Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Birūta @ 2010 02 12, 15:19)
kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek doh.gif paziurekit kokiomis figuromis moteriskes vaiksto  doh.gif ir visu atsakymas toks pat - po gimdymo "liko"...  doh.gif susiimt, nebeuzkandziaut, tureti stimula ir daug valios reikia!
NOJAUSMAMA saunuole!  thumbup.gif man sivakar irgi parveza elipsiuka - oj kad minsiu, kad minsiu...  rolleyes.gif ir del svorio, ir del stangrumo. pabendrausim? kelias savaites seku sita ganetinai aptilusia tema, dabar pati prisijungsiu  smile.gif

unsure.gif nu nemanau kad edu, nu uzsidejo pora kilu ir rubai "nebegula" - visam kunui truksta jegos, standumo, o tai varo i nevilti, ypac kai pasizvalgau cia : http://www2.victoria...nbr=OSSWMZZZZZZ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Birūta @ 2010 02 12, 13:19)
kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek  doh.gif paziurekit kokiomis figuromis moteriskes vaiksto  doh.gif ir visu atsakymas toks pat - po gimdymo "liko"...  doh.gif susiimt, nebeuzkandziaut, tureti stimula ir daug valios reikia!
NOJAUSMAMA saunuole!  thumbup.gif man sivakar irgi parveza elipsiuka - oj kad minsiu, kad minsiu...  rolleyes.gif ir del svorio, ir del stangrumo. pabendrausim? kelias savaites seku sita ganetinai aptilusia tema, dabar pati prisijungsiu  smile.gif

Aciuks 4u.gif
Atgaivinsim tema, o kartu grazeti linksmiau, tada varysim i VS sopintis thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos

Jungiuosi į jūsų gretas,nors dar tik pirksiu elipsinį treniruoklį,manau nenumesiu greitai jo į šalį.
Dabar tik sunku išsirinkti iš toookios pasiūlos gausybės.Nevilioja visi kurie pagaminti Kinijoje,nors su pardavėju kai kalbėjomės,tai sakė pasitaiko ir vokiškų brokuotų,tik vokiškiems ilgesnė garantija suteikiama ir šiaip patikimesni atrodo. rolleyes.gif
Tai kai tik pradėsiu minti,jungsiuos pilnavertiškai prie jūsų bigsmile.gif
Beje po kiek laiko pirmiems kartams rekomenduojama minti g.gif planuoju po 30-40 min,normaliu ritmu g.gif
Atsakyti
nu va, mano Valentinas uzdovanojo:
http://www.virklund-...s_infiniti_x785
treciadieni turi atvezt, ziuresim, kaip cia man su juo seksis draugaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 13, 19:12)
nu va, mano Valentinas uzdovanojo:
http://www.virklund-...s_infiniti_x785
treciadieni turi atvezt, ziuresim, kaip cia man su juo seksis draugaut  blush2.gif

o manasis valentinas snd isvare jau parvest biggrin.gif tik kazi jiai snd ir parvest ar as jį pamatysiu. g.gif
Atsakyti
nu geri ir dosnus tie jusu Valentinai thumbup.gif
as siandien pamyniau 20 minuciu ant 2 programos. sudeginau 80 kaloriju biggrin.gif kazkaip letai jos dega... uztat greit ant siknos dedasi doh.gif bet man svarbiausia ne kalorijos, o judejimas, stangrumas ir grazesnes formos smile.gif
ar turi skaudeti kelius? man turbut nuo svorio pertekliaus skauda juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Birūta @ 2010 02 13, 17:45)
nu geri ir dosnus tie jusu Valentinai  thumbup.gif
as siandien pamyniau 20 minuciu ant 2 programos. sudeginau 80 kaloriju  biggrin.gif kazkaip letai jos dega... uztat greit ant siknos dedasi  doh.gif bet man svarbiausia ne kalorijos, o judejimas, stangrumas ir grazesnes formos  smile.gif
ar turi skaudeti kelius? man turbut nuo svorio pertekliaus skauda juos  doh.gif

Nu man keliu neskauda g.gif O tu kai sportuoji, mini ant pilnu pedu ar kulnus kiloji, jei kiloji tai zinok negalima reikia minti pilna peda, nes kitaip gali pakenkti sanariams. ax.gif
Atsakyti
taivat jau dvi dar prisidesim prie jusų..
o sakykit pirma kart po kiek laiko mint ir gal po kelis kart?
Atsakyti
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 13, 19:56)
Nu man keliu neskauda  g.gif  O tu kai sportuoji, mini ant pilnu pedu ar kulnus kiloji, jei kiloji tai zinok negalima reikia minti pilna peda, nes kitaip gali pakenkti sanariams.  ax.gif

as patebejau, kad koki centimetra vis kulnai nori pakilti g.gif as stengiuos vis galvot apie juos ir nekelti. sian pirmi minimai - tai dar tik testuoju kas kaip... baisiai uzknisa, kad issizergus reikia buti - begimas man geriau, bet takelio kadangi neradau teks pasitenkinti situo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 19:58)

as ryte 10 minuciu pamyniau ir dabar 10. kai priprasiu ziuresiu kaip bus. didiji i darzeli isvarysiu, tai galesiu daug ilgiau minti jau pripratusi prie treniruoklio. speju karta i diena minsiu ir karta lauke karieta stumdysiu - bus liuksiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 17:58)

nu as tai pradejau nuo 10 min.
Myniau 10 tada dariau pertraukele geriau vendenelio, tada vel 10 min.
Kasdien po truputi ilgindavau laika, tiek kiek pajegdavau. Aisku negalima persistengti.
Cia va naudingas straipsnis:

http://www.delfi.lt/...e.d?id=28937445
Atsakyti
o esu girdejus kad pavalgius tik po kazkiek laiko reik eit sportuot..?
o pasportavus kokios rusies produktus galima uzkast ?
ir kiek vandens reikia isgert norincem suliekneti zmogui per diena
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 13, 19:12)
nu va, mano Valentinas uzdovanojo........

Nu tikrai kad saunus tie Valentinai thumbup.gif Lb grazus treniruoklis, turbut bus geras ir patvarus, nes ir kainyte nemaza blush2.gif

QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 13, 20:11)

Tikrai geras! Nebuciau tikrai taip valgius smile.gif

man turejo atvest vakar treniruokli, bet pranese, kad atves tik treciadieni verysad.gif o as jau laukiu issiziojus.....
Birūta mano duomenys lb panasus (ugis 178, svoris 90) bus idomu palyginti savo ir tavo spartu svorio kritima biggrin.gif
Atsakyti