti problemu su miegu... man taip buna jei nueinu apie 8val sportuoti. 1val sporto, dusas, losjonai, plauku dziovinimas, ziurek jau 11val. atsigulu, o akys ant kaktos iki 3- 4val ryto! gerai, jei niekur nereikia anksti ryte eiti, galima nusnusti, bet kitaip- bemiege naktis garantuota.

smile.gifsmile.gif+2010 03 10, 12:19-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2010 03 10, 12:19)
Viskas priklauso nuo tavo vidiniu bioritmu. Man geriausiai sekasi sportuoti vakare apie 20-21 val,tokiu laiku bunu labai energinga ir sugebu isminti ilgiausiai,po to dusas ir miegot. uzmiegu kaip kudikis. O vat mano vyrui visai atvirksciai. Jis sportuoja tik anksti ryte, nes energingiausias buna butens siuo paros metu.Manyciau,kad nera grieztu taisykliu kada geriau sportuoti. viskas labai individualu

As tai ,jeigu del miego,tai uzmiegu ir velai pasportavusi,palendu po dusu,zalios arbatos ikalu,atsipalaiduoju ir luztu,o anksti ryte sportuoti niekaip negaliu prisiversti doh.gif Miegas mielesnis biggrin.gif ,o diena lelius neleidzia smile.gif Tai minsiu vakarais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi prie Jusu ax.gif
siandien lygiai savaite, kai mano namus pasieke naujas mano zaisliukas, tad po truputi kasdien, didindama kruvi, lipu, sportuoju ir kaifuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 03 10, 18:25)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi prie Jusu  ax.gif
siandien lygiai savaite, kai mano namus pasieke naujas mano zaisliukas, tad po truputi kasdien, didindama kruvi, lipu, sportuoju ir kaifuoju  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, nesuprantu, ar as cia kazkokia uzsisedejus, ar ka, bet man vargu vargas butu isminti 15 minuciu (vos 10min isminu ant treniruoklio) doh.gif nesu kazkokia lepse, bet nesuprantu, ar cia normalu sitiek mazai istvermes turet? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 13, 13:23)
merginos, nesuprantu, ar as cia kazkokia uzsisedejus, ar ka, bet man vargu vargas butu isminti 15 minuciu (vos 10min isminu ant treniruoklio) doh.gif nesu kazkokia lepse, bet nesuprantu, ar cia normalu sitiek mazai istvermes turet?  g.gif  smile.gif

reikia isijausti, taip turbut geriau paaiskinti... as pirmus kartus jau po poros minuciu jausdavau, kad nebegaliu... reikia tiesiog priprasti pie treniruoklio, isivaziuoti... tada jau ir 15min ne taip sunku. o jei manai, kad viskas, pompa, nebegali... nulipk, isgerk vandenuko, giliai ikvepk, iskvepk ir vel lipk lyg butum net nesportavus...
Atsakyti
o apie ka galvoti, kai mini? kvailai turbut skamba klausimas, bet as mindama vis zvilgcioju i minimo laika kas penkias sekundes. Budavo, kad paleidziu kokias tris dainas (uzimancias 10 minuciu) ir paskui mindama stresuoju - oi kokia ilga daina. arba dar variantas - pries TV minu, bet jei reklama buna, vel pradedu zvilgciot kas 5sek i laika... doh.gif ner kantrybes doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 13, 13:42)
o apie ka galvoti, kai mini? kvailai turbut skamba klausimas, bet as mindama vis zvilgcioju i minimo laika kas penkias sekundes. Budavo, kad paleidziu kokias tris dainas (uzimancias 10 minuciu) ir paskui mindama stresuoju - oi kokia ilga daina. arba dar variantas - pries TV minu, bet jei reklama buna, vel pradedu zvilgciot kas 5sek i laika...  doh.gif ner kantrybes  doh.gif  doh.gif

man nei muzika nei tv nepadeda, del tos pacios priezasties- reklamu... doh.gif todel ziuriu filmus....
as vietoj laikmacio, zvilgcioju i greiti, kad palaikyciau ta pati... kartais padeda tiesiog galvojimas apie taisyklinga kvepavima...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 13, 17:08)
man nei muzika nei tv nepadeda, del tos pacios priezasties- reklamu... doh.gif todel ziuriu filmus....
as vietoj laikmacio, zvilgcioju i greiti, kad palaikyciau ta pati... kartais padeda tiesiog galvojimas apie taisyklinga kvepavima...

aha, i taisyklinga kvepavima ir as bandydavau sutelkt demesi, bet kai po 7minuciu pradeda sona skaudeti ir todel mint neiseina, nu tai visiska nesamone doh.gif
gera mintis - ziureti filmus! man reiktu tada kokio filmo, kur daaaaaaaug veiksmo ir nenuobodu, nes vel zvilgciociau i laika ax.gif

reiks pasistengt priprast prie to mynimo ir laikui begant didint kruvi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 13, 14:21)
aha, i taisyklinga kvepavima ir as bandydavau sutelkt demesi, bet kai po 7minuciu pradeda sona skaudeti ir todel mint neiseina, nu tai visiska nesamone  doh.gif
gera mintis - ziureti filmus! man reiktu tada kokio filmo, kur daaaaaaaug veiksmo ir nenuobodu, nes vel zvilgciociau i laika  ax.gif

reiks pasistengt priprast prie to mynimo ir laikui begant didint kruvi  unsure.gif

na duosiu pavyzdi... kai uz naujo automobilio vairo atsisedi, taip keista, neiprasta, tie nepatogumai erzina. arba uzsidejus akinius, is pat pradziu viskas pro sonus matosi, paskui akys pripranta ir net nepastebi... tas pats su elipsiuku... reikia priprasti prie to monotonisko judejimo, kuris buvo neiprastas, tai kazkas naujo... kai smegenyse gilesnis takelis isminamas, kad toki veiksma atlikinejam daug lengviau pasidaro...
man sona pradedavo skaudeti kai per daug stengdavausi taisyklingai kvepuoti lotuliukas.gif kol kas filmai man pats geriausias pagalbininkas... ir greitmatis.. o paskui puse laiko numynus padalas pradedu skaiciuoti mezejancia tvarka ir kazkaip vel isivaziuoji...
Atsakyti