Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

Mano mazylis 1,2m miega viena karta apie 1,5h valandos plius minus,gal ir mazokai, bet kol ir kudikis buvo ilgiausiai miegojo gal pora kartu 2,5h, o siaip apie 1h du kartus dienoj.Nakciai miegot eina apie 21h,ismiega visa nakti iki 7.30 smile.gif
Atsakyti
Abu vaikai nuo metukų miegojo vieną kartą dienoj.
Atsakyti
Mano mergyte 1.4 nuo metu miega 1 karta dienoje nuo 2 iki 4.5 val. Tiesa vasara kai buvo karsciai miegodavo du kartus po 2-3 val., bet tai baigesi su karsciais smile.gif
Atsakyti
Iki pusantrų po dukart miegodavo
Atsakyti
iki 1,3 - 2 kartus
Atsakyti
jau miegodavo viena, bet kartais ir du kartus
Atsakyti
Mano mergytė miega vieną kartą, nuo 1,5 iki 3 valandų
Atsakyti
mano dazniausiai miega 2 kartus dienoje. kartais kankinu, darau, kad gautusi tik karta, bet sunku ir jam ir man. nes asaru pakalnes buna ir nuo ranku nenulipa.
Atsakyti
Kažkur nuo metukų miegame vieną kartą, o trukmė būna įvairi: nuo 1,5 iki 3 valandų. Bet dažniausiai apie 2val mūsų miegelis trunka.smile.gif
Atsakyti
Na, maniškis tai metukai ir beveik mėnuo, tai dar miega du kartus į dieną ir geriausiu atveju tai po pora valandikių net thumbup.gif
kartais išku būna, kad po 10 minučių nusnaudžia, bet tada jau labai piktas būna.. doh.gif nors yra pasitaikę dienų, kai tik kartą į dieną miegojo. Nu, žodžiu, visko pas mus pasitaiko;)
Atsakyti
Visaip buna, bet dazniausiai du karus, nuo 12 iki puses dvieju, ir nuo penkiu iki puses septyniu, eina miegot tarp 22-22.30, keliasi astunta. Bet manau pasikoreguos tie miegai, nes rytais 9h pradejo keltis. siaip jai nepamiega vakare iki 22h jau nedatempia, guldau devinta ar puse desimtos, ir oi piktas buna , nedamiegojas biggrin.gif
Atsakyti
Nuo 11 men. viena karta dienoje apie 1,5-2 val.
Atsakyti