QUOTE(gitulia @ 2010 03 10, 00:25)
kreida, ziurint kada eini miegoti. As taip pat ant treniruoklio uzlipu 9 val. vakare, kai jau pirmokas paguldytas, o maziukas tevui i rankas iduotas. Bet as einu miegoti apie 2 val nakties. Sakoma, kad po velyvos treniruotes gali buti sunku uzmigti del padidejusio tonuso ir pan., bet jei tavo kunui tai tinka, nematau problemos
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 10, 01:32)
gali buti problemu su miegu... man taip buna jei nueinu apie 8val sportuoti. 1val sporto, dusas, losjonai, plauku dziovinimas, ziurek jau 11val. atsigulu, o akys ant kaktos iki 3- 4val ryto! gerai, jei niekur nereikia anksti ryte eiti, galima nusnusti, bet kitaip- bemiege naktis garantuota.

+2010 03 10, 12:19-->
QUOTE(juna:)

@ 2010 03 10, 12:19)
Viskas priklauso nuo tavo vidiniu bioritmu. Man geriausiai sekasi sportuoti vakare apie 20-21 val,tokiu laiku bunu labai energinga ir sugebu isminti ilgiausiai,po to dusas ir miegot. uzmiegu kaip kudikis. O vat mano vyrui visai atvirksciai. Jis sportuoja tik anksti ryte, nes energingiausias buna butens siuo paros metu.Manyciau,kad nera grieztu taisykliu kada geriau sportuoti. viskas labai individualu
As tai ,jeigu del miego,tai uzmiegu ir velai pasportavusi,palendu po dusu,zalios arbatos ikalu,atsipalaiduoju ir luztu,o anksti ryte sportuoti niekaip negaliu prisiversti

Miegas mielesnis

,o diena lelius neleidzia

Tai minsiu vakarais