Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kornelija Mačiulienė

Sveikos,

Manes irgi laukia gimdymas , noreciau pas gyd Maciuliene. Gal kas zino kiek reikia moketi????
Dar noriu pridurti kad tai nuostabi gydytoja kiek zinau is aplinkiniu...

Dekoju is anksto uz info...
Atsakyti
gimdziau pirma dukra pries 7 metus ir gimdysiu dabar pas K.Maciuliene, nuostabi gydytoja.
Pirma karta uz gimdyma idejom 800 lt, dar kainavo epiduras, dar sesutes, akusere ir siaip smulkmenos.
Si karta kiekviena menesi eidama pas ja duodu po 100 lt, mano mama taip pat kai eina kitais klausimais, drauge taip pat. Uz gimdyma si karta manau gal duosiu kokius 600 lt, jei labai tikiuosi nebus komplikuotas, nes jau iki gimdymo nemazai busiu sumokejus:), tada akuserei (gimdziau ir prasysiuos gimdyti tik pas Bozena), tada vel epiduro prasysiu, reiskias pora simtu anesteziologui, dar sesutem i kisene jei matysim surauktus snukucius.
Pirma gimdyma nors ir skausminga atsimenu kaip labai profesionalu ir kvalifikuota, su auksciausio lygio "aptarnavimu", si karta tikiuosi to paties, tik gimdymas galetu buti per pus trumpesnis ir lengvesnis...ech... smile.gif
Atsakyti
Tai kiekvienam reikia moketi atskirai: gydytojai +- 800lt, akuserei - ????; anestizologui - ????. Zodziu sumoje kazkur gaunasi 1500lt, ar taip?

O ar duoda atskira palata jei pas ja gimdai? Ar del to reikia is anksto tartis su ja?
Atsakyti
na zinoma atskirai..nes juk ir duodi ne del to , kad taip istatymai numato:)
siaip gali ir nieko neduot, Lietuvoje gimdymas nemokamas:) bet duodi, kad tik geriau paciai butu:) man davimas pasiteisino, o ir siaip ja siek tiek pazistame, tai is vis..
palata as gavau atskira, siaip duoda nebent paprasius, arba jei per fuksa laisva buna, bet laisva praktiskai nebuna.. Man dave dviviete palata, bet i kaimynine lova gulesi vyras, o kita nakti mama:) taigi.. moket uz lova kur okupavo vyras nereikejo, nes jau matyt ir taip nemazai buvaui davus. Si karta vel prasysiu tos pacios palatos. Arba panasaus varianto.
Atsakyti
Žinau, kad yra gydytojų, kurie konkrečiai pasako, kiek norėtų gauti vokelyje. O kaip ši gyd.? Ar nepareikštų pretenzijų vokelyje radusi mažiau pinigėlių nei įpratusi g.gif
Tai klausiu todėl, kad negaliu skirti vien gydytojai tokių pinigėlių, o būtų negražu, jei pažiūrėjusi į vokelį pasakytų: "mažoka".
Atsakyti
ji apskritai nenoriai ima, bet atvirai pasakysiu- duoti reikia.
ir esu garantuota kad niekada nepasakys nei zodzio, bet einant pas ja vistiek reikia zinoti, kad ji pratusi tiek gauti, nes ji kaip ir "elito" gydytoja:)
pas ja gimde Zvaguliene Irena, Pilypaite, krepsininku zmonos, Repcenkaite ir dar daug garsiu moteriskaiciu, kurios patikekit kiek ideda,, del to pas ja verziasi, kad ji tikrai gera gydytoja, bet kai eini tai vistiek reikia ivertint pas ka eini,,
as ir pati tikrai piniguose nesivartau- bet realiai situacija noriu parasyt...
juk kai eini pas profesoriu koki:) sakykim:) nesi 10 zvaigzduciu konjaka (as cia juokauju:), o kai eini i poliklinika gali ir nieko nenest smile.gif
Atsakyti
Profesionali gydytoja, jokiu bereikalingu tauskalu, konkretumas, viska paaiskina kas ir kaip bus daroma, kodel bus daroma...pas ja visuomet gali rinktis, niekada ikyriai nepersa savo nuomones!!! Gimdai pas Maciuliene - palatoj guli viena...MAN JI PATIKO !!!
Atsakyti
Gal ji kam dare cezario pjuvi paprasius, o ne butinu reikalu? Kaip ji i tai ziuri ir ar sutinka daryti? As noreciau daryti cezario pjuvi pas ja.
Ir gal kas galit i AZ atsiusti jos telefono numeri. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gille @ 2006 10 03, 13:54)
Tai kiekvienam reikia moketi atskirai: gydytojai +- 800lt, akuserei - ????; anestizologui - ????. Zodziu sumoje kazkur gaunasi 1500lt, ar taip?

O ar duoda atskira palata jei pas ja gimdai? Ar del to reikia is anksto tartis su ja?


nesamone! jeigu sumokesi maciulienei, visam kitam personalui gali nemoket tongue.gif cia man mama pasake, o ji tikrai zino is patirties, nes ne tik pas ja gimde, bet ir siaip pazysta... ax.gif
as irgi pas sia gydytoja gimdysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šią gydytoją pažįstu jau apie 13 metų smile.gif Valymas po pirmojo persileidimo, antrojo nėštumo išsaugojimas, trečio nėštumo priežiūra ir gimdymas viskas pas ją 4u.gif Jau vien už tai, kad aš turiu vaikų aš jai esu be galo dėkinga 4u.gif Kai antrą gimdžiau lauke buvo -15C,viduj ligoninėj ir gimdyklose taip pat nebuvo labai šilta, buvo nurodymas gimdykloje man šildytuvą pastatyti.Tai iki šiol atsimenu akušerės žodžius: oi vedėja kai žinom kad jūs gimdymą priimsit mes ir 15 šildytuvų pastatysim doh.gif Man tai nuskambėjo taip šlykščiai, na bet aš per gimdymą tikrai nesušalau smile.gif Kartu su Mačiuliene gimdymą priėmė ir Razumas.Apie šį gydytoją aš taip pat labai geros nuomonės 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Pritariu, kad šauni daktarė. Pas ją gimdžiau savo dukriuką. Gimdymas buvo beveik sklandus, išskyrus vieną kritinį momentą, kai staiga per daug suaktyvėjo sąrėmiai ir pradėjo retėti mano saulutės širdelės tonai blink.gif Bet apie jį supratau ne iš gydytojos panikos, o tik iš to, kad gimdykloj staiga atsirado dar pora gydytojų. Gerai, kad dėka jos ramybės, patirties ir profesionalumo viskas baigėsi laimingai.
Žinau, kad jeigu lauksiuosi antrojo vaikelio, kreipsiuosi į šią gydytoją. Man patiko jos ramybė, konkretumas. Jokių bereikalingų plepalų, "švelnaus" bendravimo paplonintu balseliu lotuliukas.gif Bet man to ir nereikėjo, nepasigedau.
Atsakyti
na as dabar pas ja vaikstau.. noretusi gal daugiau demesio paaiskinimu is jos , bet gera zinoti, kad apie ja is visur esu girdejusi tik geru zodziu.
netgi vaistinej, kai KM buvo israsiusi man vaistu, as del viso pikto dar galvoaju - pasitikslinsiu, ar sie vaistai nescioms tinka? is vaistininkes isgirdau: na, jai jau pati maciuliene israse recepta, tai galit but rami.. smile.gif manau, tas irgi daug ka pasako. smile.gif
Atsakyti