mergaitės, jeigu išardžius siuvinį, siuvinėtą ant lino, išskalbus medžiagytę, ar liks skylutės jame? Nes per vėlai susiprotėjau, kad blogai suskaičiavau medžiagėlę... Nenoriu karpyt ir dasiuvinėt medžiagos. Galvoju, gal išardyt ir per naujo pradėt. Bet vat tos skylutės neramina

manau , jei isskalbsi tai ju neturetu likt. Bent jau man nelikdavo
gal dar priklauso, nuo to koks linas
as tai ant superpaprasto, net ne siuvinejimui specialiai austo siuvineju

QUOTE(Višniukė @ 2010 01 30, 17:36)
manau , jei isskalbsi tai ju neturetu likt. Bent jau man nelikdavo
gal dar priklauso, nuo to koks linas
as tai ant superpaprasto, net ne siuvinejimui specialiai austo siuvineju

zweigart, 32ct. Gal dar kas bandėt ardyt?

QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 13:47)
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA

patikekit apie vyrus siuvinetojus maniskis irgi megejas ir siuvineja daug graziau nei as buvau inkelus jo viena darba dabar siuvineja 3 pandas bet kadangi dirba tai laisvo laiko nedaug turi sake iki pavasario pabaigs tada ir parodysiu

QUOTE(giedress @ 2010 01 30, 17:44)
As buvau ardziusi bet nedaug gal koki 20 kryzeliu,po to ant virsaus uzsiuvinejau ir nieko nesimate

paukščiuk, Džeine, kokie gražūs darbai bus
ruci, gražu
Gyte, šaunuolis sūnus, gražiai siuvinėja

ruci, gražu

Gyte, šaunuolis sūnus, gražiai siuvinėja

niu saunuoliai vyrukai

QUOTE(Gytė @ 2010 01 30, 14:11)
Cia i tema- pasirodysiu ka man SUNUS padovano Kaledoms- pats siuvinejo ir pats remino.

manajam neseniai 5 m suėjo, ir jis vis zyzia, kada duosiu siuvinėt

QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 12:47)
Papasakosiu labai gerą nutikimą, kuris įvyko šiandien atėjus pasiimti įrėminto darbelio. Taigi, ateinu į įrėminomo firmą, o ten šalia darbuotojos stovi vyriškis. Ji man parodo JO siuvinėtus darbus... Fantastika. Kryželiai visi gula į vieną pusę, blogoji pusė neprimazgyta. Išsižiojau, kad yra vyriškių, kurie TAIP siuvinėja ir, kad SIUVINĖJA

apie siuvinėjančius vyrus daug girdėjusi esu,ir aišku iki dabar tai mane stebina,,nors kita vertus kas geriausi dizaineriai pasaulyje? aišku vyrai

o pėdutės fantastiškos ir fantastiškai įrėmintos

Cia i tema- pasirodysiu ka man SUNUS padovano Kaledoms- pats siuvinejo ir pats remino.
na ,Mamyte,laikykis,neapleisk pozicijų,o tai aplenks...

QUOTE(Džeinė @ 2010 01 30, 20:00)

manajam neseniai 5 m suėjo, ir jis vis zyzia, kada duosiu siuvinėt

geras pavyzdys užkrečiamas....,net neabejoju ,kad sūneliui sektųsi,juk tiek gerų pavyzdžių aplinkui

QUOTE(ruci @ 2010 01 30, 12:47)

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 01 30, 13:10)
Pasigrožėjusi jūsų nuostabiais darbais, noriu parodyti ir savo atviruką siuvinėtą gimtadienio proga. Tiesa jis visas siuvinėtas aukso spalva, o nuotraukoje atrodo sidarbo

Cia i tema- :

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 01 30, 17:55)